«Κίνητρο τα play off»

«Κίνητρο τα play off»

Να ζήσουν ξανά το ευρωπαϊκό ταξίδι θέλουν, οι παίκτες του Άρη, σύμφωνα με τον Μάρκο Βελλίδη.

Ο τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων», αναφερόμενος στο συγκεκριμένο θέμα, εξέφρασε την επιθυμία η ομάδα του να κερδίσει και πάλι το ευρωπαϊκό εισιτήριο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η θέληση μας να συμμετέχουμε στα play offs είναι μεγάλη. Η συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς είναι μεγάλο κίνητρο διότι φέτος ζήσαμε μεγάλες στιγμές που θέλουμε να ξαναζήσουμε. Μπορεί να μην ξεκινήσαμε καλά αλλά τώρα έχουμε μια ευκαιρία να μπούμε στην πρώτη πεντάδα».

Ο 24χρονος γκολκίπερ στη συνέχεια σχολίασε τη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου:

«Η νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου ήταν μονόδρομος. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα δικό μου λάθος αλλά ευτυχώς οι συμπαίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και νικήσαμε. Τώρα έχουμε τον αγώνα με την Ξάνθη ο οποίος είναι τελικός. Σκεφτόμαστε μόνο αυτό, είμαστε μια γροθιά και θα δώσουμε τα πάντα. Μετά από την ήττα από τον Ηρακλή όλοι ήταν δυσαρεστημένοι και είναι απόλυτα λογικό. Βέβαια όταν λέγεσαι ΑΡΗΣ και διαθέτεις αυτούς τους ποδοσφαιριστές και αυτό τον κόσμο δεν πρέπει να τα παρατάς. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Ερωτηθείς για τη φάση του πέναλτι που κέρδισαν οι Βολιώτες, ο νεαρός πορτιέρο, τόνισε:

«Περίμενα η μπάλα να σκάσει κάτω και να καταλήξει στα χέρια μου. Η εξυπνάδα όμως του επιθετικού του Ολυμπιακού Βόλου και η δική μου αργοπορία έφεραν το πέναλτι. Δεν έμεινα όμως σε αυτή τη φάση και κοίταξα μπροστά. Αν το σκεφτόμουν συνέχεια τότε θα μιλούσαμε για ένα χαμένο παιχνίδι. Περίμενα τη ευκαιρία μου και χθες ο προπονητής μου την έδωσε. Πιστεύω ότι τα πήγα καλά».

Αναφορικά με το κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο του αγώνα με τους «ερυθρολεύκους», είπε: 

«Η ηρεμία του προπονητή μας έδωσε δύναμη. Μας είπε κάποια πράγματα, τα ακούσαμε, πιστέψαμε στο εαυτό, στο ότι είμαστε μια καλύτερη ομάδα και βγήκαμε σε ένα κατάμεστο γήπεδο, όπου επικρατούσε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, για να πάρουμε τη νίκη κάτι που στο τέλος καταφέραμε».

Ο Μάρκος Βελλίδης, σχολιάζοντας τη συνεργασία του ίδιου και των συμπαικτών του, με τον Σάκη Τσιώλη, αρκέστηκε να δηλώσει:

«Η συνεργασία η δικιά μου αλλά και των συμπαικτών μου με τον προπονητή είναι εξαιρετική. Είναι ένας άνθρωπος με σημαντική προσωπικότητα. Σου εξηγεί αυτό που θέλει και παίρνει το καλύτερο από σένα, μιλάει μαζί σου και γενικά κάνει πολύ καλή δουλειά».

Καταλήγοντας, ο τερματοφύλακας του Άρη, μίλησε για τον τελευταίο κρίσιμο αγώνα του πρωταθλήματος με την Ξάνθη (17/4):

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι ήρεμα και σοβαρά χωρίς να σκαφτόμαστε ότι θα πετύχουμε μια εύκολη νίκη. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Όπως μέχρι τώρα νικάμε, μπορεί την Κυριακή να φτάσουμε στο τέλος του αγώνα και να μην έχουμε σκοράρει. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος και τότε θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».





Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved