«Ανάμικτα συναισθήματα»

«Ανάμικτα συναισθήματα»

Ανακουφισμένος από την παραμονή του Ατρόμητου στην Super League δήλωσε ο Γιώργος Σπανός, που όμως εμφανίστηκε ενοχλημένος από το γεγονός ότι αυτό έγινε την προτελευταία αγωνιστική.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου, τόνισε, με δηλώσεις του στον sentra fm 103,3, ότι το υλικό του συγκροτήματος του Γιώργου Δώνη ήταν για καλύτερη θέση στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ αναφορικά με τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ στις 30 Απριλίου στο ΟΑΚΑ, εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος.

«Σίγουρα δεν ήταν αυτός ο σκοπός μας. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας, είναι άδικο για την ομάδα να ταλαιπωρείται στις τελευταίες αγωνιστικές», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Σπανού, αναφορικά με την σωτηρία της ομάδας στην προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος.

Για το αν έχουν αναλυθεί τα όσα έγιναν στη φετινή πορεία του Ατρόμητου, σχολίασε: «Έχουμε συζητήσει αρκετές φορές με τον προπονητή, θεωρώ ότι από δικά μας λάθη δεν κερδίσαμε πολλά παιχνίδια που έπρεπε να τα κερδίσουμε. Από προσωπικά και ατομικά λάθη πετάξαμε βαθμούς και δε πήραμε παιχνίδια μέσα στο Περιστέρι ενώ ξοδέψαμε πνευματική και σωματική ενέργεια στο Κύπελλο».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ειδικά μετά τους ημιτελικούς δεν είχαμε την αυτοσυγκέντρωση που έπρεπε για να πάρουμε τα παιχνίδια που είχαμε στο πρόγραμμα έτσι ώστε να τελειώνουμε πιο γρήγορα με την παραμονή».

Σε ερώτηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ο Γιώργος Σπανός απάντησε: «Εμείς στον τελικό κατεβαίνουμε με την ταμπέλα του αουτσάιντερ και αυτό μας εξυπηρετεί γιατί δε θα έχουμε άγχος. Το άγχος του φαβορί το έχει η ΑΕΚ. Εμείς στην καλή μας μέρα μπορούμε να κοιτάξουμε την κάθε ομάδα στα μάτια. Μετά από τρεις εβδομάδες που είναι ο τελικός,  έχουμε χρόνο να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και στις 30 του μήνα θα είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας μας».

Για τα συναισθήματά του μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τόνισε: «Κάπου είμαι εκνευρισμένος γιατί η ομάδα μου δεν πήρε μέσα στον αγωνιστικό χώρο φέτος αυτό που της άξιζε. Εδώ που φτάσαμε έπρεπε να πάρουμε το παιχνίδι για να σωθεί η ομάδα και να μην πάμε στο άγχος της τελευταίας αγωνιστικής. Είναι ανάμικτα τα συναισθήματα, από τη μια ανακούφιση και από την άλλη εκνευρισμός γιατί η ομάδα μας με το υλικό που διαθέτει έπρεπε να τερματίσει ψηλότερα».

Όσο για τα σκάνδαλα που ταλαιπωρούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, συμπλήρωσε: «Να μην ξαναγυρίσουμε σε πράγματα που δηλητηριάζουν το ποδόσφαιρο. Να πούμε και μια πραγματικότητα ότι οι ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα πήραν αυτό που αξίζανε, ακόμα οι θέσεις στα play off παίζονται μεταξύ του Άρη και του Ολυμπιακού Βόλου. Και στον υποβιβασμό αποδόθηκε δικαιοσύνη, στο αγωνιστικό σκέλος δεν υπάρχουν σκιές. Και για τον τίτλο, ο Ολυμπιακός δίκαια ήταν πρωταθλητής αφού ήταν ο πιο σταθερός στη διάρκεια της χρονιάς».

Τέλος, ο Γιώργος Σπανός σχολίασε: «Να μιλάμε για τα δυσάρεστα δε θα προσφέρει κάτι, από τη στιγμή που υπάρχει σε εξέλιξη μια εισαγγελική έρευνα».



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved