ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 3-1 (video+photos)

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 3-1 (video+photos)

Ένας ΠΑΟΚ βγαλμένος από τα πιο… εφιαλτικά όνειρα των οπαδών του έχασε από τον ψυχωμένο ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» με 3-1 και λέει οριστικά «αντίο» στον τίτλο λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μέχρι το περασμένο Σάββατο (31/1) ήταν μόλις δύο βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους «ερυθρόλευκους» αλλά κατόρθωσε σε δύο αγώνες –με Παναιτωλικό και ΟΦΗ- να υποστεί ισάριθμες ήττες και πλέον να κυνηγάει ένα θαύμα για να διεκδικήσει τον τίτλο.

Από την άλλη, οι Κρητικοί των χιλίων προβλημάτων με μόλις 15 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, είχαν πλάνο στο παιχνίδι τους κι έβγαλαν ψυχή πανηγυρίζοντας μία σπουδαία επιτυχία που μάλλον μόνο… πρεστίζ τους προσφέρει, μια και πολύ δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό μετά την αφαίρεση δέκα βαθμών για χρέη.

1201892

Με αυτούς τους τρεις βαθμούς ο ΟΦΗ ανέβηκε στους 13 και διατηρεί κάποιες μαθηματικές ελπίδες για παραμονή.

Η εξέλιξη του αγώνα

Αν και πριν τη σέντρα όλοι περίμεναν ότι ο ΠΑΟΚ θα ήταν το μεγάλο φαβορί, αν κάποιος δεν ήξερε ποια φανέλα φοράει η κάθε ομάδα θα νόμιζε ότι με τα μαύρα ήταν ο ΠΑΟΚ και με τα άσπρα ο ΟΦΗ. Όμως συνέβαινε το αντίθετο. Ο Νίκος Αναστόπουλος έστησε άψογα την ομάδα του φαινόταν από το ξεκίνημα ότι δεν θα αργούσε να προηγηθεί η ομάδα της Κρήτης.

1201890

Αυτό συνέβη στο 11' όταν ο Κουτσιανικούλης έκανε μία μακρινή μπαλιά για τον Τζορτζ, ο Γλύκος -επέστρεψε στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ χωρίς να καταλάβει κανείς την επιλογή του Αναστασιάδη- έκανε τραγική έξοδο και ο Κοσταρικανός πέρασε τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων και σε κενή εστία έβαλε μπροστά τους Κρητικούς.

Ο ΠΑΟΚ έδειχνε να τα έχει χαμένα και παρά την κατοχή που είχε ήταν ακίνδυνος. Και τα πράγματα δεν είχαν στραβώσει ακόμα πάρα πολύ. Αυτό συνέβη στο 33'. Ο Τζορτζ κινήθηκε μέσα στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι από τον Ρικάρντο Κόστα. Ένα λεπτό αργότερα ο Λαμπρόπουλος νίκησε τον Γλύκο για το 2-0 και τα πράγματα πλέον ήταν πολύ δύσκολα.

Στο 43' έγινε μία ανατριχιαστική φάση. Ο Μαντούρο κινήθηκε από τα δεξιά δέχτηκε ένα μαρκάρισμα και πέφτοντας έσπασε το δεξί του χέρι σε μία σοκαριστική στιγμή. Λίγο αργότερα αντικαταστάθηκε από τον Τζανδάρη.

1201891

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να βρίσκει το γκολ που ήθελε για να μπει ξανά στο ματς. Στο 52' μετά από κακή εκτίμηση του κέντρου της άμυνας του ΟΦΗ, ο Περέιρα πήρε την μπάλα και την γύρισε παράλληλα, με τον Παπαδόπουλο να νικάει τον Λόρια για το 2-1. Εννιά λεπτά αργότερα, ο Ρόμπερτ Μακ έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν ο Γεωργιανός πορτιέρο των γηπεδούχων απέκρουσε σωτήρια σε τετ α τετ.

Τα πάντα έμελλε να κριθούν στο 82'. Ο Σκόνδρας έδιωξε με την μπάλα να χτυπάει στον Λαμπρόπουλο, ο Κουτσιανικούλης με μία απίθανη κίνηση ξέφυγε και βρέθηκε απέναντι στον Γλύκο και με δεξί πλασέ διαμόρφωσε μέσα σε πανζουρλισμό από τον κόσμου του Ομίλου το 3-1. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κομίνη βρήκε τον ΟΦΗ θριαμβευτή και τον ΠΑΟΚ στα... τάρταρα.

koutsia-korufaios

Ο κορυφαίος του αγώνα

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ήθελε να αποδείξει πράγματα απέναντι στην παλιά του ομάδα και το έκανε με επιβλητικό τρόπο. Δεν είναι μόνο το γκολ με το οποίο «έγραψε» το 3-1, ούτε η ασίστ στον Τζορτζ για το 1-0. Ο Κρητικός εξτρέμ έκανε... πλάκα σε όλο το ματς στην άμυνα του ΠΑΟΚ και μάλιστα ξέσπασε όταν σκόραρε βγάζοντας τη φανέλα και βάζοντας τα... κλάματα από την χαρά του.

Τα γκολ του αγώνα

{novavideos}nova/2014-2015/GOALS_OFI_PAOK.mp4{/novavideos}

 

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα στο LIVE CHAT του Onsports.

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 3-1 (video+photos)

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/54d22eb060b0248179cf52f4?theme=onsports|600|700{/iframe}


Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved