Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-1 (video)

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-1 (video)

Ένα γκολ στην αρχή του αγώνα κι ένα στο τέλος έμελλε να κρίνουν το αποτέλεσμα του αγώνα στο Αγρίνιο - Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με τον Ούμπιδες στο 11ο δευτερόλεπτο του αγώνα, με τον Μπεχαράνο να σώζει τον βαθμό για τους γηπεδούχους στο 91'

Παναιτωλικός και Ατρόμητος στη… ναυμαχία του Αγρινίου έμειναν στο 1-1, με τους γηπεδούχους να πιέζουν ως το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού και να δικαιώνονται για αυτό, αφού κατάφεραν την ύστατη στιγμή να σώσουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Αν και το παιχνίδι στη… λίμνη του Αγρινίου δεν αποτελεί κριτήριο, ο Ατρόμητος για ακόμα μια φορά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας, γεγονός που τον διατηρεί ακόμα μακριά από την πεντάδα που είναι κι ο στόχος του στη φετινή σεζόν.

Ο Ατρόμητος ευτύχησε να βάλει το πιο γρήγορο γκολ της χρονιάς, αφού ο Ούμπιντες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Στεφανάκου στα 11’’ από τη σέντρα, όμως, δεν κατάφερε να αντισταθεί στην πίεση του Παναιτωλικού. Έτσι, οι Αγρινιώτες έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 91’ με τον Μπεχαράνο. Με αυτή την ισοπαλία ο Παναιτωλικός έφτασε στους 32 βαθμούς και παραμένει στην 5η θέση ενώ ο Ατρόμητος πήγε στους 30 και παραμένει έβδομος κι ισόβαθμος με τη Βέροια.

Ισόπαλη η… λασπομαχία!

Σε ένα γήπεδο που ήταν δύσκολο, ως αδύνατο, να παιχτεί ποδόσφαιρο Παναιτωλικός κι Ατρόμητος προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά δεν μπόρεσαν όπως ήταν φυσικό να κάνουν κάτι το εξαιρετικό. Αμφότεροι είχαν ευκαιρίες για να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη, με τον Ατρόμητο να ανοίγει πολύ νωρίς το σκορ – στα έντεκα δευτερόλεπτα –με τον Ούμπιδες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα που θα τους έδινε τη νίκη, όμως, αυτό δεν ήρθε. Αντίθετα, ο Παναιτωλικός στο 29' σε κεφαλιά του Κούσα είδαν τη μπάλα να περνάει τη γραμμή, με τον βοηθό διαιτητή όμως να μην το βλέπει και να μην καταλογίζει το γκολ ξεσηκώνοντας τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του σταδιακά αύξησε την πίεσή του. Τα «καναρίνια» είχαν αρκετές καλές στιγμές για να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως, δεν μπορούσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Ατρόμητου. Εν τέλει, στο 91’ ο Μπεχαράνο μετά από φάση διαρκείας κατάφερε να διαμορφώσει το 1-1 και να χαρίσει στην ομάδα του Μάκη Χάβου τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο κορυφαίος του αγώνα

Ο σκόρερ του Παναιτωλικού ήταν αυτός που το… έψαξε περισσότερο από όλους τους συμπαίκτες του. Ο Βολιβιανός μπακ δυο λεπτά πριν πετύχει το γκολ της ισοφάρισης είχε μεγάλη ευκαιρία, με την κεφαλιά του να διώχνεται πάνω στη γραμμή από τον Κιβρακίδη, ενώ είχε πάθος και θέληση για να βοηθήσει τους Αγρινιώτες να αποτρέψουν την ήττα.

Τα γκολ του αγώνα

{novavideos}nova/2014-2015/GOALS_PANAITOLIKOS_ATROMITOS_260115.mp4{/novavideos}

 

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Κούσας, Μπεχεράνο, Άλβες, Κάπελ, Γοδόι, Σκαραμοτσίνο (61` Κέβιν Γκαρσία), Βιγιαφάνες (65` Λαζάρ), Μαρτίνες, Ετζεγκέλε, Φωτάκης (74` Βασιλείου).

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης, Κούρος, Αγκουαζί (46` Λαζαρίδης), Φυτανίδης, Μπρίτο (46` Παπάζογλου), Ναπολεόνι, Κιβρακίδης, Δημούτσος, Ούμπιντες, Πίτου Γκαρσία (77` Μπάλλας).

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης στο Onsports

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-1 (video)

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/54c6554cde603d32201fca06?theme=onsports|600|700{/iframe}


Τσάμπι Αλόνσο: Μένει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν
Τσάμπι Αλόνσο: Μένει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved