ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια 4-1 (photos)

ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια 4-1 (photos)

Καταιγιστικός ήταν ο «Άγιαξ της Ηπείρου» που με τρία γκολ στο πρώτο ημίωρο «κλείδωσε» από νωρίς τη νίκη

Ανεπηρέαστος από τον κακό αγωνιστικό χώρο, ο ΠΑΣ Γιάννινα «χόρευε» στο γήπεδο και έκανε ό,τι ήθελε στα πρώτα 35 λεπτά την άμυνα της Βέροιας. Οι Ηπειρώτες κατάφεραν να πετύχουν 4 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και να εξασφαλίσουν τη νίκη που τους φέρνει στους 34 βαθμούς διατηρώντας τους στο… παιχνίδι για τα πλέι οφ, ενώ η Βέροια υποχώρησε στην 8η θέση με 30.

prwto

«Ζήλεψε» ο πραγματικός Άγιαξ

Αφήνοντας στην άκρη την εικόνα του γηπέδου, που ήταν τουλάχιστον άσχημη, οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη έπιασαν σχεδόν το… τοπ της απόδοσή τους στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Βέροια που έμοιαζε εντελώς αποδιοργανωμένη. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μετατρέψουν σε… παράσταση για ένα ρόλο το ματς δημιουργώντας ουσιαστικά όποτε ήθελαν ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Βελλίδη. Οι προσπάθειες των Ηπειρωτών ευοδώθηκαν μόλις στο 8’ όταν ο Τσουκαλάς από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη από κοντά.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή καθώς ο «Άγιαξ της Ηπείρου» συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο 15’ ο Μανιάς εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του Καντιμοίρη έπειτα από κόρνερ έσπρωξε την μπάλα στο βάθος της κενής εστίας για το 2-0. Οι γηπεδούχοι «χτύπησαν» για τρίτη φορά στο 18’ με τον Τζημόπουλο αμαρκάριστο από κοντά να πλασάρει εύστοχα, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Κοροβέσης από την μικρή περιοχή… κατάφερε να στείλει την μπάλα ψηλά άουτ. Τελικά, το 4ο γκολ για τον ΠΑΣ ήρθε στο 35’ με τον Τζημόπουλο και πάλι να χρίζεται σκόρερ σε φάση «καρμπόν» του πρώτου προσωπικού του τέρματος, ενώ η Βέροια το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 45’ με προβολή του Βεργώνη.

deutero

Διαδικαστικού χαρακτήρα 45λεπτο

Το 4-1 του πρώτου μέρους, δεν άφησε περιθώρια στην Βέροια να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς μάλιστα να εμφανιστεί και με βελτιωμένη εικόνα. Στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΣ απλά διαχειρίστηκε το υπέρ του σκορ κι έκανε συντήρηση δυνάμεων για τη συνέχεια. Έτσι, εντελώς φυσικά οι φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες (κυρίως της Βέροιας) μειώθηκαν στο ελάχιστο.

Οι γηπεδούχοι έχοντας μπει… φορτσάτοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 47’ με τον Καντιμοίρη να λέει «όχι» στον Τσάβες, αλλά στη συνέχεια «κατέβασαν ταχύτητα». Οι παίκτες του Γκρανέρο δεν ήταν σε θέση να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως ο ΠΑΣ ελάττωσε την πίεσή του και δεν «απείλησαν» τον Βελλίδη. Συνεπώς και με την εικόνα του αγωνιστικού χώρου να χειροτερεύει, τίποτα αξιόλογο δεν έλαβε χώρα ως το σφύριγμα της λήξης που… λύτρωσε αμφότερες τις δυο πλευρές.

tzimopoulos

Κορυφαίος του αγώνα

Μπορεί το σκοράρισμα να μην είναι το… φόρτε του, καθώς πριν το ματς είχε μόλις 1 γκολ την τρέχουσα σεζόν, αλλά απέναντι στην Βέροια κατάφερε να βρει δυο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα βάζοντας την υπογραφή του στην ευρεία νίκη του ΠΑΣ. Ο λόγος για τον Τζημόπουλο που δικαίως μπορεί να θεωρηθεί πρωταγωνιστής των Ηπειρωτών στην 8η νίκη τους στο πρωτάθλημα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς (83' Γιάκος), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κοροβέσης (77' Χαρίσης), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Μπέριος, Τσάβες (70' Ακόστα), Ντάσιος

Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Αμαραντίδης (46' Βάσκες), Ραούλ Μπράβο, Μαραγκός, Όστοϊτς, Βεργώνης, Καλτσάς, Μπεν, Τάτος (66' Κάμπορα), Ναζλίδης (63' Ντουμίτρου)



Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved