«Θα μας βρει απέναντί του»

«Θα μας βρει απέναντί του»

Δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου φιλοξενήθηκαν στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας, 89.5, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου να εξαπολύει βολές κατά του Τάσου Κάκου.

Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στην ήττα από τον Άρη, την πολύ καλή φετινή πορεία της ομάδας, τη διεκδίκηση της εισόδου στα play off, το επερχόμενο ιστορικό ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Τάσο Κάκο, ο οποίος θα βρίσκει εφεξής απέναντί του τον Ολυμπιακό Βόλου.

«Ο κ. Κάκος έχει απέναντί του τον Ολυμπιακό Βόλου. Εύχομαι να μην είναι από του χρόνου στην ελληνική διαιτησία και θα κάνουμε μία προσπάθεια να μην είναι. Ο Ολυμπιακός Βόλου μόλις ακούει Κακό θα βγάζει σπυριά! Θα έχουμε συνέχεια».

Για την ήττα από τον Άρη και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου διεκδικεί τη συμμετοχή του στα play off μέχρι την τελευταία αγωνιστική: «Η εμπειρία τόσων χρόνων δυστυχώς πολλές φορές επαληθεύει τις γνώσεις μου, που καμιά φορά δεν θα ήθελα να συμβαίνει. Θα μπορούσε ο στόχος να είχε τελειώσει από την περασμένη Κυριακή. Από εμάς εξαρτάται η συμμετοχή μας στην Ευρώπη. Ποιος θα περίμενε -ούτε ο πιο αισιόδοξος- ότι ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Άρης, ο ΠΑΟΚ θα διεκδικούν μέχρι την τελευταία αγωνιστική τη συμμετοχή τους στην Ευρώπη.

Έχουμε κάνει φοβερή πορεία. Είναι μία καταξίωση για εμάς στο ποδόσφαιρο από εχθρούς και φίλους. Ο κόσμος του Βόλου όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα θα έχει την ευκαιρία να χειροκροτήσει και να δώσει ώθηση στους παίκτες την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό. Για αυτό εδώ και μία εβδομάδα έχουμε βάλει το εισιτήριο 10 ευρώ, όσα χρειάζονται για να πας να δεις ένα έργο στον κινηματογράφο, για να δει μια ομάδα που τους έχει κάνει υπερήφανους.

Όταν η ομάδα χάνει και ειδικά με τέτοιο τρόπο, δεν είσαι ευχαριστημένος. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Άρης είναι μέρα με τη νύχτα. Αλλά αυτά είναι τα ωραία του ποδοσφαίρου. Ο Άρης έχει πάρει 4 βαθμούς έναντι ενός του Ολυμπιακού Βόλου, που αν έβλεπε κάποιος το παιχνίδι χθες (10/4) χωρίς να δει το τελικό αποτέλεσμα θα έλεγε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι αυτός που κέρδισε. Αν μιλάμε για ένα νικητή και στα δύο μεταξύ μας παιχνίδια αυτός θα έπρεπε να ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου».

Για τη διαιτησία και τον Τάσο Κάκο: «Φέτος η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου αδικήθηκε, δεν θέλαμε να αναφερθούμε σε άλλες αγωνιστικές, γιατί θέλαμε να δώσουμε την ευκαιρία στην ΚΕΔ να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Όταν όμως τις τελευταίες αγωνιστικές παίζεται ακόμη και η ύπαρξη κάποιων ομάδων, τότε αυτοί που είναι επικεφαλής πρέπει να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και να σφυρίζουν αυτό που βλέπουν.

Ο κ. Κάκος θα έχει απέναντί του τον Ολυμπιακό Βόλου. Για όσο θα έχει καριέρα ακόμη. Εύχομαι να μην έχει από του χρόνου και θα κάνουμε και εμείς μία προσπάθεια για αυτό. Ο Ολυμπιακός Βόλου μόλις ακούει Κακό θα βγάζει σπυριά! Θα έχουμε συνέχεια. Θα μας βρει μπροστά του. Όταν ξεκινάμε πόλεμο, τον τελειώνουμε και σπάνια χάνουμε. Τόσο με κ. Τσινιάρη όσο και με κ. Κάκο υπήρχε 100% δόλος που δεν τιμούν κανέναν.

Οκτώ κάρτες έδωσε ο κ. Τσινιάρης στο ματς Ολυμπιακός Βόλου-Ξάνθη, που ήταν «σημαδεμένες» σε πρόσωπα που δεν θα αγωνισθούνε. Τόσο σε εμάς όσο και στην Ξάνθη που δεν θα παίξουν κόντρα στον Άρη. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Μπορώ να αναγνωρίζω τι είναι λάθος και τι όχι.
Εξαρτάται καθαρά από τις τύχες των ποδιών των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου. Ο κάθε ένας ας δείξει εμπράκτως τι σημαίνει η αγάπη του για την ομάδα. Ας κάνει από την πλευρά του αυτό που έχει υποχρέωση ο κάθε αγνός φίλαθλος. Να έρθει να χειροκροτήσει την ομάδα και να γίνει ο 12ος παίκτης. Ο  κόσμος του Βόλου μπορεί να αποδείξει πραγματικά αν έχει εκτιμήσει αυτή την προσπάθεια».

«Ο Μπέος δεν λέει παραμύθια»

Παράλληλα, ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε υπερήφανος που έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό Βόλου σε λιμνάζοντα νερά χωρίς φουρτούνες, ενώ εξέφρασε την άποψή του ότι η ομάδα του θα επικρατήσει εύκολα του Παναθηναϊκού στο κυριακάτικο (17/04) ματς στο Πανθεσσαλικό.

«Την προσεχή Πέμπτη (14/4) έχω ραντεβού. Μέχρι τις 15 Απριλίου θα έχω συζητήσεις και τέλος Απριλίου θα έχω πάρει τις αποφάσεις μου. Θα εκπροσωπώ την ομάδα όσο θα είμαι εδώ.

Ο κόσμος του Βόλου γνωρίζει ότι ο Αχιλλέας Μπέος δεν λέει παραμύθια. Έχω πει 10 πράγματα και έχω κάνει 15. Δεν έχω μάθει να κοροϊδεύω. Ουδείς αναντικατάστατος. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι έτσι δομημένος που το ποτάμι δύσκολα θα γυρίσει πίσω. Είμαι περήφανος που έχω οδηγήσει την ομάδα σε λιμνάζοντα νερά χωρίς φουρτούνες.

Οι ομάδες δεν είναι αυτοκίνητα που τα αλλάζεις. Συγκινείσαι, συνδέεσαι συναισθηματικά, ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Είτε βρεθεί επενδυτής είτε θα συνεχίσω εγώ. Πρέπει αυτός που θα έρθει, αν έρθει, να είναι μία εγγύηση για να μην  μπλέξει την ομάδα σε περιπέτειες. Αν έχει απαιτούμενη στήριξη τη νέα σεζόν θα είναι αποτυχία αν δεν τερματίσει στην 4η θέση.

Έχω ορκιστεί στον πατέρα μου. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ιδέα. Είναι μία ημέρα σημαδιακή. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα κερδίσει πολύ εύκολα. Θέλω να είναι κατάμεστο και όλος ο κόσμος να πανηγυρίσει την έξοδο στην Ευρώπη. Θα μείνει στην ιστορία. Ελάτε όλοι για να γίνετε ένα κομμάτι από την ιστορία της ομάδας».



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved