Αυτός είναι ο Αρης!

Αυτός είναι ο Αρης!

Το ταξίδι, που ξεκίνησε πριν από ένα μήνα περίπου με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο, συνεχίζεται…

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη και μάλιστα με ισάριθμη ανατροπή και ένα ακόμη βήμα προς την επίτευξη του στόχου, που είναι η συμμετοχή στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ και η διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Οι νίκες κόντρα στην Κέρκυρα, τον Πανσερραϊκό, τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό είναι μια δικαίωση όλων όσων πίστεψαν στην ανατροπή των δεδομένων –όπως αυτά είχαν διαμορφωθεί- και ταυτόχρονα η καλύτερη απάντηση σε όλους όσους έφεραν την καταστροφή, μετά την ήττα-σοκ από τον Ηρακλή.

Είναι μια δικαίωση για τους ιθύνοντες στην ΠΑΕ Αρης, που, λειτουργώντας με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας, έδειξαν αντανακλαστικά και στον κατάλληλο χρόνο ήρθαν σε συμφωνία με τον καλύτερο –κατά γενική ομολογία- έλληνα προπονητή, αλλάζοντας άρδην το κλίμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Είναι μια δικαίωση για τον Σάκη Τσιώλη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας των «κιτρίνων», πίστεψε στις δυνατότητες αυτής της ομάδας, που –ούτως ή άλλως- είναι μεγάλες, τοποθετώντας τον πήχη στο «πέντε στα πέντε».

Είναι μια δικαίωση για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δείχνουν ένα διαφορετικό πρόσωπο και έχουν καταφέρει να γυρίσουν παιχνίδια και να φύγουν νικητές από έδρες, που οι γηπεδούχοι στην κυριολεξία έπαιζαν την ύπαρξή τους.

Είναι μια δικαίωση για τον κόσμο του Αρη, που ποτέ δεν άφησε την ομάδα μόνη, παρέχοντας συνεχή στήριξη και… σπρώχνοντάς την με το δικό του μοναδικό τρόπο στην επιτυχία.

Τα τέσσερα από τα πέντε βήματα, λοιπόν, έχουν γίνει και ήταν πετυχημένα.    Πλέον έχει απομείνει ένα ακόμη για την επίτευξη του στόχου στην κανονική περίοδο. Την ερχόμενη Κυριακή (17/04) θα κριθούν τα πάντα. Ο Αρης κάνοντας –πρώτα ο Θεός- το «πέντε στα πέντε» στα κατακίτρινα Πηγάδια θα έχει κάνει το χρέος του και θα περιμένει…

Αυτή η ομάδα αξίζει να συμμετάσχει στα πλέι οφ και να φωνάξει «παρών» και του χρόνου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έστω και τώρα πιστεύω ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και θα αποκατασταθεί η τάξη.

Απλά, φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, γιατί ο Αρης αδίκησε τον εαυτό του με την εικόνα που παρουσίασε σε πολλά παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Υ.Γ.: Προς όλους αυτούς τους όψιμους αδικημένους να θυμίσω ότι στο 55’ ο Κάκος (μετά από υπόδειξη του β’ βοηθού, Μπιτσίδη) ακύρωσε κανονικό γκολ του Αρη, υποδεικνύοντας επιθετικό φάουλ, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων το τριπλό οφσάιντ του Ολυμπιακού Βόλου δεν καταλογίστηκε ποτέ από τον διαιτητή και τον α’  βοηθό, Τάτση, με αποτέλεσμα στην εξέλιξη της φάσης να έχουν δοκάρι οι φιλοξενούμενοι.

Υ.Γ.1: «Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές», φώναξαν 23.000 και πλέον οπαδοί του Αρη την ώρα που η ομάδα Κ-20 έκανε την είσοδό της στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παιδιά, στο τεχνικό επιτελείο και στους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά τους. Κατέκτησαν δίκαια και παλικαρίσια το πρωτάθλημα και έγραψαν ιστορία.



Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved