Παναθηναϊκός: Η δύναμή του είναι μία η Θύρα 13 (videos+photos)

Παναθηναϊκός: Η δύναμή του είναι μία η Θύρα 13 (videos+photos)

Πανζουρλισμός επικράτησε στον Κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13, με τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού να κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους παρουσία εκπροσώπων όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Την νύχτα… μέρα έκαναν οι φίλοι των «πράσινων» οι οποίοι άναψαν πολλά καπνογόνα και με τη βοήθεια τυμπάνων δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα με τα συνθήματά τους και τα τραγούδια τους να «δονούν» ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι έκλεισε η Λεωφόρος Αλεξάνδρας για περισσότερη από μισή ώρα, λόγω του πλήθους που τραγουδούσε συνθήματα για την αγαπημένη του ομάδα.

1197789

Οι εκπρόσωποι των τμημάτων

 Το «παρών» έδωσαν μέλη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Μάνος Παπαδόπουλος, αλλά και οι Τζέιμς Γκιστ, Έι Τζέι Σλότερ, Ντεμάρκους Νέλσον. Από τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε νικήσει την Καλλονή 1-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στη γιορτή βρέθηκαν οι Μάρκους Μπεργκ, Μλάντεν Πέτριτς, Τάσος Λαγός, Στάθης Ταυλαρίδης. Ο γκολκίπερ του «τριφυλλιού» Λουκ Στιλ έφτασε στον Κεντρικό σύνδεσμο μαζί με τον πατέρα του και αμφότεροι έπαθαν… πολιτισμικό σοκ, από την αγάπη του κόσμου και την ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί. Μάλιστα, διαρκώς ο Άγγλος τερματοφύλακας τραβούσε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο!

1197790

Παράλληλα, την αποθέωση γνώρισαν και οι Γιάννης Αναστασίου, Δημήτρης Σαραβάκος, Τάκης Φύσσας, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Λεωνίδας Βόκολος, Στράτος Σωπήλης. Οι οπαδοί των «πράσινων» έδωσαν τις δικές τους ψυχολογικές… ντόπες κυρίως στους Έλληνες άσους του Παναθηναϊκού, ενόψει του ντέρμπι με τον  Ολυμπιακό στην Λεωφόρο. Ένα μεγάλο παιχνίδι το οποίο πλησιάζει, καθώς είναι προγραμματισμένο για τις 22/2.

1197787

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο του Ηλία Μιχαλαριά, αλλά κι αθλητές όλων των τμημάτων, εκτός του βόλεϊ γυναικών, που αγωνιζόταν την ώρα της γιορτής με το Μαρκόπουλο. Από το βόλεϊ ανδρών ο Χρίστος Μπέλλος, περσινός αρχηγός ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, έδωσε το «παρών» μαζί με το παιδάκι του, ενώ ήταν πολλοί και οι οπαδοί που είχαν πάρει πιτσιρίκια μαζί τους για να μπουν στο… κλίμα. Στη γιορτή βρέθηκε και ο Νίκος Αβραμίδης με την οικογένειά του. Πρόκειται για τον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Αθηναίων και Γενικό Γραμματέα του Παναθηναϊκού Κινήματος.

Παναθηναϊκή «γροθιά»

«Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας στηρίζουμε αρκεί και εσείς να ματώνετε την φανέλα. Του χρόνου η Θύρα 13 κλείνει τα 50 χρόνια ζωής καθώς είμαστε δίπλα σας από το 1966 και το θα γίνετε στην Λεωφόρο δεν λέγετε», είπε εκπρόσωπος της Θύρας 13 λίγο πριν δώσει στη συνέχεια το μικρόφωνο στον Γιάννη Αναστασίου.

1197802

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προσπάθεια που κάνετε γιατί ξέρουμε ότι είναι δύσκολη, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ενάντια σε όλους και τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, κάθε φορά που βρίσκονται στο γήπεδο και να είστε σίγουροι ότι αυτά τα παιδιά θα σας δικαιώσουν, καλή χρονιά σε όλους», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Τάσος Λαγός στη συνέχεια, σχολίασε: «Καλή χρονιά, να ξέρετε ότι η οικογένεια του Παναθηναϊκού γιατί δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο θα ήθελε να σας ευχαριστήσει που είστε μαζί μας και εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για τους στόχους μας και να δώσουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε την ομάδα μας».

1197799

Ο Μάνος Παπαδόπουλος από την πλευρά του μπασκετικού τμήματος, ανέφερε: «Σας εύχομαι καλή χρονιά, σας ευχαριστούμε για την στήριξη και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας και να είστε κοντά σε όλες τις ομάδες μας».

Και οπαδοί της Ραπίντ στην Αθήνα

Δύο οπαδοί της Ραπίντ Βιέννης έκαναν το ταξίδι από την Αυστρία για την Ελλάδα ούτως ώστε να βρεθούν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας της Θύρας 13. Ο ένας μάλιστα, ο οργανωτής της κερκίδας της Ραπίντ ο Όλιβερ, είχε φέρει μαζί του ένα κομμάτι… γρασίδι από το γήπεδο της ομάδας που πριν λίγες ημέρες γκρεμίστηκε για να χτιστεί καινούριο. Ο Αυστριακός πήρε το μικρόφωνο και μίλησε για την αγάπη που υπάρχει μεταξύ της Θύρας 13 και των Rapid Ultras, ενώ εστίασε στη σημασία του ιδιόκτητου γηπέδου μίας ομάδας.

1197801

Όπως είναι λογικό δεν θα μπορούσε να μην ακουστεί το σύνθημα: «Αθήνα, Βιέννη, για πάντα ενωμένοι» αλλά και το γνωστό «Ραπίντ Βιέννης, Παναθηναϊκός... γ... το λιμάνι κι ο Ολυμπιακός». Τέλος, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού όταν ακόμα είχαν κλείσει το ρεύμα της καθόδου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, τραγούδησαν το σύνθημα «τον ΠΑΟ μου τον αγαπώ», προς τιμήν του Οδυσσέα Καλογεράκη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Δείτε τα βίντεο του Onsports TV

Η αποθέωση του ποδοσφαιρικού τμήματος

{onsportsvideos}onSportsVideos/apothewsi-gia-podosfairiko-tmima.mp4{/onsportsvideos}

 

{onsportsvideos}onSportsVideos/podosfairiko-tmima-mesa-ston-sundesmo.mp4{/onsportsvideos}

 

Η αποθέωση του μπασκετικού τμήματος

{onsportsvideos}onSportsVideos/gist.mp4{/onsportsvideos}

 

{onsportsvideos}onSportsVideos/gist-nelson.mp4{/onsportsvideos}

 

{onsportsvideos}onSportsVideos/nelson.mp4{/onsportsvideos}

 

{onsportsvideos}onSportsVideos/to-7o-zitw-sunthima.mp4{/onsportsvideos}

 

Η... συνήθεια που έγινε λατρεία: Ο Γκιστ και το καπνογόνο

{onsportsvideos}onSportsVideos/gist-kapnogono.mp4{/onsportsvideos}

 

Το μήνυμα του Μάνου Παπαδόπουλου

{onsportsvideos}onSportsVideos/manos-papadopoulos-1.mp4{/onsportsvideos}

 

Συνθήματα για τον Παναθηναϊκό και τη Θύρα 13

{onsportsvideos}onSportsVideos/ton-pao-mou-ton-agapw.mp4{/onsportsvideos}

 

 

Παναθηναϊκός: Η δύναμή του είναι μία η Θύρα 13 (videos+photos)



NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved