«Η επιτυχία ήταν ομαδική»

«Η επιτυχία ήταν ομαδική»

Για την επόμενη μέρα της Κέρκυρας, μίλησε στο Onsports, o Γιώργος Λιμπάντσης, μετά την εξασφάλιση της παραμονής της νησιώτικης ομάδας στη Super League.

Ο μεγαλομέτοχος των Φαιάκων, αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία για να διατηρηθούν στο κλαμπ των «μεγάλων» της ποδοσφαιρικής λίγκας, χωρίς ωστόσο να παρασυρθεί από τον μεγάλο ενθουσιασμό.

Ο πρόεδρος της Κέρκυρας,  αφού ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν την ομάδα, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, έδωσε την υπόσχεση ότι η διοίκηση θα κάνει ό,τι είναι δυνατό, ώστε να σταθεροποιηθεί και να έχει διαρκή παρουσία στη Super League.

-Κύριε Λιμπάντση, η επιτυχία της Κέρκυρας να παραμείνει στη Super League, μετά την τρίτη παρουσία της σε αυτή, λαμβάνει διαστάσεις, και φυσικά συνδέεται άμεσα με το δικό σας όνομα.
Η επιτυχία ήταν απόρροια μιας ομαδικής προσπάθειας. Των παικτών και του προπονητή, της διοίκησης και γενικά όλης της ομάδας.

-Τι ήταν αυτό που μέτρησε και τελικά επιβεβαιώθηκε το σλόγκαν «Ήρθαμε για να μείνουμε», που είχατε εμπνευστεί από την αρχή της χρονιάς;
Ήμασταν συνετοί και μετρημένοι. Η προσπάθειά μας ήταν συνεχής  και απέδωσε καρπούς. Σημαντική συμβολή είχαν φυσικά και οι οπαδοί μας.  Αυτά ήταν τα «συστατικά», που έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

-Ποια είναι η επόμενη μέρα για την Κέρκυρα, δεδομένου ότι οι υποχρεώσεις από δω και πέρα αυξάνονται, λαμβανομένου υπόψη την περίοδο κρίσης που διανύουμε;
Καταφέραμε να παραμείνουμε στη Super League. Από δω και πέρα, θα οργανωθούμε με κατάλληλο τρόπο, για την επόμενη χρονιά.
Στόχος μας είναι να σταθεροποιηθούμε στην κατηγορία. Θα σκεφτούμε, θα συνεργαστούμε και θα αποφασίσουμε, για να πάμε ακόμα καλύτερα στο νέο πρωτάθλημα.

-Είναι γεγονός ότι το ΕΑΚ Κέρκυρας, το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα, δεν είναι τόσο λειτουργικό, όσο θα επιθυμούσατε. Υπάρχει πλάνο από την πλευρά της διοίκησης, ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση;
Υπάρχει ένας σχεδιασμός, για τη δημιουργία μιας κερκίδας, στη θέση που βρίσκεται σήμερα η λυόμενη, χωρητικότητας περίπου 1450 θέσεων.
Έχει εξασφαλιστεί κονδύλι από την Πολιτεία, και σύντομα θα διευθετηθεί αυτό το θέμα, ώστε από τη νέα χρονιά το γήπεδο να χωράει περί τους 5.000 θεατές.

-Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού αργεί ακόμα. Ο στόχος όμως της σταθεροποίησης της ομάδας στη Super League, προϋποθέτει την ισχυροποίηση του έμψυχου δυναμικού. Ποιες είναι οι σκέψεις σας ως προς αυτή την κατεύθυνση;
Ο βασικός κανόνας της διοίκησης, είναι να επιδείξει σύνεση. Θα εξετάσουμε με ηρεμία τα δεδομένα της αγοράς και αναλόγως θα πράξουμε. Διανύουμε περίοδο κρίσης. Θα κάνουμε πάντως το καλύτερο, πάνω σε αυτόν τον τομέα.



Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved