Αναστασίου: «Δεν είμαστε για τα τάρταρα»

Αναστασίου: «Δεν είμαστε για τα τάρταρα»

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τον Πλατανιά στη Λεωφόρο και ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε ότι περίμενε την αντίδραση της ομάδας του μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Ξάνθη στο Κύπελλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής των «πράσινων» στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήμουνα σίγουρος για την αντίδραση της ομάδας μετά τον αποκλεισμό της Πέμπτης και περίμενα τη συμπεριφορά μας ότι θα ήταν αυτή που έπρεπε. Το σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε το μηδέν πίσω, αλλά παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Δώσαμε χρόνο στα νέα παιδιά, στον Αγγελόπουλο, στον Νίνη. Αυτή η ομάδα συνεχίζει. Δεν γινόμαστε σούπερ ομάδα από τη μία στιγμή στην άλλη, αλλά δεν είμαστε για τα τάρταρα. Πολλές φορές θα συμβεί να χάσεις, δεν το θες, αλλά θα συμβεί. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και τη δουλειά μας. Έχουμε πίστη σε εμάς, έχουμε αδυναμίες, δουλεύουμε και προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι. Συνεχίζουμε με την ίδια προσπάθεια και ταπεινά και μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα σαν ομάδα».

Για τις μεταπτώσεις στην απόδοση του Παναθηναϊκού: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε Μπαρτσελόνα. Προσπαθούμε να φτάσουμε σε ένα επίπεδο. Είναι η δεύτερή μας χρονιά. Όλοι κάνουν λάθη, δεν είναι εύκολο να πατάς κουμπί και να γίνεται αυτό που θες. Έχουμε εμπιστοσύνη, προσπαθούμε, δουλεύουμε και μπορούμε και θέλουμε να είμαστε καλύτεροι. Παίζουν και οι αντίπαλοι και κάποιες άλλες συγκυρίες. Το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη και στήριξη. Όταν υπάρχει αυτό, γνωρίζουμε με την ομάδα ότι μπορεί να καταφέρουμε πολλά στο μέλλον. Χρειάζεται υπομονή για να χτίσεις. Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε συνέχεια. Και να κερδίζεις συνέχεια δεν θα έχει και ενδιαφέρον για εσάς. Τα άσχημα αποτελέσματα δίνουν κίνητρο και ίντριγκα. Χρειάζεται υπομονή, δεν γίναμε σούπερ ομάδα από την μία στιγμή στην άλλη».

Για τον Μαυρία: «Υπήρχε στην ομάδα όταν ξεκινήσαμε τη δουλειά μας πέρσι. Μπορεί να μας βοηθήσει παίζοντας στα άκρα για να σπάσουμε τις αντίπαλες άμυνες από τα πλάγια. Είναι ένα παιδί που είναι Παναθηναϊκός, από τις ακαδημίες, ξέρει την ομάδα και είναι έτοιμος να βοηθήσει. Είναι ένας ακόμα σημαντικός παίκτης για το υπόλοιπο της σεζόν».

Για τον νεαρό Βασίλη Αγγελόπουλο: «Είχαμε πει από την αρχή ότι θέλουμε να δώσουμε χρόνο σε  νέα παιδιά από τις ακαδημίες. Θα πρέπει να πάρουν τον σωστό χρόνο στη σωστή στιγμή για να μην τα κάψουμε και δημιουργήσαμε κακή ψυχολογία. Θέλουμε να έχει η ομάδα πιο πολλούς νέους παίκτες. Πλέον οι νέοι Έλληνες παίκτες βλέπουν ότι μπορούν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο και να εξελιχθούν να γίνουν καλύτεροι. Οι ποδοσφαιριστές εκτός ομάδας μπορούν να παίρνουν την απόφαση να πάνε σε μία ομάδα όχι για οικονομικούς λόγους, αλλά για το καλό τους».



Euroleague: Top-10 με «πράσινο» και «ερυθρόλευκο» φόντο
Euroleague: Top-10 με «πράσινο» και «ερυθρόλευκο» φόντο
Με αυτούς τους ΗΓΕΤΕΣ δε φοβάται τίποτα και κανέναν!
Με αυτούς τους ΗΓΕΤΕΣ δε φοβάται τίποτα και κανέναν!
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Ολυμπιακός - Άστον Βίλα και τα ημιτελικά του Europa League
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Ολυμπιακός - Άστον Βίλα και τα ημιτελικά του Europa League
Οι συστάσεις του Ολυμπιακού προς τον κόσμο του
Οι συστάσεις του Ολυμπιακού προς τον κόσμο του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved