Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης 1-0 (video+photos)

Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης 1-0 (video+photos)

Η Καλλονή νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στον Ταρλά χάρη σε ένα γκολ του Σάββα Τσαμπούρη στο 74' με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πολύ μακριά και με την μπάλα να ξεγελάει με τη βοήθεια του αέρα τον Κοσίτσκι

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πάντως δεν θα έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο Αντέτζο έκανε πεντακάθαρο φάουλ στον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, αλλά ο ρέφερι Παππάς έκλεισε τα μάτια...

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας έγινε με τους ισχυρούς άνεμους που έπνεαν στην περιοχή να παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Παράλληλα, αυτή ήταν η πρώτη επιτυχία της Καλλονής μετά τις 9/11/2014 όταν και είχε περάσει νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας του Πανιωνίου με το ίδιο σκορ (1-0).

Από την άλλη οι Αρκάδες συνεχίζουν την πολύ προβληματική τους πορεία το τελευταίο χρονικό διάστημα και πλέον ο Στάικος Βεργέτης ίσως δεν αισθάνεται και τόσο άνετα στην... καρέκλα του.

1200031

Η εξέλιξη του αγώνα

Μόνο... ποδόσφαιρο δεν μπορούσε να παιχτεί με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην Λέσβο. Ο αέρας ήταν πολύ ισχυρός κι επηρέαζε πάρα πολύ τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών. Ωστόσο άπαντες έκαναν τον δικό τους αγώνα και οι δύο αντίπαλοι είχαν από ένα ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος που ο αέρας ήταν βολικός για τους Αρκάδες, εκείνοι είχαν τον έλεγχο και τις καλές στιγμές, ενώ στο δεύτερο μισό, η Καλλονή κυριάρχησε έφτασε στο γκολ, αλλά και πάλι ο Αστέρας χωρίς να είναι καλός, είχε τις δικές του ευκαιρίες.

 Το πρώτο 45λεπτο βρήκε τους φιλοξενούμενους να έχουν έξι τελικές στο ματς, αλλά μόλις μία μεγάλη ευκαιρία. Αυτή σημειώθηκε στο 27' όταν ο Σκούρτης βρέθηκε τετ α τετ με τον Χογκ, αλλά ο Μαλτέζος τον νίκησε για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Σε αυτό το χρονικό διάστημα οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να κάνουν ούτε ένα σουτ, έστω άστοχο.

Η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε στο δεύτερο μέρος με την Καλλονή να βγαίνει από τα καρέ της και να δοκιμάζει κάποια μακρινά σουτ, θέλοντας να βάλει δύσκολα στον Κοσίτσκι. Στο 74' έμελλε να συμβεί το... μοιραίο για τους Αρκάδες. Σε μία ανύποπτη φάση, ο Τσαμπούρης εκτέλεσε ένα φάουλ από σαράντα μέτρα θέλοντας να σεντράρει. Ο Κοσίτσκι βγήκε για να μαζέψει, αλλά ο αέρας πήρε την μπάλα και την... προσγείωσε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. 

Στη συνέχεια η ομάδα του Στάικου Βεργέτη βγήκε στην επίθεση για να ισοφαρίσει, αλλά με κόντρα τον αέρα αυτό δεν ήταν εύκολο. Στο 90' πάντως ο Γιάννης Γιαννιώτας έχασε μία μοναδική ευκαιρία, όταν από σέντρα του Μούκαμ πλάσαρε άουτ από την μικρή περιοχή.

1200033

Ο κορυφαίος του αγώνα

Δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε κι έκρινε τον αγώνα υπέρ της Καλλονής, αλλά η γενικότερη παρουσία του Σάββα Τσαμπούρη στον αγώνα απέναντι στην παλιά του ομάδα ήταν εξαιρετική. Αποκορύφωμα βεβαίως ήταν το τέρμα που χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου, αλλά ο Μαρουσιώτης μπακ ήταν πολύ καλός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το γκολ του αγώνα

{novavideos}nova/2014-2015/GOAL_KALLONI_ASTERAS_310115.mp4{/novavideos}

 

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα στο Onsports

Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης 1-0 (video+photos)

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/54ccecf437febab84663f572?theme=onsports|600|700{/iframe}


Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved