Πανθρακικός – Λεβαδειακός 1-0 (photos)

Πανθρακικός – Λεβαδειακός 1-0 (photos)

Το γκολ του Ντιγκινί χάρισε το τρίποντο στους Θρακιώτες δίνοντάς τους μεγάλη «ανάσα» στην… μάχη που δίνουν για την παραμονή

Στους 21 βαθμούς «έπιασε» τον Λεβαδειακό ο Πανθρακικός μετά τη νίκη-ανάσα του στο μεταξύ τους ματς στην Κομοτηνή. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 19’ με τον Ντιγκινί να πετύχουν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σε έναν αγωνιστικό χώρο ιδιαίτερα άσχημο που δυσκόλευε τις προσπάθειες και των δυο ομάδων.

mesa copy copy copy copy copy copy copy

«Όαση» ο Ντιγκινί

Όσοι είχαν παρακολουθήσει το παιχνίδι του Κυπέλλου ανάμεσα στον Πανθρακικό με τον ΟΦΗ είχαν ήδη μια εικόνα από τον αγωνιστικό χώρο. Οι υπόλοιποι διαπίστωσαν το απόγευμα του Σαββάτου (24/1) πόσο άσχημα ήταν τα πράγματα σε ένα γήπεδο που μπορεί να ειπωθεί πως ήταν… εχθρικό για τις δυο ομάδες. Οι γηπεδούχοι λοιπόν ήταν εκείνοι που κατάφεραν πιο γρήγορα να βρουν τα… πατήματά τους και «απείλησαν» πρώτη φορά με τον Ντιγκινί στο 6’ να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Η δεύτερη αξιόλογη «επίσκεψη» των παικτών του Ρόκα στα καρέ του Σηφάκη έφερε και το γκολ όταν στο 19’ ο Ντιγκινί με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία της εστίας των Βοιωτών. Από κει και πέρα ο Πανθρακικός ήταν απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα καθώς οι παίκτες του Παντελίδη δεν έδειχναν ικανοί να φτάσουν με αξιώσεις στα καρέ του Αθανασιάδη. Έτσι, έφτασε το 35ο λεπτό για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους κι επιθετικά με τον Μάντζιο να κάνει το σουτ και τον Αθανασιάδη να μπλοκάρει, στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους.

katw copy copy copy copy copy copy copy

Στο… ρελαντί οι Θρακιώτες

Με τον Πανθρακικό να ελέγχει τον ρυθμό και ουσιαστικά να μην απειλείται ιδιαίτερα από τους Βοιωτούς κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες του Ρόκα πίεζαν από τα πρώτα λεπτά για το δεύτερο γκολ που θα τους έδινε τη δυνατότητα να «κλειδώσουν» τη νίκη. Μάλιστα είχαν δυο καλές στιγμές με τους Παπαγεωργίου στο 51’ και Ίγκορ στο 53’ αλλά και τις δυο φορές η μπάλα πέρασε άουτ.

Στη συνέχεια, με το σκηνικό του αγώνα να μην αλλάζει, οι γηπεδούχοι έδειχναν να κρατάνε με άνεση το προβάδισμα που φαινομενικά ήταν εύθραυστο. Πάντως ο Λεβαδειακός έφτασε μια «ανάσα» από την ισοφάριση στη φάση του 71ου λεπτού όταν ο Σοτέλο από πλάγια έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που «απείλησαν» οι φιλοξενούμενοι, με τον Πανθρακικό να… απαντάει στο 76’ και τον Ντιγκινί να στέλνει την μπάλα άουτ με δυνατό σουτ. Έτσι, καθώς στο τελευταίο τέταρτο δεν έγινε κάτι αξιοσημείωτο το 1-0 έμεινε ως το σφύριγμα της λήξης, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια σημαντική νίκη.

digini

Κορυφαίος του αγώνα

Έχοντας πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης έβαλε την «σφραγίδα» του στο ματς και χάρισε στον Πανθρακικό το πολύτιμο τρίποντο. Ο λόγος για τον Ντιγκινί που δικαίως μπορεί να αναδειχθεί σε MVP του ματς.

Πανθρακικός (Μανουέλ Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία (90'+3' Μπάλντα), Μελίσσης, Ρομέου, Παπαγεωργίου, Εμπό, Ιγκόρ, Ντιγκινί (87' Ηλιάδης), Τσουμάνης, Τζάνης (69' Χασομέρης), Ποτουρίδης

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας (30' Σκέμπης), Μάντζιος, Κώτσιος, Ζίτο, Βούκσεβιτς (80' Ορτέγκα), Τομάς, Μιλοσάβλιεβ (46' Σοτέλο), Μιλιάζες, Γκόμεζ, Μπουσταμάντε



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved