Ολυμπιακός: Η «Αργώ» βράβευσε Μαρινάκη (photos)

Ολυμπιακός: Η «Αργώ» βράβευσε Μαρινάκη (photos)

Τιμητική εκδήλωση για όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στην τριακονταετή πορεία του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες, διοργάνωσε η «Αργώ», το βράδυ της Δευτέρας (9/2).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) και μεταξύ των βραβευθέντων ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης. Το βραβείο παρέλαβε η σύζυγος του «ισχυρού άνδρα» των «ερυθρόλευκων», Αθανασία, από την πρόεδρο του σωματείου, Δέσποινα Παπαστελιανού.

Το «παρών» έδωσαν πολλά πρόσωπα από τον πολιτικό, ναυτιλιακό και επιχειρηματικό κόσμο, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ενώ τους Πειραιώτες εκπροσώπησαν οι Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Δημήτρης Αγραφιώτης και η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων, Κατερίνα Μυλωνά.

Κατά την παραλαβή του βραβείου, η Αθανασία Μαρινάκη, ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω για αυτό το βραβείο την κ. Παπαστελιανού, όλους από το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου «Η ΑΡΓΩ», τους εθελοντές, τους γονείς και όλους αυτούς που επενδύουν με την καρδιά τους και την ψυχή τους για το ίδρυμα αυτό. Αυτό το βραβείο είναι σημαντικό αλλά μπροστά στην ικανοποίηση και την χαρά που μπορεί να νοιώθουμε με την προσφορά μας, είναι πολύ λίγο. Εύχομαι σε όλους , σε όσους μπορούν, να βοηθάνε, γιατί είναι τόσο καλός ο σκοπός και δίνουμε τόσο μεγάλη χαρά στα παιδιά και τους γονείς τους, που είναι πιστεύω απαραίτητο».

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Γιάννης Μώραλης, σχολιάζοντας: «Είμαι ευτυχής ως άνθρωπος και περήφανος για το έργο που επιτελεί το σωματείο «Η ΑΡΓΩ». Θέλω να εκφράσω και δημόσια τον σεβασμό μου για την δράση του κοινωνικού έργο, που κάνει πράξη. Είναι ένα σωματείο με άμεση αναφορά στην πόλη, στο λιμάνι. Ένα σωματείο που παρέχει σε αυτά τα τόσο ξεχωριστά παιδιά, σωστή φροντίδα και εκπαίδευση. Είμαι ευτυχής ως άνθρωπος, γιατί είχα την τύχη και την ευκαιρία και με την προηγούμενη διαδρομή μου, στην ομάδα του Ολυμπιακού, όπως και με την σημερινή μου ιδιότητα ως Δήμαρχος του Πειραιά, να συμβάλουμε έστω και λίγο στην ενίσχυση αυτού του σωματείου. Θέλω να διαβεβαιώσω κυρία Πρόεδρε πως αυτή η συνεργασία που έχουμε χτίσει θα συνεχιστεί, θα ενισχυθεί και θα δυναμωθεί. Θα σας συγχαρώ για ακόμα μια φορά, για την προσπάθεια που καταβάλετε, σε μια πολύ κρίσιμη χρονική περίοδο για την χώρα και για τον Πειραιά και για όλους, για να προσφέρετε στα παιδιά και στις οικογένειες τους και το παρόν και το μέλλον που τους αξίζει. Θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω και να εκφράσω τον σεβασμό απέναντι σας, σε όλους όσους συμμετέχετε. Αλλά και την περηφάνια που ο Πειραιάς, έχει στις τάξεις του ένα τέτοιο σωματείο. Να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους του δωρητές, τους χορηγούς και σε όσους συμπαραστέκονται σε αυτή την προσπάθεια».

Από την πλευρά του, ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Δημήτρης Αγραφιώτης, δήλωσε πως: «Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Ευάγγελος Μαρινάκης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, είναι αρωγοί σε κάθε κοινωνική ομάδα, που στις μέρες μας ξέρουμε πόσο δύσκολα περνάνε. Για αυτό και η παρουσία εδώ σήμερα».

Παρούσα στην εκδήλωση και η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κατερίνα Μυλωνά, υποστήριξε: «Αποτελεί οικογενειακή παράδοση η προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο της οικογένειας του Ευάγγελου και της Αθανασίας Μαρινάκη. Το διδάχτηκαν από τις οικογένειες τους, το διδάσκουν οι ίδιοι στα παιδιά τους. Ήταν φυσικό επόμενο, όταν ο κ. Ευάγγελος Μαρινάκης παρέλαβε τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, να περάσει το ίδιο μήνυμα προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο και σε εμάς, έτσι ώστε να επιστρέφουμε πίσω, την αγάπη που εισπράττουμε από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας. Είμαστε δίπλα στο σωματείο «Η ΑΡΓΩ». Παίρνουμε δύναμη από τους ανθρώπους του, από τους γονείς που δουλεύουν χρόνια τώρα μαζί με τα παιδιά. Το ίδιο κάνει και ο Πρόεδρος μας κ. Μαρινάκης. Το έκανε ο πατέρας του από την αρχή που ιδρύθηκε το σωματείο «Η ΑΡΓΩ», το συνεχίζουμε και εμείς τώρα».



Θρήνος στον αθλητισμό: Πέθανε ξαφνικά στα 42 του ο σύντροφος της τενίστριας Αρίνα Σαμπαλένκα
Θρήνος στον αθλητισμό: Πέθανε ξαφνικά στα 42 του ο σύντροφος της τενίστριας Αρίνα Σαμπαλένκα
O ιστορικός αγώνας της Ελλάδας με το Καζακστάν με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
O ιστορικός αγώνας της Ελλάδας με το Καζακστάν με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός και Περιστέρι – Τενερίφη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός και Περιστέρι – Τενερίφη
Παναθηναϊκός AKTOR: Πέντε χρόνια από τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου – Η συγκινητική ανάρτηση
Παναθηναϊκός AKTOR: Πέντε χρόνια από τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου – Η συγκινητική ανάρτηση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved