Παναθηναϊκός - Πλατανιάς 3-0 (video)

Παναθηναϊκός - Πλατανιάς 3-0 (video)

Ο Παναθηναϊκός μετά τον αποκλεισμό από την Ξάνθη εμφάνισε τον καλό του εαυτό και νίκησε εύκολα 3-0 τον Πλατανιά έχοντας καλή απόδοση - Πέτριτς, Τριανταφυλλόπουλος και Κλωναρίδης τα γκολ, χαμένο πέναλτι ο Μπεργκ

Μετά από αρκετό καιρό, ο Παναθηναϊκός εμφάνισε καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο και πήρε μια εύκολη νίκη χωρίς άγχος. Ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα του Αναστασίου, η οποία είχε όρεξη και διάθεση για να τελειώσει νωρίς το ματς και το κατάφερε με δυο γκολ στην αρχή κάθε ημιχρόνου αλλά κι έναν... κεραυνό του Κλωναρίδη ένα δεκάλεπτο περίπου πριν το τέλος.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός – με τον Αναστασίου να δίνει χρόνο συμμετοχής στον Νίνη αλλά και στον 17χρονο Βασίλη Αγγελόπουλο – κατάφερε να φτάσει στους 43 βαθμούς και να μειώσει στους τρεις από τον δεύτερο ΠΑΟΚ (46β.) και στους πέντε από τον Ολυμπιακό (48β.) ο οποίος δοκιμάζεται αργότερα στη Βέροια. Οι «πράσινοι» πλέον μπορούν να πάρουν και... ανάσες, αφού δεν θα αγωνιστούν στην εμβόλιμη λόγω... Νίκης Βόλου ενώ πιθανότατα να μην παίξουν και τη μεθεπόμενη εβδομάδα ελέω ΟΦΗ.

1200507

Πως έπαιξαν

Με το γνώριμο 4-3-2-1 παρέταξε τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αναστασίου, αλλά με αρκετά νέα πρόσωπα. Ο Στιλ ήταν κάτω από τα δοκάρια με τους Χουχούμη, Σίλντενελντ, Ταυλαρίδη και Τριανταφυλλόπουλο από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Ο Λαγός είχε θέση αμυντικού χαφ με τους Ζέκα και Ατζαγκούν σε ρόλο εσωτερικών χαφ. Ο Πέτριτς κινήθηκε πίσω από το επιθετικό δίδυμο των Μπεργκ και Κλωναρίδη.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος παρέταξε με 4-2-3-1 τον Πλατανιά, έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Ολιμπά. Οι Ζαραδούκας, Ιτούα, Μπανανά και Μαχλελής πήραν θέσεις από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα ενώ οι Τετέ και Αγκιλέρα ήταν τα αμυντικά χαφ, με τους Αποστολόπουλο δεξιά, Μιλούνοβιτς αριστερά και Μαχαμάτ στο κέντρο να κινούνται πίσω από τον προωθημένο Γιακουμάκη.

1200519

Άρχισε δυνατά, έχασε την ευκαιρία να το καθαρίσει

Ο Παναθηναϊκός σε αντίθεση με τα πρόσφατα ματς του, μπήκε δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού. Οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν πεισμωμένοι να δώσουν απαντήσεις μετά τον αποκλεισμό από την Ξάνθη και δεν άφησαν στον Πλατανιά το περιθώριο να τους προκαλέσει προβλήματα. Μόλις στο 6' μετά από τρομερή πάσα του Λαγού, ο Πέτριτς στόπαρε με τον αριστερό μηρό και με το δεξί νίκησε τον Ολιμπά για το 1-0 του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» είχαν μια ακόμα καλή στιγμή με τον Μπεργκ κι ένα καλό σουτ του Πέτριτς, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Πλατανιάς από την πλευρά του πέρα από μια ασυνεννοησία στην πράσινη άμυνα που έφερε την μακρινή προσπάθεια του Μιλούνοβιτς την οποία έδιωξε στη γραμμή ο Σίλντενφελντ κι ένα φάουλ του ίδιου παίκτη, δεν είχε άλλες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος.

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός έψαξε και το δεύτερο γκολ το οποίο θα μπορούσε να πετύχει στις καθυστερήσεις. Συγκεκριμένα ο Χουχούμης άνοιξε πολύ ωραία το παιχνίδι στον Πέτριτς, ο οποίος πλάσαρε τον εξερχόμενο Ολιμπά κι ο πορτιέρο του Πλατανιά τον γκρέμισε μέσα στην περιοχή. Ο Στυλιάρας υπέδειξε το πέναλτι αλλά όχι και την κόκκινη κάρτα, με τον Μάρκους Μπεργκ να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο Σουηδός ωστόσο δεν νίκησε τον Γάλλο τερματοφύλακα ο οποίος μπλόκαρε, με το 1-0 να παραμένει στα πρώτα 45' στη Λεωφόρο.

1200544

«Καθάρισε» με «Τριάντα», Βίκτωρα

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Αναστασίου απέσυρε τον Χουχούμη και πέρασε στη θέση του τον Νάνο, ενώ ο Παναθηναϊκός μπήξε εξίσου δυνατά με το πρώτο μέρος. Οι «πράσινοι» στο 47' σε μια φάση με αρκετές... καραμπόλες, έφτασαν στο δεύτερο τέρμα τους στο ματς. Ο Πέτριτς ήταν αυτός που έκανε το πρώτο σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Τριανταφυλλόπουλο, στη συνέχεια ο Μπεργκ σούταρε για να αποκρούσει ο Ολιμπά και στην επαναφορά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ο νεαρός αμυντικός. Με το 2-0 υπέρ του ο Παναθηναϊκός ήταν πιο άνετος, ενώ ο Πλατανιάς δεν είχε τίποτα περισσότερο να κάνει από το να ανοιχτεί. Η μόνη φάση που είχαν οι Κρητικοί ήταν το δοκάρι του Γιακουμάκη στο 50' και πέραν τούτου... ουδέν.

Ο Αναστασίου έδωσε χρόνο συμμετοχής και στον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος έδειξε να χρειάζεται χρόνο για να βρει τα πατήματά του, αλλά και στον 17χρονο Βασίλη Αγγελόπουλο, ο οποίος έκανε μόλις τη δεύτερη επαγγελματική συμμετοχή του. Αυτό, πάντως, δεν μείωσε τη διάθεση των πράσινων. Έτσι, στο 78' ο Κλωναρίδης πήρε τη μπάλα στα όρια της περιοχής, έκανε πολύ ωραία κίνηση και τρομερό σουτ με το δεξί αφήνοντας «άγαλμα» τον Ολιμπά για το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο.

Ο κορυφαίος του αγώνα

1200493

Για 72' ήταν ότι καλύτερο είχε να δει κανείς στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου. Ο Μλάντεν Πέτριτς άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του Παναθηναϊκού με υπέροχο γκολ στο 7' της αναμέτρησης, ενώ κέρδισε και το πέναλτι που θα μπορούσε να έχει τελειώσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Ο Κροάτης επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις στην καλύτερη στιγμή.

Τα γκολ του αγώνα

{novavideos}nova/2014-2015/SOSTO_GOAL_PANATHINAIKOS-PLATANIAS_010215.mp4{/novavideos}

 

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Σίντενφελντ, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης (46’ Νάνο), Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Κλωναρίδης (81' Β. Αγγελόπουλος), Πέτριτς (71’ Νίνης)

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Μπανανά, Μαχαμάτ, Μιλούνοβιτς, Αγκιλέρα (68’ Γουνδουλάκης), Ιτούα, Ζαραδούκας, Μαχλελής (64’ Τσουράκης), Τιοτέ, Αποστολόπουλος, Γιακουμάκης (72’ Κάσιο)

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα στο Onsports

Παναθηναϊκός - Πλατανιάς 3-0 (video)

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/54ce186437febab84663f679?theme=onsports|600|700{/iframe}


Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved