Η επόμενη μέρα...

Η επόμενη μέρα...

Η παραμονή στη Super League, που ήταν και ο στόχος του Πανιώνιου, επετεύχθη και πλέον οι «κυανέρυθροι» σκέφτονται τη νέα σεζόν.

Η επόμενη μέρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι άκρως ενδιαφέρουσα, αφού αρκετά μέτωπα είναι ανοιχτά. Το σίγουρο είναι ότι στον Πανιώνιο δεν θέλουν να επαναληφθεί η φετινή κακή χρονιά και ήδη έχουν αρχίσει να σκέφτονται τις επόμενες κινήσεις τους.

Όλα σε μια σωστή και καλοκουρδισμένη ομάδα εξαρτώνται από τη διοίκηση. Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο και πρώτο μέλημα είναι η εύρεση ενός σοβαρού επενδυτή που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Αυτή τη στιγμή η διοίκηση του Γεράσιμου Βεντούρη, που έχει αναλάβει αναγκαστικά την ΠΑΕ ως διοίκηση του ερασιτέχνη, βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ικανού ανθρώπου. Οι «κυανέρυθροι» έχουν απευθύνει δημόσια πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο και περιμένουν προτάσεις.

Μέλημά τους είναι να δοθεί η ΠΑΕ, ωστόσο εξετάζουν και το ενδεχόμενο να μην βρεθεί ικανή λύση και να συνεχίσει η διοίκηση Βεντούρη. Σε αυτήν την περίπτωση θα ακολουθηθεί σφικτή οικονομική πολιτική.

Το δεύτερο και μεγάλο μέτωπο που παραμένει ανοιχτό είναι αυτό του προπονητή. Μπορεί ο Τάκης Λεμονής να έχει συμβόλαιο, ωστόσο δεν θεωρείται καθόλου σίγουρο ότι θα παραμείνει στην Πλατεία και τη νέα σεζόν.

Ο Έλληνας τεχνικός τα λέει σχεδόν σε καθημερινή βάση με τη διοίκηση. Ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να συνεχίσει στον Πανιώνιο, ωστόσο θα πρέπει να λάβει και κάποιες εγγυήσεις, έτσι ώστε να μην βρεθεί και πάλι η ομάδα στη δύσκολη θέση να παλεύει για την παραμονή της.

Άλλωστε, όπως ο ίδιος τονίζει θα πρέπει να διορθωθούν πολλά πράγματα και να λυθούν κάποια ζητήματα που υπάρχουν, πριν προχωρήσει στο σχεδιασμό της ομάδας. Όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να ξέρει σε τι επίπεδα θα κινηθεί.

Ένα άλλο θέμα έχει να κάνει με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Κώστας Μήτρογλου και Γιώργος Γκαλίτσιος, οι οποίοι τον Ιανουάριο δόθηκαν δανεικοί από τον Ολυμπιακό, το καλοκαίρι θα επιστρέψουν στους «ερυθρόλευκους». Ωστόσο, είναι άγνωστο ακόμη αν θα μείνουν στο λιμάνι ή θα δοθούν εκ νέου δανεικοί και σε ποια ομάδα.

Από εκεί και πέρα, τα συμβόλαια των Γιόνσον, Κοντοέ και Γουνδουλάκη λήγουν αυτό το καλοκαίρι, οι τρεις ποδοσφαιριστές αποτέλεσαν βασικά... όπλα στα χέρια του Λεμονή και ο ίδιος θα ήθελε την παραμονή τους στην Πλατεία.

Με τους παίκτες έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα για την ανανέωση των συμβολαίων τους, η διοίκηση έχει εκφραστεί θετικά για την παραμονή τους, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάτι οριστικό.

Στο μεταξύ, για τον Μάρκους Πρελ υπάρχει οψιόν ανανέωσης από την πλευρά του Πανιώνιου, ενώ παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Βάτσλαβ Σβέρκος.

Αν ο Πανιώνιος θελήσει να κρατήσει τον Τσέχο επιθετικό, θα πρέπει να τον αγοράσει από τη Σοσό, δίνοντας το ποσό των 650.000 ευρώ που είχε οριστεί ως ρήτρα αγοράς, όταν είχε συμφωνηθεί τον Ιανουάριο ο δανεισμός του.

Κάτι τέτοιο έχει απορριφθεί ήδη, καθώς το ποσό έχει κριθεί υψηλό και ο Σβέρκος θα επιστρέψει το καλοκαίρι στη Σοσό.

Ανοικτό παραμένει και το θέμα του Φαμπιάν Εστογιάνοφ, ο οποίος έχει δοθεί δανεικός στην Πενιαρόλ και πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις.



Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved