«Καμία διάθεση και συγκέντρωση»

«Καμία διάθεση και συγκέντρωση»

Όπως συνηθίζει μετά τους αγώνες του ΠΑΟΚ, ο σύνδεσμος της Θύρας 4 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στην ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά και στα άλλα τμήματα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο παγωμένο Καυταντζόγλειο ο ΠΑΟΚ συνέχισε τις μέτριες (έως κακές) εμφανίσεις και έμεινε στο 0-0 με τον Ηρακλή. Το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας παραμένει άλυτο και οι παίχτες μας παρουσιάστηκαν νωθροί, χωρίς ενδιαφέρον για το παιχνίδι.

Παρά τις κλασσικές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ, καθώς δεν υπήρχε προφανώς καθαρό μυαλό, συγκέντρωση και διάθεση. Περιμένουμε από την ομάδα επιτέλους να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο, να κερδίσει την Κέρκυρα την τελευταία αγωνιστική και να συνειδητοποιήσει ότι ο στόχος των play off είναι μπροστά μας και φυσικά δεν νοείται να εμφανιστεί στους αγώνες αυτούς με το τραγικό πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών.

Δυστυχώς το ματς διεξήχθη με λίγο κόσμο στις κερκίδες, καθώς ο Ηρακλής αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και έτσι δεν κατάφερε να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα, αποτρέποντας όμως έτσι την πατροπαράδοτη κατάληψη του γηπέδου τους από τον κόσμο μας.

Στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος χάντμπολ, ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε το δώρο της ΑΕΚ, επικράτησε εύκολα στη Βέροια του τοπικού Φιλίππου με 21 – 35 και τερμάτισε έτσι πρώτος στη βαθμολογία. Το γεγονός αυτό, μας δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play off και κάνει ακόμη πιο εφικτό το στόχο της κατάκτησης του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Στα αξιοσημείωτα, η δυναμική στήριξη της ομάδας από περισσότερους από 400 οπαδούς μας, μια στήριξη που πρέπει να γίνει ακόμη πιο μαζική και δυναμική στα επερχόμενα παιχνίδια των play off. Οι αστείες καταγγελίες που ξεστόμισαν, μέσω site της ΑΕΚ, οι υπεύθυνοι του Φιλίππου Βέροιας, για τη συμπεριφορά των οπαδών μας, είναι εντελώς ασόβαρες και έχουν αποκλειστικό στόχο να βλάψουν την ομάδα μας ενόψει των play off.

Στο γυναικείο ποδόσφαιρο, η ομάδα κατέκτησε και τυπικά το πρωτάθλημα για ακόμη μια χρονιά, καθώς σημείωσε την εικοστή νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια, κερδίζοντας τις Ελπίδες Καρδίτσας με 1-0. Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στο τμήμα αυτό του συλλόγου μας.

Στο βόλεϊ, δεν καταφέραμε να επικρατήσουμε σε κανέναν από τους δύο ημιτελικούς με τον Ηρακλή, και έτσι το κυνήγι του πρωταθλήματος έλαβε τέλος. Παρʼ όλα αυτά, ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την έξοδό του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς και η φετινή καλή προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί.

Ένας μικρός οπαδός του ΠΑΟΚ έχει ανάγκη τη βοήθειά μας. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο και χρειάζεται άμεσα αιμοπετάλια. Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν μπορούν να απευθυνθούν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Το όνομα του παιδιού είναι Σπύρος και είναι μόλις 6 χρόνων. Το τηλέφωνο του Ιπποκράτειου νοσοκομείου είναι: 2310846291 και ώρες επικοινωνίας είναι 8:30 – 13:30 και 17:00 – 19:00».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved