«Κάναμε κάτι καλό στο τέλος»

«Κάναμε κάτι καλό στο τέλος»

H παραμονή στην κατηγορία ήταν επιτυχία για τον Πανιώνιο, παρόλο που δεν μπορεί να τον ικανοποιούν τέτοιοι στόχοι, είπε ο Φανούρης  Γουνδουλάκης.

Ο αρχηγός των «κυανέρυθρων» μιλώντας στον Sentra FM 03,3, τόνισε πως  υπήρχαν άνθρωποι ακόμα και μέσα από την ομάδα που δεν πίστευαν ότι ο Πανιώνιος θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία, μίλησε για τα διοικητικά προβλήματα του συλλόγου, για το γεγονός ότι ο Κώστας Μήτρογλου αφομοιώθηκε άμεσα στον σύλλογο και αυτό του «βγήκε» και μέσα στο γήπεδο, ενώ απέφυγε να μιλήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του, τονίζοντας πάντως ότι θα μιλήσει πρώτα με τον Πανιώνιο με τον οποίο έχει δεθεί τα 8 χρόνια που αποτελεί μέλος του.

Aναλυτικά ο Φανούρης Γουνδουλάκης είπε:

Για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής: «Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα, φέτος βασικός στόχος ήταν να παραμείνουμε στην κατηγορία. Όμως, η ποιότητα των παικτών που είχαμε, αλλά και αυτών που ήρθαν τον Δεκέμβρη θα μπορούσαν να μας δώσουν κάτι παραπάνω. Δεν είχαμε όμως ξεκινήσει καλά τη χρονιά κι έτσι φτάσαμε να παλεύουμε για τη σωτηρία. Πιστεύω ότι μετά την 5η αγωνιστική, οι περισσότεροι φίλαθλοι, ακόμα και οι δικοί μας, ακόμα και μέσα στην ομάδα μας είχαν φαβορί για υποβιβασμό. Αυτή είναι άποψή μου και αυτή την εικόνα βγάζαμε μέσα στο γήπεδο. Μετά έγιναν αλλαγές, ήρθε ο κ. Λεμονής, ένας καλός και έμπειρος προπονητής, μας πέρασε κάποια πράγματα, ανεβάσαμε κι εμείς την απόδοσή μας. Ηταν δύσκολη διοικητικά χρονιά, όμως οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη έκαναν προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό. Ετσι όπως εξελίχθηκε η χρονιά κάναμε κάτι καλό στο τέλος για την ομάδα. Μείναμε στην κατηγορία, αν και δεν πρέπει να είναι αυτοί οι στόχοι μας, δεν πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με αυτούς τους στόχους».

Για τις ομάδες που υποβιβάστηκαν: «Οι ομάδες που έπεσαν, έδειξαν ότι αυτές έπρεπε να πέσουν».

Για την αφομοίωση του Μήτρογλου στην ομάδα: «Ο Μήτρογλου έχει προσόντα, φαίνεται ότι «το έχει» το γκολ, είναι σκόρερ, τον δέχτηκε όμως καλά και το κλίμα στα αποδυτήρια του Πανιωνίου, τον έκανε να νοιώσει άνετα. Περνούσε καλά και φαινόταν αυτό στις προπονήσεις, με κάποιους έκανε παρέα και εκτός γηπέδου και όλο αυτό βγήκε και στο γήπεδο».

Για τα διοικητικά του Πανιωνίου: «Kακά τα ψέματα με τον κ. Τσακίρη είχαμε διοικητική ηρεμία. Τα πρώτα χρόνια του ήταν πολύ επιτυχημένος, έφτιαξε προπονητικό κέντρο και φύγαμε από το Ζηρίνειο και το Μαρκόπουλου όπου τρέχαμε να γυμναστούμε, κάτι πολύ σημαντικό για εμάς. Στη διάρκεια της σεζόν περάσαμε δύσκολα, όταν αγωνίζεσαι σε μια ομάδα κοιτάζεις πρώτα το καλό της ομάδας. Ετσι, προσπαθήσαμε να βγάλουμε από το μυαλό μας τα διοικητικά και να κοιτάξουμε το καλό της ομάδας και τα καταφέραμε. Οσον αφορά τη διοίκηση, είναι γενικό φαινόμενο στη Super League, δεν είναι μόνο του Πανιωνίου. Και πρέπει να το κοιτάξουμε όλοι αν θέλουμε να έχουμε καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για το συμβόλαιό του που λήγει: «Ηθελα να σωθεί η ομάδα, γιατί 8 χρόνια σ’ αυτήν την αγαπάω πολύ. Μου έχει δώσει πολλά, της έχω δώσει κι εγώ αρκετά. Καταφέραμε αυτό το στόχο. Από εδώ και πέρα θα δούμε, θα συζητήσουμε με τον πρόεδρο. Πρώτο μέλημα είναι να συζητήσω με τον Πανιώνιο και θα δούμε. Προτάσεις υπάρχουν αλλά καλό είναι να περιμένουμε. Δεν θέλω να μιλήσω για το θέμα».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved