Skoda Ξάνθη-Πανιώνιος 1-1

Skoda Ξάνθη-Πανιώνιος 1-1

Πολύτιμο βαθμό, κατέκτησε ο Πανιώνιος, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη SkodaΞάνθη.. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, σε ένα μέτριο από πλευράς θεάματος παιχνίδι. Οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές στην Ξάνθη και βρέθηκαν στο γήπεδο περίπου φίλαθλοι.   

Οι γηπεδούχοι, προερχόμενοι, από δυο έκτος έδρας νίκες, σε κύπελλο και πρωτάθλημα, δεν κατάφεραν να κάψουν την αντίσταση του Πανιωνίου, που αγωνίστηκε στα Πηγάδια, αποφασισμένος, για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Πανιώνιος πάλεψε για την νίκη.  Αν κάποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτή θα ήταν ο Πανιώνιος.  Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν περισσότερο ι αποφασισμένοι, για την κατάκτηση της νίκης.

 Η Skodaαπό την πλευρά της,  μακριά, από τον καλό πρόσωπο που έδειξε σε Λεωφόρο και Λεβαδιά. Και στα δυο παιχνίδια, οι Ακρίτες κέρδισαν και είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Δεν συνέβη το ίδιο και στο γήπεδο τους, με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Πάνθηρας στα Πηγάδια

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, είναι χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και στα Πηγάδια, κυνήγησε ένα καλό αποτέλεσμα. Πρώτος στόχος ήταν να μην χάσει και το πέτυχε. Δεν κατάφερε όμως να κερδίσει. Αν το πίστευε, περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, θα μπορούσε να επιστρέψει στην Αθήνα, με τους βαθμούς της νίκης.  

Το σκορ άνοιξε ο Πανιώνιος με προσωπική προσπάθεια του Μπακασέτα. Το νέο απόκτημα του Πανιώνιου, μπήκε στην περιοχή και από πλάγια θέση, έπιασε ένα δυνατό σουτ και έκανε το 1-0.

Το γκολ έδωσε φτερά στην ομάδα του Πανιωνίου. Οι παίκτες  του Πανιωνίου, πήραν τον έλεγχο του αγώνα και θα μπορούσαν να σκοράρουν, σε ευκαιρίες των Γιάννου και Φούντα.   

Το τελευταίο δεκάλεπτο, η Skoda Ξάνθη πήρε μέτρα και στην πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή ισοφάρισε σε 1-1 στο 43’ με τον Καπετάνο, που πλάσαρε εύστοχα, μετά από φάουλ του Λουσέρο. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, θεωρώντας ότι το φάουλ εκτελέστηκε πριν σφυρίξει ο διαιτητής και όχι από τη σωστή θέση. Πάντως, δεν υπάρχει οφσάιντ, με τον σκόρερ να ξεκινάει από κανονική θέση

Στο δεύτερο ημίχρονο, στα πρώτα είκοσι λεπτά, οι δυο ομάδες κινήθηκαν στην μετριότητα. Ο Πανιώνιος όσο περνούσε η ώρα, έβγαινε πιο συχνά στην επίθεση και ήταν λίγο πιο τυχερός, θα μπορούσε να  επέστρεφε με τρεις βαθμούς  στις αποσκευές  του.  Οι Μπουμάλ, Γιάννου  και Οικονόμου, σπουδαίες ευκαιρίες για να πετύχουν το δεύτερο γκολ.   

  Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Πανιώνιος έχασε τεραστία ευκαιρία, για να κατακτήσει την νίκη. Ο Κολοβός βρήκε ωραία τον Μασούρα, στην μεγάλη περιοχή, σούταρε με την μια, αλλα ο Κυριακίδης, έδιωξε και έσωσε την εστία από βεβαια παραβίαση και

Κορυφαίος του αγώνα

1199177

Ο Δημήτρης Κυριακίδης, ήταν ο καλύτερος του αγώνα. Ο τερματοφύλακας της Skodaς κράτησε όρθια την ομάδα. Είπε όχι σε τρεις καλές στιγμές  δεν επέτρεψε στον Πανιώνιο να φύγει με το διπλό από τα Πηγάδια. Από πλευράς Πανιωνίου, είχε καλή απόδοση, ο Τάσος Μπακασέτας . Σκόραρε και η απόδοση κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα.

 

Οι συνθέσεις:   

Skoda Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Ομπόντο, Παπαστεριανός (67' Βασιλακάκης), Κλέιτον (46' Βάλτερ), Κομεσίδης (25' Μπαξεβανίδης), Γούτας, Καπετάνος, Λισγάρας

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Φούντας (79' Ιμπαγάσα), Μπουμάλ(86 Μασολυρας), Μπακασέτας (65' Κολοβός), Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Ρισβάνης, Μητρόπουλος, Γιάννου



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τον αγώνα Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τον αγώνα Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας
O Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει υπαλλήλους και δίνει έως 30.000 ευρώ ετησίως!
O Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει υπαλλήλους και δίνει έως 30.000 ευρώ ετησίως!
Γιαννακόπουλος: "Ο Ναν μαζί με Βράνκοβιτς και Αλβέρτη"
Γιαννακόπουλος: "Ο Ναν μαζί με Βράνκοβιτς και Αλβέρτη"
Αταμάν: «Υπάρχει ισχυρός δεσμός με τον Γιαννακόπουλο - Νομίζω ότι θα μείνω εδώ για πολλά χρόνια»
Αταμάν: «Υπάρχει ισχυρός δεσμός με τον Γιαννακόπουλο - Νομίζω ότι θα μείνω εδώ για πολλά χρόνια»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved