Αναστασιάδης: «Θα μας το δώσει η Παναγιά…»

Αναστασιάδης: «Θα μας το δώσει η Παναγιά…»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, ωστόσο, ανέφερε πως έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του και στην Παναγία που στο τέλος θα επιβραβεύσει την προσπάθεια του «δικεφάλου του Βορρά».

«Σκασμένος» ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναιτωλικό στην Τούμπα. Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στις δικές του ευθύνες για την εικόνα της ομάδας και την ήττα, όμως, αναφέρθηκε και στην πίστη που έχει στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών του αλλά και στην Παναγία που στο τέλος, όπως τόνισε, θα επιβραβεύσει την ομάδα και θα της δώσει αυτά που δικαιούται. Ο Αναστασιάδης μίλησε και για τις συνθήκες που υπάρχουν στη Σούπερ Λίγκα, αναφορικά κυρίως με τη διαιτησία, λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να μάθει να αντιμετωπίζει και κακούς ρέφερι αλλά και γενικότερα το σύστημα που υπάρχει στο πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αρχικά είπε: «Ήταν πολύ άσχημο αυτό που έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς είπαμε να παίξουμε ένα ματς σαν είναι το τελευταίο και μπήκαμε νωθρά, δεν βάλαμε τα πόδια μας, δεν κάναμε τίποτα σωστά. Χάσαμε ένα ημίχρονο και δεχθήκαμε ένα γκολ που εκνεύρισε την ομάδα. Σήμερα γενικά είναι μια κακή μέρα παιδιά. Είναι κακή μέρα για όλους μας. Δεν πήγε τίποτα σωστά, ακόμα κι όταν ισοφάρισε η ομάδα και πήγε να βάλει γκολ, όλα ήταν εις βάρος μας, και οι κόντρες όλα,. Έτσι ήθελε η Παναγιά να γίνει».

Ακολούθως, ο Αναστασιάδης, πρόσθεσε: «Για την εικόνα η ευθύνη ήταν δική μου καθαρά. Θέλω να πω ότι έχω εμπιστοσύνη και στα παιδιά και στην ομάδα, αλλά πιο πολύ έχω εμπιστοσύνη στην Παναγιά ότι στο τέλος θα μας τα δώσει. Δεν το βάζω κάτω να ξέρετε. Είμαι πολύ στενοχωρημένος, είμαι πολύ πικραμένος και τα παιδιά είναι στενοχωρημένα για τον τρόπο που χάσαμε. Είναι ενδεικτικό το πως χάνεις ένα παιχνίδι, το πως πάει η ροή του παιχνιδιού, όλα ήταν άσχημα για εμάς, τίποτα δεν πήγε καλά».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ, απάντησε: «Ήμασταν κακοί. Αν δείτε πως ξεκινάνε οι φάσεις, μας κάνουν τρεις φάσεις από πλάγιο στο δικό τους μισό. Μην με βάζετε να μπω σε λεπτομέρειες. Είναι τόσο πολύ απλά τα πράγματα για εμένα. Τρία άτομα μαλώνουμε να βάλουμε τη μπάλα στα δίχτυα, δεν μπορούμε να τη βάλουμε μέσα, ο άλλος είναι σε καλύτερη θέση και κάνει απόκρουση. Είναι πολλά πράγματα που δεν έγιναν σωστά και πολλά που ήταν άσχημα για εμάς. Ήταν κακιά μέρα, σταματάω εκεί. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τα παιδιά, δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό στο πρώτο ημίχρονο. Αν ήμασταν έτσι και στο δεύτερο, αν μπαίναμε και δεν τρέχαμε και δεν ήμασταν φρέσκοι… Αλλά στο δεύτερο ήμασταν καλοί. Η ομάδα ήταν ωραία, όχι καλή, αν ήταν καλή θα κέρδιζε».

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση, ανέφερε: «Σας είπα ότι έχω εμπιστοσύνη στην Παναγιά και στα παιδιά. Είμαστε μια ομάδα που μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Κι ο Ολυμπιακός μας πέρασε όταν ήμασταν πέντε πόντους μπροστά. Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο. Εμείς είμαστε εδώ για τα δύσκολα όχι για τα εύκολα. Εγώ έμαθα να αναλαμβάνω τις ευθύνες, και την ευθύνη την παίρνω εγώ. Το σχέδιο από πάνω είναι άλλο. Τι θα κάνει θα φανεί στον δρόμο. Πιστεύω πως τον Μάιο θα είμαστε καλά».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Μακ από την αρχή, απάντησε: «Ο Μακ είχε ένα τραυματισμό στη διάρκεια της εβδομάδας. Λόγω του ότι το γήπεδο ήταν βαρύ φοβήθηκα να τον ξεκινήσω από την αρχή. Ένας λόγος ήταν αυτός. Αλλά δεν ήταν ο Μακ το πρόβλημα μην στέκεσαι σε έναν ποδοσφαιριστή. Όταν δέχεσαι το γκολ όχι στην εκπνοή αλλά εκεί που πεθαίνεις, δεν έχει σχέση ποιος μπήκε και ποιος βγήκε. Γιατί πριν έχουμε δυο φάσεις να τελειώσουμε το παιχνίδι στο 88 και το στο 90, είναι στο που θα πάει η μπάλα και οι κόντρες όλες είναι ευνοημένες, πάει αλλού η μπάλα».

Για την αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ από τους διαιτητές, υπογράμμισε: «Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα διαφορετικό, ούτε να περιμένουμε και τίποτα άλλο. Από εμάς εξαρτάται. Μέχρι στιγμής αντέξαμε, πιστεύω πως ως το τέλος θα αντέξουμε».

Σε επιμονή των εκπροσώπων του Τύπου για το συγκεκριμένο θέμα, υποστήριξε: «Κοιτάξτε, εγώ είμαι υποχρεωμένος να δω το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Κι αυτό κάνω από την πρώτη ημέρα που ήρθα. Κι ένα κομμάτι της προετοιμασίας της ομάδας είναι κι αυτό. Κάπου χάνομαι κι εγώ εκεί. Δηλαδή τι εννοώ. Η προετοιμασία στα περισσότερα παιχνίδια είναι καλή όσο αφορά την αντιμετώπιση αυτή, κάποια στιγμή χαλαρώνει. Αν εμείς σε μια μέρα που δεν μας πάει η όλη κατάσταση, όπως σήμερα στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπορούμε να αντιδράσουμε θετικά και σε αυτό τότε καταλαβαίνετε πως γίνεται πιο χειρότερο το πρόβλημα για εμάς σαν ομάδα. Εγώ λοιπόν στο κομμάτι αυτό φταίω. Και για το αγωνιστικό κομμάτι και για το μέρος αυτό που είναι κομμάτι του αγωνιστικού η αντιμετώπιση όλων αυτών που γίνονται. Καταλαβαίνετε πως η δουλειά μας είναι περίπλοκη. Καλό θα ήταν να μην υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Από τον Οκτώβριο μήνα δεν έχω δει φάουλ για τον ΠΑΟΚ έξω από την περιοχή. Δεν έχει γίνει. Δεν έχουμε χτυπήσει φάουλ στα 20 μέτρα από το ματς με τον Παναθηναϊκό. Μην νομίζετε ότι δεν το γνωρίζω. Αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε, είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε κι αυτά. Γνωρίζω και τις κάρτες. Σήμερα ήταν σίγουρο πως ο Ρατς θα πάρει κάρτα για να πάει στις επτά».

Για τα όσα είχε αναφέρει για μερίδα του Τύπου, επεσήμανε: «Στους τελευταίους που θα κάνω κριτική είστε εσείς. Ποτέ δεν έκανα κριτική σε εσάς. Εγώ σας λέω τι πρέπει να κάνω εγώ. Πολλές φορές τα κάνω καλά, αλλά υπάρχουν κι άλλες φορές που δεν τα κάνω καλά».

Για τους Νομπόα και Ρικάρντο Κόστα, είπε: «Ο Νομπόα δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος. Χρειάζεται χρόνο. Όπως και το άλλο παιδί για να καταλάβουν και τί γίνεται εδώ. Δεν είναι εύκολες οι μεταγραφές του Γενάρη. Θα σας πω κάτι. Στα χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ και βλέπω τον ΠΑΟΚ, καμία μεταγραφή τον Ιανουάριο δεν βοήθησε σύμφωνα με την αξία της. Εκτός από περιπτώσεις με δυο παιδιά που ήταν στο πρωτάθλημα του 1996-1997 το ελληνικό και γνωρίζανε. Μιλάω για τον Φραντζέσκο και τον Μαραγκό. Αν γυρίσετε πίσω και δείτε, κανείς δεν βοήθησε σύμφωνα με την αξία του. Μπορεί αυτοί που λέτε, αλλά είναι μετρημένοι στη μια παλάμη. Αν γίνανε 100 μεταγραφές την τελευταία 20ετία. Τα παιδιά θέλουν χρόνο, δεν είναι να περιμένεις από αυτούς να κάνουν θαύματα. Είναι φυσιολογική κατάσταση. Το ότι είναι καλοί ποδοσφαιριστές δεν το συζητάει κανείς».

Τέλος, για την παραχώρηση του Ποζατζίδη και το κενό στη θέση του αριστερού μπακ, είπε: «Θα το λύσουμε το πρόβλημα εκ των έσω αλλά θέλω να πω για τον Ποζατζίδη κάτι. Με πήρανε από τον Ολυμπιακό Βόλου και μου είπαν θέλουμε αριστερό μπακ. Είπα στο παιδί πως υπάρχει ενδιαφέρον από εκεί, τί σκέφτεσαι να κάνεις, αν θες να πας να πας, αλλά αν δεν θες να μείνεις εδώ. Την επόμενη ημέρα πήγε και ζήτησε να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ».



Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved