«Ζωντάνεψε», αλλά περιμένει...

«Ζωντάνεψε», αλλά περιμένει...

Ο Άρης έκανε το χρέος του. Κέρδισε 2-1 τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», η διαφορά των δύο ομάδων μειώθηκε στους δύο βαθμούς και πλέον η είσοδος στα play off θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική.

Εκεί, όπου οι «κίτρινοι» θα ταξιδέψουν στην Ξάνθη για να αντιμετωπίσουν τη βαθμολογικά αδιάφορη ομώνυμη ομάδα και οι «ερυθρόλευκοι» του Βόλου θα υποδεχθούν τον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά στο παιχνίδι, ο Άρης βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο μέρος ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και έφτασε στη σπουδαία νίκη. Μάλιστα, αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη των «κίτρινων», που έρχεται και πάλι με ανατροπή.

Αναγνωριστικό ήταν το πρώτο 20λεπτο του αγώνα, με την μπάλα να βρίσκεται συχνότερα στο χώρο του κέντρου, παρά στις δύο περιοχές. Παράλληλα, το ματς ήταν και αρκετά σκληρό, όχι αντιαθλητικό, φανερώνοντας το πάθος των δύο ομάδων.

Στη συνέχεια, ο Άρης ανέβασε την απόδοσή του και έκλεισε τον Ολυμπιακό Βόλου στο μισό γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι, αν και είχαν ελάχιστες επισκέψεις προς την εστία του Βελλίδη, κατάφεραν να πετύχουν το γκολ, έστω κι αν δεν έκαναν ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο.

Το γκολ σημειώθηκε στο 32' με τον Ούμπιντες, ο οποίος ευστόχησε στο πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Σολάκης από τον Βελλίδη. Παρά τις προσπάθειες του Άρη για να φτάσει στην ισοφάριση, πριν πάει στα αποδυτήρια, αυτή δεν ήρθε. Έστω κι αν ο Σάκης Τσιώλης έκανε πιο επιθετική την ομάδα του στο 37' με την είσοδο του Κόκε, αντί του Μενδρινού.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κίτρινοι» μπήκαν αποφασισμένοι να πετύχουν την ανατροπή και τα κατάφεραν. Μάλιστα, χρειάστηκαν τα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου μέρους για να μετατραπεί το 0-1 σε 2-1.

Αρχικά, στο 49' ο Πορτίγια με σουτ, μετά το κόρνερ του Νέτο, έφερε το ματς στα ίσα και στη συνέχεια, στο 58' ο Νέτο με κεφαλιά, μετά από ψαλιδάκι του Λαζαρίδη, έκανε το 2-1, φέρνοντας τον Άρη σε θέση ισχύος.

Μετά το παθητικό ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και τα δύο γκολ που δέχθηκε μέσα σε 10 λεπτά, ο Ολυμπιακός Βόλου... ξύπνησε, πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν μπορούσε να απειλήσει.

Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να είχαν την υπεροχή, ωστόσο δεν είχαν τον τρόπο για να διασπάσουν την άμυνα του Άρη. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν κρατήσουν αυτό το υπέρ τους 2-1 και... κρυφοκοίταζαν ένα τρίτο γκολ για να «σφραγίσουν» τη νίκη τους.

Τελικά, παρά τις προσπάθειες του Ολυμπιακού Βόλου, για να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας, ο Άρης κράτησε τη σπουδαία νίκη και πλέον οι δύο ομάδες θα πρέπει να περιμένουν την τελευταία αγωνιστική.

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι, πατώντας ΕΔΩ.



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved