Βέροια: Καλτσάς… on fire (videos+photos)

Βέροια: Καλτσάς… on fire (videos+photos)

Ένα τρομερό σερί σκοραρίσματος «τρέχει» στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές ο Νίκος Καλτσάς και το Onsports αναλύει το… next big thing όχι μόνο της Βέροιας αλλά και του Παναθηναϊκού.

Εκτός από τον Χόρχε Γκρανέρο, ο οποίος βλέπει τον 24χρονο άσο να χαρίζει βαθμούς στη Βέροια, κι ο Γιάννης Αναστασίου μαθαίνοντας τα πεπραγμένα κάθε αγωνιστικής θα πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερα χαρούμενος. Βλέποντας τον ποδοσφαιριστή που, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα έχει υπό τις οδηγίες του από το καλοκαίρι να σκοράρει… κατά ριπάς, πως θα μπορούσε να κάνει αλλιώς;

Ο Νίκος Καλτσάς είχε δείξει και στην περσινή σεζόν κάποια πράγματα, παίζοντας με τη Βέροια στη Σούπερ Λίγκα, αλλά φέτος έχει… σπάσει τα κοντέρ! Ο Βεροιώτης άσος, ειδικότερα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό, έχει πάρει… φόρα και δεν λέει να σταματήσει όχι απλά τις καλές εμφανίσεις αλλά και το σκοράρισμα! Ο Καλτσάς έφτασε στα εννέα τέρματα, ενώ έχει δώσει και 4 ασίστ βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του να διαγράψει φέτος μια εξαιρετική πορεία.

Στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, ο Καλτσάς ναι μεν έκανε καλές εμφανίσεις και είχε συνεισφορά στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας του, όμως, δεν είχε τόσο... συχνή επαφή με τα δίχτυα. Το ξείνημά του ήταν δυνατό, με δυο ασίστ στο 3-2 της πρεμιέρας επί της Ξάνθης, αλλά και με γκολ στο 0-1 μέσα στο «Γεντί Κουλέ» επί του ΟΦΗ. Ο Καλτσάς σκόραρε και στο 2-0 επί του ΠΑΣ αλλά και στο 2-2 με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, όπως και στην ήττα (2-1) από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Λίγο πριν τη διακοπή για τις γιορτές, άρχισε να «τρέχει» το τρομερό σερί του. Στις 17 Δεκεμβρίου σκόραρε στο 2-0 της Βέροιας επί της Νίκης Βόλου, ενώ στις 20 του ίδιου μήνα, έδωσε στην ομάδα του τον εκτός έδρας βαθμό την Κομοτηνή (1-1 με Πανθρακικό).

Στις 3 Ιανουαρίου, ήταν μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για τον Νίκο Καλτσά. Ήταν η ημέρα κατά την οποία ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Και μπορεί η Βέροια να έχασε 3-1 από τον Παναιτωλικό, ο ίδιος όμως σκόραρε, στο μοναδικό ματς - μαζί με εκείνο στη Λεωφόρο -  φέτος στο οποίο ο Καλτσάς βρήκε δίχτυα και η ομάδα της Ημαθίας δεν πήρε βαθμούς!

Ο 24χρονος άσος της «Βασίλισσας», κι από το καλοκαίρι του Παναθηναϊκού, επέκτεινε κι άλλο το σερί του, αφού πέτυχε γκολ και στα δυο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του. Στο 1-1 με την Καλλονή στη Βέροια, αλλά και στο 2-2 με την Ξάνθη στα «Πηγάδια». Ο Καλτσάς έφτασε έτσι τα 9 γκολ σε 17 ματς πρωταθλήματος και είναι δεύτερος στον πίνακα των σκόρερ, μαζί με τον Στέφανο Αθανασιάδη και τον Φακούντο Περέιρα του ΠΑΟΚ και πάνω από Γιάννου, Καρέλη και Μπαράλες. Ο μοναδικός που τον ξεπερνά, είναι ο Μήτρογλου ο οποίος έχει ένα γκολ περισσότερο...

Βέροια: Καλτσάς… on fire (videos+photos)



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved