Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 4-0 (photos)

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 4-0 (photos)

Ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο του Ατρομήτου, με τους Περιστεριώτες να διαλύουν τον ΠΑΟΚ με 4-0 – Δημούτσος, Ούμπιντες, Κατσουράνης και Ναπολεόνι τα γκολ των θριαμβευτών, με δέκα ολοκλήρωσε το ματς ο ΠΑΟΚ λόγω αποβολής του Αθανασιάδη στο 42’.

Ο αθηναϊκός σύλλογος ήταν καταιγιστικός και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Θεσσαλονικείς οι οποίοι συνέχισαν την αποκαρδιωτική πορεία τους και πλέον απέχουν έντεκα βαθμούς από τον πρώτο Ολυμπιακό και πέντε από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Ο Ατρόμητος με τον Νιόπλια να έχει στήσει αριστοτεχνικά τους ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο, έκανε… πλάκα απέναντι στο συνονθύλευμα του «Δικεφάλου του Βορρά», με τους παίκτες του Αναστασιάδη να είναι εκτός τόπου και χρόνου και μοιραία να γνωρίζουν μία ντροπιαστική ήττα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «ασπρόμαυροι» αγνοούν τη νίκη από τις 18/1 όταν και είχαν επικρατήσει του Πλατανιά με 1-0 στο γήπεδο της Τούμπας. Έκτοτε έχουν πάρει άλλο ένα «τρίποντο», αλλά χωρίς αγώνα κόντρα στην διαλυμένη Νίκη Βόλου. Στα υπόλοιπα ματς έχασε κατά σειρά από Παναιτωλικό στην Τούμπα, ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», έφερε 0-0 με τον Ολυμπιακό στην έδρα του, ενώ σήμερα (15/2) διασύρθηκε από τον Ατρόμητο.

1209358

Η εξέλιξη του αγώνα

Από κακό έως... απαράδεκτο ήταν στο πρώτο μισάωρο το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο στο 39', στην πρώτη επί της ουσίας μεγάλή φάση του αγώνα οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν. Στο 39' ο Κιβρακίδης σέντραρε από τα δεξιά, η άμυνα των φιλοξενούμενων ήταν... αλλού και ο Ελίν Δημούτσος με... κεφαλιά νίκησε τον Ιτάνζ για το 1-0. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τρία λεπτά αργότερα, ο Κλάους Αθανασιάδης πάτησε αντίπαλό του μπροστά στα μάτια του Αρετόπουλου με τον ρέφερι να του δείχνει δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ θα μπορούσε να τον αποβάλλει και με απευθείας κόκκινη για το συγκεκριμένο μαρκάρισμα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον τρόπο που έκλεισε το πρώτο. Όχι με... αποβολή, αλλά με γκολ για τους γηπεδούχους. Ο εξαιρετικός Μαρτσελίνιο έκανε κάθετη πάσα στον Χαβιέρ Ούμπιντες και ο Αργεντινός με όμορφη κίνηση και αριστερό σουτ έγραψε το 2-0. Και η... κατηφόρα δεν σταμάτησε εκεί για τους φιλοξενούμενους.

1209405

Ο ΠΑΟΚ έπαιζε άναρχα ψάχνοντας... φάσεις από το πουθενά. Την ίδια ώρα ο Ατρόμητος περίμενε υπομονετικά πίσω από την μπάλα κι έψαχνε την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει στην κόντρα. Αυτή δόθηκε στο 72' όταν ο Μπρίτο έδωσε για τον Κούρο που είχε ανέβει από την αριστερή πλευρά, ο τελευταίος σούταρε, ο Ιτάνζ απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο επερχόμενος Κατσουράνης σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα του «Αστεριού» και αφιέρωσε το γκολ στον γιο του, φορώντας από μέσα ένα φανελάκι που έγραφε «Τσίλιας».

Πέντε λεπτά αργότερα, ο εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης Στέφανο Ναπολεόνι εκμεταλλεύτηκε την αμυντική ανυπαρξία των φιλοξενούμενων και με υπέροχη ατομική ενέργεια και δεξί πλασέ έκανε μέσα σε... πανζουρλισμό το 4-0. Την ώρα που οι γηπεδούχοι πανηγύριζαν για τον θρίαμβο, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έφευγαν από το γήπεδο, καθώς δεν άντεχαν την εικόνα που παρουσίαζε ο... θίασος του Άγγελου Αναστασιάδη.

1209399 copy

Ο κορυφαίος του αγώνα

Ο Κώστας Κατσουράνης χρειάστηκε λίγο χρόνο αλλά έδειξε τον λόγο για τον οποίο αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο. Εκτός από το γκολ που σημείωσε και το αφιέρωσε στον γιο του, ήταν εκπληκτικός κόβοντας και… ράβοντας στη μεσαία γραμμή του γηπέδου και βοηθώντας στην απόλυτη κυριαρχία των γηπεδούχων. Με μία λέξη: απολαυστικός.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του σπουδαίου παιχνιδιού για την 24η αγωνιστική της Super League στο LIVE CHAT του Onsports.

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 4-0 (photos)

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/54e0d1a8d7d8c48641f87e3e?theme=onsports|600|700{/iframe}


ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved