«Ήταν αποστολή αυτοκτονίας»

«Ήταν αποστολή αυτοκτονίας»

Ανακουφισμένος εμφανίστηκε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Τάκης Λεμονής μετά την παραμονή της ομάδας της Νέας Σμύρνης στη Super League.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στον NovaΣΠΟΡ FM:

Για το αν είναι τελικός το επόμενο παιχνίδι για τον Πανιώνιο: «Όχι δεν είναι τελικός έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Όπως γνωρίζετε, όλη αυτή τη βδομάδα θα παιζόντουσαν πολλά σενάρια αν είχαμε φέρει διαφορετικό αποτέλεσμα. Πλέον το παιχνίδι είναι διαδικαστικού χαρακτήρα».

Για τη σημασία της παραμονής από την χθεσινή αγωνιστική: « Μας δίνεται η ευκαιρία να σκεφτούμε την επόμενη μέρα, αφού τελειώνει και τυπικά το πρωτάθλημα τόσο νωρίς».

Για το αν είναι δίκαιη η βαθμολογική θέση του Πανιωνίου: «Σε μια τόσο μεγάλη διαδικασία των 30 αγωνιστικών νομίζω ότι υπάρχει δικαιοσύνη,  είτε στην  κορυφή είτε στην ουρά της βαθμολογίας. Για παράδειγμα η Λάρισα είχε περιθώρια για να διορθωθούν κάποια πράγματα αλλά δεν το έκανε, ακόμα και αν είχε κάποιες κακές διαιτησίες.  Γιατί και μείς στις τελευταίες αγωνιστικές δεν το κρύβω πως είχαμε προβλήματα με κάποιες διαιτησίες και χάσαμε βαθμούς. Ευτυχώς πήραμε κάποιες εκτός έδρας νίκες και ισορροπήσαμε την κατάσταση».

Για το πώς αποφάσισε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία: « Ήταν τεράστια ευθύνη για μένα που ανέλαβα την ομάδα στην δύσκολη βαθμολογική θέση που ήταν. Είχε γίνει συζήτηση και με τον κ. Λιανό. Στο μυαλό μου είχα μπει κάποια πράγματα για να διορθωθεί η ομάδα. Σίγουρα ήταν μια αποστολή αυτοκτονίας, ήταν δύσκολα τα πράγματα. Είχα πει όμως από τις πρώτες μου συνεντεύξεις ότι αν κάναμε 3-4 μεταγραφές θα διορθώναμε τα σημεία που πονάγαμε».

Για το χριεαζόταν ο Πανιώνιος: "Ο Πανιώνιος ήθελε συνδυασμό δύο πραγμάτων. Μια μεταγραφική ενίσχυση σε σημεία που υπάρχει πρόβλημα και καλή δουλειά στις προπονήσεις για να διορθωθούμε. Αυτό έγινε πράξη και ήμασταν πολύ καλύτεροι στο δεύτερο γύρο. Πολλοί έχουν εστιάσει στον Μήτρογλου. Σίγουρα ήταν καθοριστική η παρουσία του αλλά ας μην ξεχνάμε ότι στα δύο παιχνίδια που απουσίασε παίξαμε καλά και πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε.Με ΠΑΟΚ νικήσαμε και με Ολυμπιακό  πήραμε την ισοπαλία».

Για το κύριο πρόβλημα του Πανιωνίου: «Το πρόβλημα που είχε η ομάδα είναι ότι δεν υπήρχε αυτοπεποίθηση. Επίσης δυσκολευόταν πολύ η ομάδα στο να βάλει γκολ. Ήταν το κλειδί η επίτευξη των γκολ».

Για τι θεωρεί πιο ψυχοφθόρο: «Στον πρωταθλητισμό έχεις πιο ποιοτικό υλικό αλλά είναι πιο ψυχοφθόρα η διαδικασία της παραμονής».

Για τον Ολ. Βόλου: Στην περίπτωση του Βόλου έχει κερδίσει την συμπάθεια όλων. Νομίζω ότι δικαιούται να εισέλθει στα play off».

Για την επόμενη μέρα: Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να διορθωθούν στην ομάδα. Υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να λυθούν. Αισθανόμαστε καλά και είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν μπορώ να πω ότι πανηγυρίζουμε γιατί  μικραίνει την ιστορία του συλλόγου. Εμείς ξεκινάμε μια σειρά συζητήσεων με τη διοίκηση ώστε να κάνουμε αυτό που πρέπει για να είναι η ομάδα έτοιμη την επόμενη χρονιά.  Δεν είναι ο Πανιώνιος για να διεκδικεί την παραμονή του».



Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved