«Θα επανέλθουμε»

«Θα επανέλθουμε»

Ο πρόεδρος της ομάδας της Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, μιλάει για όσα θέματα απασχολούν αυτή τη στιγμή την ομάδα, τον Δερμιτζάκη και τον υποβιβασμό.

Ο ισχυρός άνδρας του Αστέρα, με δηλώσεις του τονίζει ότι θα γίνουν όλες οι ενέργειες προκειμένου να προστατευτεί η ομάδα, ενώ υπογραμμίζει ότι ο υποβιβασμός μπορεί να λειτουργήσει και ως θετικό για την επάνοδο της ομάδας στη Super League που ήδη αποτελεί πρωταρχικό στόχο των Αρκάδων για την επόμενη χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μποροβήλος στο arcadia-sports: 

Σχετικά με την αδειοδότηση είπε: «Ο Αστέρας δεν επιδιώκει το κακό κανενός και διατηρεί φιλικές σχέσεις με όλες τις ομάδες. Ωστόσο, είναι υποχρεωμένος να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του. Αυτό που ζητάμε είναι να τηρηθούν οι νόμοι. Δεν μπορούμε να αφήσουμε την ομάδα απροστάτευτη», ενώ στη συνέχεια ερωτηθείς αν ο Αστέρας θα προσφύγει στην Πολιτεία η την ΕΠΟ τόνισε: «Ο Αστέρας θα προασπίσει τα συμφέροντα του, πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας».

Αναφορικά με τις λάθος κινήσεις που έγιναν οδηγώντας την ομάδα στον υποβιβασμό αλλά και την επόμενη μέρα στον Αστέρα πρόσθεσε: «Λάθη έγιναν σε πολλά επίπεδα. Η διοίκηση θα βάλει κάτω τα πράματα και θα φροντίσει να μην επαναληφθούν.

Αυτό που ήδη προγραμματίζουμε είναι η άμεση επάνοδος μας  στη Super League. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτόν θα υπηρετήσουμε».

Όσον αφορά τον υποβιβασμό και αν κρίνεται άδικος είπε: «Όταν οι βαθμοί είναι τόσο κοντά αντιλαμβάνεστε ότι μια απόφαση ενός διαιτητή ή μια ευκαιρία μπορούσε να αλλάξει καταστάσεις. Δε λέω ότι ο Αστέρας μπορούσε να πάρει το πρωτάθλημα αλλά όταν οι διαφορές είναι τόσο μικρές, μια απόφαση θα μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση. Υπήρξαν παιχνίδια που αδικηθήκαμε αλλά είναι φιλοσοφία των ιδιοκτητών και της διοίκησης να αφήνουμε τον κάθε φορέα να κάνει τη δουλειά του. Όμως υπήρξαν ματς που ο Αστέρας Τρίπολης αδικήθηκε κατάφορα και γι' αυτό το λόγο άλλωστε αναγκαστήκαμε να βγάλουμε ανακοίνωση, για πρώτη φορά, γιατί ένα γκολ ακυρώθηκε ανεξήγητα».

Μιλώντας για τις αλλαγές που πρέπει να επέλθουν στον Αστέρα υπογράμμισε: «Ο Αστέρας είναι μια οργανωμένη ομάδα σε όλα τα επίπεδα, δεν ήρθε και η καταστροφή του κόσμου με έναν υποβιβασμό. Με την οργάνωση που έχει ο Αστέρας μπορεί να συνεχίσει, προσαρμοζόμενος βέβαια στις συνθήκες της Β’ Εθνικής. Όλα είναι μέσα στη ζωή και ένας υποβιβασμός ακόμα μπορεί να σημαίνει ότι μπορεί να αλλάξει η ομάδα προς το καλύτερο».

Όσο για το μέλλον του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο των Αρκάδων πρόσθεσε ότι:  «Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα γίνει ο απολογισμός και θα παρθούν οι αποφάσεις για προπονητή, παίκτες και όλα τα θέματα» ενώ αναφορικά με το αν θα παραμείνει η ίδια διοίκηση στην ομάδα, κατέληξε λέγοντας:  «Κατηγορηματικά απαντώ ότι τόσο οι ιδιοκτήτες όσο και η διοίκηση θα μείνουν ως έχουν για να λειτουργήσουν τον Αστέρα σε καλύτερες προϋποθέσεις Έχουν γίνει λάθη σε πολλά επίπεδα, θα τα βάλουμε κάτω ώστε να μην τα ξανακάνουμε και να λειτουργήσουμε καλύτερα».



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved