Παναθηναϊκός-Πλατανιάς: Η κριτική των «πράσινων»

Παναθηναϊκός-Πλατανιάς: Η κριτική των «πράσινων»

Διαβάστε στο Onsports την κριτική των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Πλατανιά και πήρε εύκολα τους τρεις βαθμούς της νίκης. Διαβάστε στο Onsportsτη βαθμολογία των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Αναστασίου.

ΛΟΥΚ ΣΤΙΛ 6: Δεν είχε πολλή δουλειά ο Άγγλος τερματοφύλακας. Στο πρώτο ημίχρονο λίγο έλειψε να πληρώσει μια έξοδο του μακριά από την εστία, αλλά γενικότερα ήταν σταθερός.

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΧΟΥΧΟΥΜΗΣ 6: Δεν είχε την καλή απόδοση άλλων αγώνων. Πήρε νωρίς κίτρινη κάρτα και ο Αναστασίου βλέποντας το νευρικό παιχνίδι του τον απέσυρε στο ημίχρονο.

ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΣΙΛΝΤΕΝΦΕΛΝΤ 7: Εξαιρετικό ματς από τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό. Έχει σώσει πάνω στη γραμμή στο πρώτο μέρος στο λάθος του Στιλ και έδωσε μαεστρικά την κατεύθυνση στην άμυνά του.

ΣΤΑΘΗΣ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ 6: Επέστρεψε στα γνώριμα στάνταρ του ο Έλληνας στόπερ. Σταθερός και δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες ήταν αρκετά καλός.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ 8: Καλή εμφάνιση μετά από καιρό για τον Έλληνα αμυτικό. Με καλά ανεβάσματα αλλά και το δεύτερο γκολ της καριέρας του στη Σούπερ Λίγκα ήταν από τους καλύτερους του παιχνιδιού.

ΤΑΣΟΣ ΛΑΓΟΣ 7: Πολύ καλό παιχνίδι μετά από καιρό για τον αμυντικό χαφ του Παναθηναϊκού. Με ασίστ στο ενεργητικό του και σωστές μεταβιβάσεις, βοήθησε τα μέγιστα τους πράσινους.

ΚΑΡΛΟΣ ΖΕΚΑ 6: Το γνωστό του παιχνίδι έκανε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού. Πολλά τρεξίματα, πολλές κερδισμένες μονομαχίες και ουσιαστική βοήθεια στο παιχνίδι.

ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ 7: Αρκετά καλός μετά από καιρό ο Νιγηριανός άσος, είχε σωστές μεταβιβάσεις και εξαιρετικά τρεξίματα που βοήθησαν πολύ τον Παναθηναϊκό.

ΜΛΑΝΤΕΝ ΠΕΤΡΙΤΣ 9: Μεγάλο παιχνίδι από τον Κροάτη επιθετικό, ο οποίος άνοιξε τον δρόμο με το πρώτο εξαιρετικό γκολ που πέτυχε, ενώ κέρδισε και το πέναλτι. Ήταν «μαέστρος» στο χώρο της μεσαίας γραμμής όσο αγωνίστηκε.

ΒΙΚΤΩΡ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ 8: Πολύ καλό παιχνίδι και ουσιαστικό, κάτι που δεν συνηθίζει, από τον νεαρό εξτρέμ. Έχει πετύχει τρομερό γκολ στο δεύτερο ημίχρονο που θα έχει θέση στα χάιλαϊτς της αγωνιστικής.

ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ 6: Σε ρηχά νερά ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού. Έχασε πέναλτι και δεν τελείωσε φάσεις, δείχνοντας πως δεν είναι σε καλό... φεγγάρι.

ΝΑΝΟ 6: Σταθερός ο Ισπανός μπακ. Δεν έκανε το... σούπερ ματς, αλλά κράτησε τη θέση του και δεν είχε προβλήματα με τον γρήγορο Τσουράκη.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΝΗΣ 6: Είναι εμφανές πως ψάχνει ακόμα τα πατήματά του, αλλά σε κάποιες μεταβιβάσεις του φάνηκε η ποιότητά του και ο τρόπος που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 7: Μόλις στη δεύτερη επαγγελματική συμμετοχή του ο 17χρονος άσος του τριφυλλιού έδειξε να μην έχει άγχος και προσπάθησε να έχει συμμετοχή στο παιχνίδι. Θετικό το πρόσημο μόνο και μόνο από την παρουσία του.



Μαρινάκης: «Όλοι να εργαστούν για να διοργανώσει η Ελλάδα λαμπρό τελικό»
Μαρινάκης: «Όλοι να εργαστούν για να διοργανώσει η Ελλάδα λαμπρό τελικό»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Flash Bets αποκλειστικά στη Novibet!
Flash Bets αποκλειστικά στη Novibet!
Diamond League: Το απόγευμα αγωνίζονται Τεντόγλου-Στεφανίδη
Diamond League: Το απόγευμα αγωνίζονται Τεντόγλου-Στεφανίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved