ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Μια... ματιά στα στατιστικά (photo)

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Μια... ματιά στα στατιστικά (photo)

Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» προσφέρουν στους λάτρεις των αριθμών μια ενδιαφέρουσα ματιά για το προσεχές παιχνίδι

Με αφορμή την «μάχη» του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα για την 21η αγωνιστική, οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» όπως πριν από κάθε ματς του πρωταθλήματος προσφέρουν στους… λάτρεις των στατιστικών ενδιαφέροντα στοιχεία για την προϊστορία των δυο ομάδων.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Το paokfc.gr σας βάζει, όπως και πριν από κάθε αγώνα της ομάδας μας, από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικός στο γήπεδο της Τούμπας για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Superleague ΟΠΑΠ. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στοιχεία σχετικά με τους δύο μονομάχους και δείτε Infographics με μία στατιστική σύγκριση των πεπραγμένων των δύο ομάδων ως τώρα στη διοργάνωση.

#4 ματς με την ομάδα του Αγρινίου έχει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και μετρά ισάριθμες νίκες, όπου οι δύο τελευταίες είναι χωρίς να δεχθεί γκολ από τον Παναιτωλικό. Το Απρίλιο του 1976 και τον Ιανουάριο του 1977 επικράτησε με 4-1 και 2-1 αντίστοιχα. Τον Νοέμβριο του 2011, την μοναδική φορά που τον υποδέχθηκε για τον πρώτο γύρο το 3-0 έγραψαν οι Βιεϊρίνια, Παπάζογλου και Γκονζάλες στο μοναδικό του γκολ σε επτά συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ.

#9 αναμετρήσεις είναι στο σύνολο αυτές που έχουν δώσει οι δύο ομάδες για το πρωτάθλημα και στις δύο έδρες. Ο ΠΑΟΚ έχει 7 νίκες, 1 ματς έχει τελειώσει ισόπαλο, ενώ ο Παναιτωλικός έχει σημείωσε τη μοναδική νίκη της ιστορίας του κόντρα στον ΠΑΟΚ την σεζόν 2013-14 στο ματς του πρώτου γύρου που έγινεε στο Αγρίνιο.

#4 γκολ έχει σημειώσει ο Κώστας Ορφανός με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, ενώ το συνολικό σκορ των αναμετρήσεων είναι 16-6 υπέρ του “δικεφάλου”. Μόνο ο Μακ που σκόραρε στη νίκη του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο μέσα στο Αγρίνιο είναι ο μοναδικός που βρίσκεται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ από αυτούς που έχουν σκοράρει κατά της ομάδας του Αγρινίου με τα χρώματα του Δικεφάλου.

#1 γκολ κατά του Παναιτωλικού ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχει ο Άγγελος Αναστασιάδης. Την σεζόν 1975-76 είχε κλείσει το σκορ στη νίκη του Δικεφάλου με 4-1 μέσα στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δύο γκολ σε εκείνο το ματς είχε σημειώσει ο Νέτο Γκουερίνο και ένα ο Σταύρος Σαράφης. Για τον Παναιτωλικό είχε σκοράρει ο Γιώργος Παππάς με πέναλτι.

#42 αγώνες έχει, ως προπονητής του ΠΑΟΚ, ο Μάκης Χάβος (22 νίκες, 8 ισοπαλίες, 12 ήττες), όλους τη σεζόν 2010-11. Η πρώτη του κόντρα με τον Δικέφαλο ήταν στο ματς του Αγρινίου ανάμεσα στις δύο ομάδες την περίοδο 2013-14, όπου ο Παναιτωλικός επικράτησε με 2-0. Ακολούθησε το περσινό ματς στην Τούμπα που ηττήθηκε ο Παναιτωλικός με 1-0 και το αυτό της εφετινής περιόδου στο Αγρίνιο όπου και πάλι με 1-0 επικράτησε ο ΠΑΟΚ».



Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved