«Του χρόνου Ευρώπη»

«Του χρόνου Ευρώπη»

Την αισιοδοξία του πως ο Εργοτέλης μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω την επόμενη αγωνιστική περίοδο βγαίνοντας στην Ευρώπη μέσω των play off,  εξέφρασε ο Γρηγόρης Αθανασίου.

Ο Θεσσαλονικιός τερματοφύλακας που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους Κρητικούς τη φετινή περίοδο στην τελευταία αναμέτρηση του πρωταθλήματος με την Κέρκυρα,  με δηλώσεις του στον «Κρήτη Σπορ Fm 87,6» αναφέρθηκε στον κυριακάτικο αγώνα, τον τελευταίο κόντρα στον Πανσερραϊκό, τη φετινή πορεία του Εργοτέλη, τους προσωπικούς του στόχους αλλά και τα νέα παιδιά που αποτελούν το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γρηγόρη Αθανασίου:

Για το ματς με την Κέρκυρα ανέφερε: «Τελικά χθες (σ.σ. Κυριακή) φάνηκε ότι η Κέρκυρα το ήθελε πιο πολύ από μας το παιχνίδι και τελικά το πήρε. Όσον αφορά τη δική μας ομάδα κάναμε μια προσπάθεια να πάρουμε κάτι απ’ αυτό το παιχνίδι, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι» δήλωσε αρχικά ο Βορειοελλαδίτης γκολκίπερ και συνέχισε αναφερόμενος στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του: «Τελικά στο ποδόσφαιρο μετράει η ουσία. Να μιλάμε για χαμένες ευκαιρίες δεν σημαίνει τίποτα. Η ουσία στο ποδόσφαιρο είναι το γκολ, η Κέρκυρα το πέτυχε και πήρε τους τρεις βαθμούς. Αυτό μετράει».

Για τα νέα παιδιά (Χαντί, Καρέλης, Χρυσοφάκης, Σαρρής) που πήραν χρόνο συμμετοχής κόντρα στους «Φαίακες» τόνισε: «αποτελούν το μέλλον του συλλόγου. Πιστεύω ότι ο Εργοτέλης κάνει μια πολύ καλή και σωστή δουλειά στα τμήματα υποδομής και θα έχει σίγουρα ένα πολύ καλό και σίγουρο μέλλον μ’ αυτά τα παιδιά. Όλα είναι παιδιά με προοπτική, δουλεύουν καθημερινά πολύ σκληρά στις προπονήσεις, ακούν τους μεγαλύτερους, τους εμπειρότερους συμπαίκτες τους κι έχουν πολύ καλή καθοδήγηση από τον κ. Καραγεωργίου. Με τον καιρό κάνουν υπομονή, δουλεύουν καθημερινά και περιμένουν να τους δοθεί η ευκαιρία για να την αρπάξουν από τα μαλλιά που λέμε και στην ποδοσφαιρική διάλεκτο».

Για το αν είναι πετυχημένη η φετινή χρονιά απάντησε: «Μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε πετυχημένη αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι παραπάνω. Πιστεύω ότι σε λεπτομέρειες χάσαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω». Μιλώντας πιο αναλυτικά γι’ αυτές τις λεπτομέρειες και τις αναμετρήσεις όπου ο Εργοτέλης δεν αποκόμισε κάτι απ’ αυτές, επισήμανε: «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έτσι όπως εξελίχθηκε. Γιατί πιστεύω ότι αν συνεχιζόταν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και δεν γινόταν σε δύο δόσεις θα παίρναμε κάτι απ’ αυτό. Για να μην πω τους τρεις βαθμούς, θα κατακτούσαμε σίγουρα τον έναν. Με την ΑΕΚ… Είναι αυτές οι λεπτομέρειες, ο βαθμός ή οι βαθμοί που θα μας οδηγούσαν σε κάτι παραπάνω».

Για το αν μπορεί του χρόνου η Κρητική ομάδα να κάνει το παραπάνω βήμα, τόνισε: «Φυσικά και το δείχνει αυτό χρόνο με το χρόνο ο Εργοτέλης ότι μπορεί. Καταξιώνεται στην μεγάλη κατηγορία, σκαλί με σκαλί ανεβαίνει κι έχει βλέψεις για παραπάνω».

Για την παρουσία του κόντρα στην Κέρκυρα και γενικότερα τη φετινή σεζόν είπε: «Προσωπικά όσον αφορά το χθεσινό (σ.σ. Κυριακή) παιχνίδι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τώρα όσον αφορά τη φετινή χρονιά εντάξει τι να πω, ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στην Κέρκυρα. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος να μην παίζει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάει η δουλειά ή σταματάνε τα πάντα εδώ πέρα. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και προσωπικά και μέσα από την ομάδα ο καθένας θα μπορέσει να διακριθεί. Έχω συμβόλαιο με τον Εργοτέλη για ακόμα τρία χρόνια. Φυσικά ο στόχος μου είναι η καθιέρωση στην ομάδα».

Για τον τελευταίο αγώνα με τον Πανσερραϊκό την ερχόμενη Κυριακή (17/04, 19.00) στις Σέρρες, κατέληξε: «Στόχος μας με τον Πανσερραϊκό είναι -όπως σε κάθε παιχνίδι για τον Εργοτέλη φέτος- η νίκη για να πιάσουμε τους 39 βαθμούς, όπως και την περίοδο 2006 – 2007».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved