Ο… εκλεκτός του Καραγεωργίου

Ο… εκλεκτός του Καραγεωργίου

Ο 22χρονος άσος του Εργοτέλη, Άγγελος Χαντί, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο Νίκος Καραγεωργίου, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Άλφα 106,2» του Ηρακλείου, αναφέρθηκε στην παρουσία του, αλλά και στην πορεία των «κιτρινόμαυρων» στο πρωτάθλημα.

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα να παίρνω ευκαιρίες. Δουλεύω σκληρά καθημερινά και περιμένω την κάθε ευκαιρία που θα πάρω να την εκμεταλλευτώ και να δείξω τι αξίζω. Όποτε και να με χρειαστεί η ομάδα θα είμαι εδώ, αφού έχω υπομονή και δύναμη να προσπαθώ και να γίνομαι όλο και καλύτερος. Άλλωστε, είναι πολλοί αυτοί που έχουν πιστέψει σε εμένα τα χρόνια που παίζω μπάλα και ελπίζω να τους δικαιώσω απόλυτα».

Αναφορικά με τα κολακευτικά λόγια με τα οποία μίλησε ο Νίκος Καραγεωργίου γι' αυτόν, ανέφερε: «Είναι σπουδαίο πράγμα για ένα παιδί στην ηλικία την δικιά μου να ακούει τόσο κολακευτικά λόγια από ένα άνθρωπο όπως ο Νίκος Καραγεωργίου, ο οποίος βρίσκεται δεκαετίες ολόκληρες στο ποδόσφαιρο. Τα όσα είπε ο προπονητής μου με γεμίζουν με ευθύνες για την συνέχεια, ενώ παράλληλα μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω με το ίδιο και μεγαλύτερο σθένος την προσπάθεια που κάνω».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως χρειάζεται χρόνο προσαρμογής στα δεδομένα της Super League, τονίζοντας: «Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι ανεβασμένο και θα πρέπει αγώνα με τον αγώνα να βελτιώνω την προσωπική μου απόδοση και να φτάσω σε σημείο να κερδίζω θέση στην αρχική ενδεκάδα. Άλλωστε, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και μέσα στην ομάδα κάτι που με βοηθάει να βελτιώνομαι. Πιστεύω ότι θα έρθει η στιγμή που θα καθιερωθώ κι εγώ. Η συμμετοχή μου σε παιχνίδια όπως αυτό με τον Ολυμπιακό σίγουρα με βοηθάει και με γεμίζει με εμπειρίες».

Τέλος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα: «Νομίζω πως σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά. Δεν απειληθήκαμε ποτέ με υποβιβασμό και γενικά ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα χωρίς σκαμπανεβάσματα. Μάλιστα το γεγονός πως μείναμε γρήγορα στην κατηγορία οδήγησε τον προπονητή στην χρησιμοποίηση κάποιων παιδιών μικρών σε ηλικία, κάτι που δείχνει πως ο Εργοτέλης έχει μέλλον».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved