Μύρισε άνοιξη, καιρός για φιέστα!

Μύρισε άνοιξη, καιρός για φιέστα!

Σε… ρυθμούς φιέστας κινούνται πλέον άπαντες στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού θέλοντας ν’ αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Ατρόμητο και κυρίως την αποκαρδιωτική εμφάνιση…

Στην διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας δεν άρεσε καθόλου ο τρόπος, με τον οποίο ήλθε το 3-1 από τον Ατρόμητο, καθώς ήταν ηλίου φαεινότερο ότι οι περισσότεροι απ’ αυτούς που αγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο ματς με την φανέλα του Ολυμπιακού έκαναν… αγγαρεία! Γεγονός που ενόχλησε αφάνταστα τον διοικητικό ηγέτη των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος δεν θέλει ούτε… γι’ αστείο να βλέπει την ομάδα να παρουσιάζει τέτοιο «πρόσωπο» και τέτοια αδιαφορία!

Στον Ολυμπιακό, πάντως, στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της ερχόμενης Κυριακής (17/4) στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο την Λάρισα. Ένα ματς, το οποίο θα έχει τον χαρακτήρα φιέστας για την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος στην ιστορία του πειραϊκού συλλόγου!

Οι «ερυθρόλευκοι», φυσικά, θέλουν να συνδυάσουν το τελευταίο επίσημο παιχνίδι τους για την σεζόν 2010-11 με νίκη, η οποία συν τοις άλλοις θα είναι η 15η σε ισάριθμα εντός έδρας ματς για τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στην προσπάθεια τους αυτή, οι πρωταθλητές θα έχουν  -για μία ακόμα φορά-  την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων τους, οι οποίοι θα κατακλύσουν κάθε γωνιά του φαληρικού γηπέδου προκειμένου να γιορτάσουν μαζί με τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας την κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος την τελευταία 15ετία!

Όπως έχει διαφανεί, άλλωστε, και από την κίνηση που είχαν τις προηγούμενες μέρες τα εισιτήρια της αναμέτρησης-φιέστα με τους «βυσσινί», η… δίψα των φιλάθλων του Ολυμπιακού για το συγκεκριμένο ματς είναι τεράστια!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, εξάλλου, εξέδωσε σήμερα (11/4) ανακοίνωση, με την οποία πληροφορεί τους φιλάθλους για την διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης με την Λάρισα για την 30η -και τελευταία-  αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι για τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ, που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 17/4/2011 και ώρα 19:00, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της SUPER LEAGUE και στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση απονομής του Πρωταθλήματος που κατέκτησε η ομάδα μας, τα εξής:

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων, από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 17, από την Τρίτη 11/04 και καθημερινά, με ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00.

Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν VIP εισιτήριο, μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Διαχείρισης εισιτηρίων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" (τηλεφωνικό κέντρο 210 4800901).

Οι φίλαθλοι από την περιφέρεια και το εξωτερικό, που επιθυμούν μεμονωμένα την προμήθεια εισιτηρίων, μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Φιλάθλων Περιφέρειας και Εξωτερικού του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο τηλ. 210 4800909, καθημερινά με ώρες επικοινωνίας 10:00 - 17:00.

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο της Αστυνομικής του Ταυτότητάς.

Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν με τηλεφωνική αγορά, σε κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA, μέσω CITIBANK, από την Δευτέρα (11/04) έως την Πέμπτη (14/04) μεταξύ των ωρών 10:00 - 18:00, στο τηλ. 801 500 7777.

Η παραλαβή των παραπάνω εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 5 του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Παρασκευή (15/04) από τις 10:00 - 18:00 και την Κυριακή (17/04) από τις 12:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 35 €, 45 € & 100 € (VIP)»



Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved