Λεβαδειακός - Βέροια 0-2 (photos)

Λεβαδειακός - Βέροια 0-2 (photos)

Επιστροφή στις νίκες για την «Βασίλισσα του Βορρά» καθώς επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού στην Βοιωτία και πήρε σημαντική βαθμολογική… ανάσα.

Δράστες… για το «συγκρότημα» του Χοσέ Γκρανέρο ήταν οι Μαραγκός (84’) και Καλτσάς (89’) και η ομάδα της Ημαθίας πανηγύρισε το πρώτο «τρίποντο» έπειτα από τέσσερα παιχνίδια και ανέβηκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 34 βαθμούς, επτά λιγότερους από τις θέσεις των play offs. Αντίθετα, ο Άκης Μάντζιος έκανε ντεμπούτο με το… αριστερό στον πάγκο των «πράσινων», οι οποίοι παραμένουν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, με 22 πόντους, δύο πίσω από τον Πανιώνιο.

LebaVerG1

Η εξέλιξη του αγώνα

Αρκετά νευρικές παρουσιάστηκαν οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα, οι καλές ενέργειες απέναντι στα αντίπαλα καρέ να είναι… μετρημένες στα δάχτυλα. Η πρώτη απειλή στην αναμέτρηση ήρθε από τους γηπεδούχους, όταν στο 34’ ο Μάντζιος έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά ο Τζινάρ με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Μπεν έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως ο Σηφάκης απέκρουσε.

«Πράσινη» πίεση, «κυανέρυθρο» χτύπημα

LebaVerM1

Στο δεύτερο μέρος, ο Λεβαδειακός ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησε να πετύχει ένα τέρμα, έχοντας ως κύριο εκφραστή των επιθετικών ενεργειών τον Βαγγέλη Μάντζιο. Ωστόσο, ο Έλληνας άσος δεν κατάφερε να βρει τον… δρόμο προς τα δίχτυα, αρχικά στο 58’ όταν το σουτ πέρασε άουτ, αλλά και στο 73’ με την κεφαλιά που… ξύρισε το αριστερό δοκάρι του Τζινάρ. Πάντως, ο Βαγγέλης Μάντζιος σκόραρε στο 75’ με κοντινό πλασέ, αλλά σωστά ακυρώθηκε, καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ.

Από την στιγμή που η Βέροια… κρατούσε το «μηδέν» στην άμυνα, άρχισε να… βγαίνει στην επίθεση και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 84’ με τον Μαραγκό, ο οποίος στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ, έπειτα από φάουλ του Μπεν, νίκησε τον Σηφάκη. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Καλτσάς με όμορφο σουτ στην κίνηση, μετά από εξαιρετική μπαλιά του Γεωργιάδη, διπλασίασε τα τέρματα της «Βασίλισσας» και «κλείδωσε» το «τρίποντο».

Ο κορυφαίος του αγώνα

LebaVerMVP

Ο Νίκος Καλτσάς μπορεί να μην έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά για μία ακόμα φορά έδειξε την εκτελεστική του δεινότητα, στην φάση του 89ου λεπτού και «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα του Χοσέ Γκρανέρο.

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Σηφάκης, Τριποτσέρης (62’ Πελέ), Στάθης, Κώτσιος, Μάντζιος, Ζίτο, Βούκσεβιτς (55’ Κατίδης), Τομάς, Ορτέγκα (76’ Μρντάκοβιτς), Μιλοσάβλιεφ, Γκόμες.

Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο): Τζινάρ, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος, Μαραγκός, Μπατιόν, Βάσκες, Καλτσάς, Τάτος (67’ Καμπαγέρο), Μπεν, Ντουμίτρου (76’ Γεωργιάδης).



ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved