ΠΑΟΚ: Η… ανάκριση του Μακ

ΠΑΟΚ: Η… ανάκριση του Μακ

Ο Σλοβάκος άσος του «Δικεφάλου» απάντησε μέσω twitter στις ερωτήσεις των φίλων της ομάδας που επεκτάθηκαν κι εκτός αθλητικού πλαισίου

Την ευκαιρία να ρωτήσουν ό,τι θέλουν είχαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ τον Ρόμπερτ Μακ ο οποίος το Σάββατο (14/2) ανέλαβε χρέη διαχειριστή του επίσημου λογαριασμού της ΠΑΕ στο twitter μιλώντας απευθείας με τον κόσμο. Όπως είναι φυσικό οι ερωτήσεις δεν έμειναν σε στενό αθλητικό πλαίσιο κι επεκτάθηκαν στον τρόπο ζωής και τα ενδιαφέροντα του Σλοβάκου.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Από τον καιρό που παίζεις στον Π.Α.Ο.Κ. πιο σύνθημα της κερκίδας είναι το αγαπημένο σου; «Το ΠΑΟΚαρα, ΠΑΟΚαρα σ' αγαπώ. Και τα υπόλοιπα μου αρέσουν, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι λένε».

Aγορίνα μου πες καμιά καλή κουβέντα στον Hamsik να έρθει στον ΠΑΟΚ... «Εγώ να του πω, αλλά αγαπά τόσο πολύ τη Νάπολι, είναι σαν Θεός εκεί και δε νομίζω να θέλει να φύγει».

Hello Mak!!!.You are my favorite football player...I 'd like to ask you a favor...Can you give me your football t-shirt? (Είσαι ο αγαπημένος μου, θα μπορούσες να μου δώσεις την φανέλα σου;) «Σ' ευχαριστώ πολύ. Μπορείς να μιλήσεις με τον ΠΑΟΚ σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια να πάρεις μια φανέλα ως δώρο από μένα».

Αφού δεν μας λένε τι συμβαίνει, πες μας τι συνέβη μετά το ματς με τον γαύρο και από το +5 πήγαμε στο -8; «Αυτό που συνέβη είναι ότι μετά από το συγκεκριμένο ματς πάψαμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Η απόδοσή μας έπεσε αισθητά. Οφείλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και να παλέψουμε για το καλύτερο ως το τέλος της σεζόν. Αυτό έχει σημασία».

Robert, who's your favourite teammate and what's your opinion about Angelos Anastasiadis? (Ποιος είναι ο αγαπημένος σου συμπαίκτης και τι γνώμη έχει για τον Άγγελο Αναστασιάδη) «Δεν θέλω να επιλέξω κάποιον, όλοι είναι φίλοι μου μέσα στην ομάδα. Σχετικά με τον κ. Αναστασιάδη, όπως κάθε προπονητής έχει και θετικά και αρνητικά στοιχεία. Πρέπει να παραδεχτούμε, όμως, πως είναι ξεχωριστός».

What's your opinion about Greek Superleague and Olympiakos? (Ποια η γνώμη σου για το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό) «Το ελληνικό είναι αρκετά καλό πρωτάθλημα, αλλά επειδή δεν έχει μεγάλη προβολή στο εξωτερικό ορισμένοι βρίσκουν την ευκαιρία Nα κάνουν διάφορα... περίεργα. Οι περισσότεροι γνωρίζουν ποιος κάνει κουμάντο. Σίγουρα χρειάζονται αλλαγές για να βελτιωθεί το επίπεδο του πρωταθλήματος και να γίνει πολύ καλύτερο. Η δυνατότητα υπάρχει».

Πόσο ΠΑΟΚ νιώθεις; «Παίζω στον ΠΑΟΚ και δε θα μπορούσα να νιώθω κάτι διαφορετικό».

Πόσο κοντά είναι αυτά που σκεφτόσουν για τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη πριν υπογράψεις σε σχέση με αυτά που συνάντησες μέχρι τώρα; «Έχω πει πολλές φορές πως η Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ όμορφη πόλη με πολύ καλούς ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα που έχει τις δυνατότητες να γίνει ακόμα καλύτερη και μεγαλύτερη».

Λίγα λόγια για τους οπαδούς... «Και στη Γερμανία ο κόσμος ήταν κοντά στην ομάδα και τη βοηθούσε σημαντικά, αλλά οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι μοναδικοί . Μπορούν να πεθάνουν για την ομάδα κι αυτό μου αρέσει πολύ. Έρχονται παντού μαζί μας και μας στηρίζουν. Στα δύσκολα μπορεί να είναι θυμωμένοι γιατί θεωρούν πως δεν προσπαθούμε στο 100% κι αυτό είναι φυσιολογικό. Ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή τους».

Λίγα λόγια για την ατμόσφαιρα με τον Ολυμπιακό; «Ήταν ξεχωριστή. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Στη Γερμανία δεν μπορεί να περάσει τίποτα στο γήπεδο. Ήταν πολύ όμορφα».

Μακ είσαι παικτούρα θα μείνεις και δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ: «Έχω συμβόλαιο για τρία χρόνια και θα είμαι στον ΠΑΟΚ».

Καλησπέρα, τι πιστεύεις ότι δεν πήγε καλά φέτος στην ομάδα και έμεινε έξω νωρίς από όλους τους στόχους; Σού εύχομαι τα καλύτερα… «Επικεντρώσαμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα και για μένα δεν πήραμε στα σοβαρά το Κύπελλο. Στην Ευρώπη ήμασταν άτυχοι. Στο ματς με τη Γκινγκάμπ θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει την πρόκριση. Ίσως κάναμε λάθος, αλλά πρέπει να παλέψουμε για τη συνέχεια. Για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Πώς νιώθεις στον ΠΑΟΚ και θα ήθελες να μείνεις κι άλλο στην ομάδα; «Όπως είπα, έχω συμβόλαιο, νιώθω πολύ όμορφα και δεν σκέφτομαι να φύγω από την ομάδα».

Μακ, πόσες φορές την εβδομάδα κάνεις σεξ; «Τώρα με το μωρό στο σπίτι μπορείς να ρωτήσεις πόσες φορές το μήνα!! Χαχαχα».

Ποιες ελληνικές λέξεις έχεις μάθει μέχρι τώρα; «Όταν πας σε μια ξένη χώρα αρχικά μαθαίνεις μόνο κακές λέξεις. Πάντως, έχω αρχίσει να καταλαβαίνω κάποια πράγματα».

Πως είσαι τόσο γρήγορος;;; «Τι να σου πω;!! Από μικρός ήμουν έτσι. Δώρο από το Θεό».

Which is your favorite location in Thessaloniki? (Ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος στην Θεσσαλονίκη;) «To Σάνι το καλοκαίρι και το Πανόραμα που μένω. Έχει πολλά ωραία μέρη που συχνάζω».

How do you feel here in PAOK? (Πως αισθάνεσαι στον ΠΑΟΚ;) «Πολύ όμορφα».

Είστε ευχαριστημένοι από τον κόσμο (σε θέματα υποστήριξης και όχι μόνο) του Δικεφάλου γενικά κατά την διάρκεια της χρονιάς; «Όπως είπα και πριν ο κόσμος είναι υπέροχος και δε θα μπορούσαμε να έχουμε παράπονο από τη στήριξή του».

Robert how you will describe your relations with the coaching stuff? (Πως θα περιέγραφες την θέση σου με το προπονητή και το επιτελείο του;) «Επαγγελματικές. Όπως πρέπει να είναι πάντα οι σχέσεις ενός παίκτη με τους προπονητές του».

What opinion you have about Salpi? (Τι γνώμη έχει για τον Σαλπιγγίδη;) «O Σαλπιγγίδης είναι πολύ καλός χαρακτήρας, υπόδειγμα επαγγελματία και μεγάλος ποδοσφαιριστής που έχει πετύχει πολλά σημαντικά πράγματα».

You think that Ivan Savvidis is close enough to the team? (Πιστεύεις ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι κοντά στην ομάδα;) «Ναι, ο κ. Σαββίδης είναι κοντά μας. Μας μιλάει, μας υποστηρίζει και ενδιαφέρεται πολύ για το καλό και το μέλλον του συλλόγου».

Do you agree or disagree with the offensive post of Giorgos Tzavellas about the coach? (Διαφωνείς ή συμφωνείς με την στάση του Τζαβέλλα;) «Δεν μπορώ να απαντήσω εγώ σ' αυτό. Είναι εσωτερικό θέμα και ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα απ' τον καθένα τι συμβαίνει στην ομάδα».

Βάζεις την Εθνική πάνω από τον ΠΑΟΚ; Γιατί πήγες και έπαιξες τραυματίας και έλειπες πολύ καιρό από την ομάδα; «Όλοι κάνουν λάθη. Ανήκει στο παρελθόν. Είμαι χαρούμενος που είμαι καλά και να είστε σίγουροι πως παίζω στο 100% για τον ΠΑΟΚ».

Did you know PAOK before your transfer here? Is PAOK known to your country? (Ήξερες τον ΠΑΟΚ πριν την μεταγραφή σου εδώ; Ήταν γνωστός στην χώρα σου;) «Ναι, τον ήξερα, αλλά πήρα και πληροφορίες. Όταν μια ομάδα παίζει στην Ευρώπη είναι γνωστή παντού. Επίσης, στη Σλοβακία έχουμε. Αρκετούς Έλληνες σπουδαστές και ο κόσμος ξέρει τον ΠΑΟΚ».

Do you feel PAOK like your family? (Αισθάνεσαι οικογένεια τον ΠΑΟΚ:) «Βέβαια. Νιώθω πολύ ωραία και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις όπως στην αρχή της σεζόν».

Γιατί δεν μπαίνεις ποτέ δυνατά στις μονομαχίες και δεν κάνεις ποτέ τάκλιν; «O κάθε παίκτης έχει το δικό του στυλ. Προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο στο γήπεδο και μάχομαι για την ομάδα».

Ιn the last bad results of the team we saw that you cried after the final whistle. Do you really love this team? (Στα τελευταία άσχημα αποτελέσματα για την ομάδα σε είδαμε να κλαις. Αγαπάς στ’ αλήθεια αυτήν την ομάδα;) «Είναι η ομάδα μου. Η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη και είμαι πάντα στεναχωρημένος μετά τις ήττες».

Σε ποσά χρόνια πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα; «Αν αλλάξει το σύστημα, σύντομα. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Αν δεν υπάρξουν αλλαγές θα βλέπουμε την ίδια κατάσταση».

Θα ήθελες να έχεις συμπαίκτη τον Stoch στον ΠΑΟΚ; «Σε όλους αρέσει ένας παίκτης σαν τον Στοχ. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και, ναι, θα τον ήθελα».

Για σένα παίζουν ρόλο τα λεφτά ή φιλοδοξία και τι έχεις να πεις για αυτούς που προτιμούν να το Κατάρ και την Κίνα; «Τα χρήματα είναι σημαντικά, αλλά χωρίς φιλοδοξίες δε γίνεσαι μεγάλος παίκτης. Πρέπει, όμως, ο κόσμος να καταλάβει πως αγωνιζόμαστε. Μέχρι τα 35 και πρέπει να έχουμε σωστές απολαβές. Κανείς δεν παίζει τσάμπα».

Souvlaki vs Gyros. Both are good. Which is your opinion? (Σουβλάκι ή γύρος; Και τα δύο καλά είναι, τι λες;) «Δεν μπορώ να διαλέξω! Και τα δύο».

Πες μας 2 λόγια για τον συμπαίκτη σου Στέφανο Αθανασιάδη... «Είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που έχω δει στο τελείωμα της φάσης με τη μία. Eίναι μεγάλη προσωπικότητα, αγαπάει πολύ την ομάδα και τα δίνει όλα στο γήπεδο».

What's your favorite position in the field? Right or left flank? (Ποια είναι η αγαπημένη στου θέση στο γήπεδο; Δεξιά ή αριστερά στην πτέρυγα;) «Αριστερά».

Ποια είναι η κατάσταση στα αποδυτήρια (ψυχολογικά-σχέσεις) και τι πήγε στραβά μετά το διπλό στο Καραϊσκάκη; «Μεταξύ μας στ' αποδυτήρια οι σχέσεις είναι πολύ καλές. Όλοι είναι φίλοι και κάνουμε και τις πλάκες μας όταν δε δουλεύουμε».

Your favourite big club? Who is your favourite player-your idol? (Η αγαπημένη σου ομάδα και ο παίκτης – είδωλο;) «Πάντα θαύμαζα την Άρσεναλ και τον Τιερί Ανρί».

Ήταν η νίκη της Ισπανίας απ’ τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα σου; Αν όχι ποια είναι αυτή; «Η νίκη επί της Ισπανίας ήταν πολύ σπουδαία, αλλά για μένα προσωπικά πιο σημαντική ήταν αυτή στην Ουκρανία όπου πέτυχα το γκολ».

Πιστεύεις στον τίτλο; «Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται».

Μακ, σου εύχομαι πολλές επιτυχίες με τον ΠΑΟΚ και μια 4 σε 1 ερώτηση Ποιό είναι το αγαπημένο σου χρώμα, φαγητό, μουσική, ταινία; «Λοιπόν, από χρώμα το μαύρο και το κόκκινο, από φαγητό τα πάντα, στη μουσική δεν έχω κάποια προτίμηση και ταινία το Πράσινο Μίλι».

Has your wife younger sister? (έχει η γυναίκα σου μικρότερη αδερφή;) «Ναι και είναι πολύ όμορφη»

Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου; «Παίζω με τον γιο μου και κάνω βόλτες με την οικογένειά μου».

Μετάνιωσες που ενώ είχες τραυματιστεί τον Νοέμβριο πήγες και αγωνίστηκες με τη Σλοβακία και έτσι έχασες τον αγώνα στο Καραϊσκάκη; «Όπως είπα και πριν λάθη γίνονται. Ναι, δεν έπρεπε να ρισκάρω».

Ποιο είναι το μεγαλύτερο όνειρο που είχες από παιδί και δεν εκπληρώθηκε ακόμα; «Να παίξω στο Champions League και να περάσουμε στο Euro με τη Σλοβακία».

How do you feel here in PAOK and Thessaloniki? (Πως αισθάνεσαι στον ΠΑΟΚ και στην Θεσσαλονίκη;) «Πάρα πολύ όμορφα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Τι προτιμάς; Δικό σου νικητήριο γκολ σε τελικό CL με ΠΑΟΚ ή παγκίτης σε τελικό Μουντιάλ με τη Σλοβακία και κατάκτηση τροπαίου; «Γιατί να διαλέξω; Νικητήριο γκολ στο Champions και Μουντιάλ με Σλοβακία. Ας μπω και αλλαγή δεν πειράζει!!».

Υπήρχε φορά που γύρισες αργά σπίτι μετά από παιχνίδι ΠΑΟΚ, έκανες θόρυβο, ξύπνησε ο γιος σου και ξενύχτησες μέχρι να ξανακοιμηθεί; «Εννοείται! Ποιος πατέρας δεν έχει ξενυχτήσει με το παιδί του; Άσε που μετά το ματς δεν μπορείς να κοιμηθείς κιόλας».

Ποια είναι η πιο πετυχημένη μεταμφίεση που έκανες σε καρναβάλια; «Έχω κάνει πολλές πλάκες και μικρός και στη Γερμανία. Δε θα σου πω στολή. Στείλε εσύ φωτό καρναβάλι και το συζητάμε!!!».

Έχεις πάρει ποτέ δώρο σε γυναίκα του Αγ. Βαλεντίνου; Αρκούδο ή Λουλούδια; «Αρκούδο να κρατάει λουλούδια!! Χαχαχα».

Τι άποψη έχεις για τον Βαρουφάκη; «Ωραίος τύπος φαίνεται...».



Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved