Σταθόπουλος: «Μπορεί ο Ατρόμητος να χτυπήσει τον Ολυμπιακό»

Σταθόπουλος: «Μπορεί ο Ατρόμητος να χτυπήσει τον Ολυμπιακό»

Για το πρωτάθλημα, της SuperLeague, μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Στάθης Σταθόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός, στάθηκε στην κόντρα ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του Περιστερίου, μπορεί να χτυπήσει τους ερυθρόλευκους. Σε ότι αφορά τον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι είναι σε καλό δρόμο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Στάθη Σταθόπουλου:

-το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο:

«Κάθε παιχνίδι κρύβει επικινδυνότητες γιατί η κάθε ομάδα έχει στόχο. Φέτος έτσι όπως πηγαίνει το πρωτάθλημα δεν υπάρχει παιχνίδι αδιάφορο. Ο Ατρόμητος θέλει μια θέση στην πεντάδα και θα το παλέψει γιατί με ήττα και κάθε άσχημο αποτέλεσμα απομακρύνεται από τον στόχο του, άρα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει την διαφορά από τον ΠΑΟΚ.Ο Ατρόμητος πέρσι δυσκόλεψε αρκετά τον Ολυμπιακό ειδικά στον πρώτο γύρο και φέτος δείχνει ότι είναι μια υπολογίσιμη ομάδα».

-το ματς του ΠΑΟΚ στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ:

«Ο ΟΦΗ είναι ένα ερωτηματικό γιατί στα παιχνίδια του κυπέλλου με τον Πανθρακικό έδειξε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο ενώ στα ματς του πρωταθλήματος αυτό το διάστημα δεν πήγε καθόλου καλά. Έχει αυτή τη περίεργη ψυχολογία στο ποδοσφαιρικό τμήμα λόγω των έξω -αγωνιστικών προβλημάτων και δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστεί. Δεν θεωρώ πάντως ότι θα είναι από τα εύκολα παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ γιατί θα αντιμετωπίσει μια ομάδα-γρίφο… Όχι τόσο όσον αφορά τη δυναμικότητα, αλλά όσο στο τι απόδοση μπορεί να βγει στον αγωνιστικό χώρο από τους εναπομείναντες ποδοσφαιριστές του».

-την αστάθεια του ΠΑΟΚ:

«Όπως πολλές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ δεν έχει σταθερότητα στο παιχνίδι του».

-την πορεία των Παναιτωλικού και Αστέρα:

«Ο Παναιτωλικός πάντα εκμεταλλευόταν την έδρα του για να μπορέσει να πάρει την όποια θέση στο πρωτάθλημα, φέτος έχει κάνει αρκετές επιτυχίες στην Σούπερ Λίγκα όπως το «διπλό» στην Τούμπα πιστεύω ότι θα πετύχει τον στόχο του.

Ο Αστέρας όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής του, έχει βγάλει αυτή την κάμψη γιατί ξεκίνησε πολύ νωρίς τις υποχρεώσεις του στην σεζόν. Οι παίκτες του έχουν τουλάχιστον δέκα παιχνίδια παραπάνω στα πόδια τους από αυτούς των υπολοίπων ομάδων και αυτό επηρεάζει οπωσδήποτε την απόδοση του. Ωστόσο, από δυνατότητες και υλικό δεν υπάρχει κανείς που να μην παραδέχεται ότι είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν στην κατηγορία».

-το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννενα-Βέροια:

«Ο ΠΑΣ είναι ισχυρός ειδικά στην έδρα του, είναι σταθερός από τη περσινή σεζόν και τον βοηθάει σε αυτό το γεγονός ότι δεν άλλαξε πολύ τον κορμό του. Η Βέροια είναι ασταθής, είναι ικανή να δεχθεί ή και να πετύχει πολλά γκολ. Είναι ένα παιχνίδι αμφίρροπο με δύο ομάδες που θέλουν να κάνουν την έκπληξη και να μπουν στην πεντάδα».

-την πορεία του Παναθηναϊκού:

«Υπήρχαν προσδοκίες φέτος στον Παναθηναϊκό μετά τα περσινά «κατορθώματα» του Παναθηναϊκού. Ο πρώτος γύρος που έκανε δεν ήταν άσχημος όσον αφορά τη βαθμολογική συγκομιδή του. Η ομάδα ενισχύεται σε κάθε μεταγραφική περίοδο φτιάχνει ένα σχήμα, αλλά δεν είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα, όχι τόσο απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά κόντρα στον Ολυμπιακό. Βέβαια είναι στον σωστό δρόμο και βαθμολογικά δεν έχει τελειώσει τίποτα στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός έχει τις πιθανότητες του».



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved