ΟΦΗ - Ολυμπιακός 0-3: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

ΟΦΗ - Ολυμπιακός 0-3: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

Το «διπλό» που του επιτρέπει να παραμείνει στη θέση του οδηγού της Super League πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 3-0 του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» και το Onsports σας παρουσιάζει την βαθμολογία των «ερυθρόλευκων».

Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα επέβαλλε από την αρχή τον ρυθμό της κόντρα στους Κρητικούς, οι οποίοι παρουσιάστηκαν με πολλά προβλήματα και ελλιπέστατο ρόστερ. Οι Πειραιώτες έδειξαν διάθεση στο παιχνίδι τους, ωστόσο χρειάστηκαν το πέναλτι του Ντομίνγκεζ για να… λυθούν και να παρουσιάσουν ακόμα καλύτερο θέαμα, ελέγχοντας πλήρως το ματς.

Το Onsports σας παρουσιάζει τη βαθμολογία των παικτών του Ολυμπιακού:

Μέγιερι 6
Το παιχνίδι πήγε όπως το… ήθελε ο Ούγγρος τερματοφύλακας στην επανεμφάνισή του σε ματς πρωταθλήματος, μετά την έλευση του Ρομπέρτο. Δεν αντιμετώπισε σημαντικές δυσκολίες από την επίθεση του ΟΦΗ, είχε μια εξαιρετική επέμβαση στο 44’ στο σουτ του Λαμπρόπουλου, ωστόσο… ελέγχεται για τη φάση στην έναρξη του δεύτερου μέρους, με το πλασέ του Τζορτζ, το οποίο έδιωξε ο Σιόβας στην γραμμή.

Ελαμπντελαουί 6
Ο Νορβηγός αμυντικός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στα αμυντικά του καθήκοντα. Πέρασε ένα… άνετο απόγευμα στην Κρήτη, ενώ σε μερικές περιπτώσεις είχε ανεβάσματα στην αντίπαλη περιοχή, βοηθώντας τον Ντοσεβί.

Μαζουάκου 6
Ο δυναμικός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε θετικά το παιχνίδι, έχοντας… επελάσεις από τα αριστερά, βοηθώντας τον Αφελάι από την ίδια πλευρά, όμως, πριν το τέλος του ημιχρόνου, νευρίασε μετά από μερικά μαρκαρίσματα των παικτών του ΟΦΗ. Στο δεύτερο μέρος, ανέβασε… στροφές και αποτέλεσε σημαντική βοήθεια.

Αυλωνίτης 7
Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν θετικός στις επεμβάσεις του, όποτε χρειάστηκε να… αναχαιτίσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των Κρητικών. Πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και δείχνει να… δένει σιγά σιγά με τον Σιόβα.

Σιόβας 8
Εξαιρετική εμφάνιση από Έλληνα διεθνή άσο. Ο Σιόβας δείχνει πως αφήνει πίσω του το διάστημα που ταλαιπωρήθηκε με τους τραυματισμούς και σίγουρα είναι ένα σημαντικό «εργαλείο» στα… χέρια του Περέιρα. Ο δυναμικός άσος είχε μία σημαντική επέμβαση, στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου, κόβοντας τον Τζορτζ, πριν… οπλίσει απέναντι στον Μέγιερι, αλλά και ήταν ο… από μηχανής θεός στην φάση που ο Κοσταρικανός πρόλαβε την έξοδο του Ούγγρου τερματοφύλακα.

Μανιάτης 7
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έκανε ένα μεστό παιχνίδι. Ήταν θετικός στις επεμβάσεις του, ενώ όποτε χρειάστηκε έδωσε βοήθειες στο επιθετικό κομμάτι, μοιράζοντας την μπάλα στους συμπαίκτες του, τόσο στον άξονα, όσο και στα πλάγια.

Κασάμι 7
Ο Ελβετός έδειξε μεγάλη διάθεση στο παιχνίδι του. Έγραψε… πολλά χιλιόμετρα και όσο περνούσαν τα λεπτά, βοήθησε και στην επίθεση, παίρνοντας μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Όμως, στα τελευταία λεπτά έπεσε η απόδοσή του και έδωσε τη θέση του στον Μιλιβόγεβιτς στις καθυστερήσεις.

Ντομίνγκεζ 7
Ο Αργεντίνος έδειξε για μία ακόμα φορά για ποιο λόγο αποτελεί τον ηγέτη των «ερυθρόλευκων». Ήταν αυτός που μοίρασε το παιχνίδι του Ολυμπιακού, κέρδισε το πέναλτι στο χέρι του Κάλαϊτζιτς και ήταν… ψύχραιμος απέναντι στον Λόρια. Στο δεύτερο ημίχρονο, έπεσε για λίγο η απόδοσή του, ειδικά μετά τη διακοπή.

Ντοσεβί 7
Μπορεί να μην σκόραρε σε ένα ακόμα παιχνίδι των «ερυθρόλευκων», ωστόσο, προκάλεσε πολλά προβλήματα στην αριστερή πλευρά του ΟΦΗ, έχοντας… απέναντί του τον Μονιάκη. Είχε μερικές επελάσεις, απείλησε με σέντρες, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε να μην έχει την εκρηκτικότητα των πρώτων λεπτών.

Αφελάι 7
Ο Ολλανδός ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι. Προκάλεσε ρήγματα από τα αριστερά και σε μερικές περιπτώσεις… αναζήτησε το γκολ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σκοράρει. Από δική του ενέργεια ξεκίνησε το δεύτερο τέρμα των Πειραιωτών και δείχνει σιγά σιγά να ανεβάζει… στροφές.

Μήτρογλου 8
Ο Έλληνας επιθετικός συνεχίζει τη… σύνδεση με τα αντίπαλα δίχτυα. Σημείωσε το τρίτο τέρμα του Ολυμπιακού, ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 11 γκολ και δείχνει να αποκτά αυτοπεποίθηση, κάτι που είναι σημαντικό για την πορεία του στους «ερυθρόλευκους» στα επόμενα ματς.

Φορτούνης 8
Ο νεαρός άσος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 74ο λεπτό και κατάφερε μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα, να χριστεί σκόρερ. Η είσοδός του, στην θέση του Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, έδωσε… πνοή στην επιθετική γραμμή, πραγματοποιώντας θετικότατη εμφάβιση.

Ντουρμάζ 6
Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 84ο λεπτό, αντί του Ντοσεβί και προσπάθησε να βοηθήσει στο επιθετικό… κομμάτι. Όμως, δεν κατάφερε να πάρει πρωτοβουλίες, σε ένα σημείο, όπου ο ΟΦΗ προσπάθησε να πάρει… μέτρα.

Μιλιβόγεβιτς -
Ο Σέρβος μπήκε ως αλλαγή στο 94’ και δεν μπορεί να κριθεί.



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved