Παναιτωλικός – ΟΦΗ 3-1 (photos)

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 3-1 (photos)

«Περίπατο» έκανε ο Τίτορμος απέναντι στους Κρητικούς η ικανοποίηση των οποίων περιορίστηκε στο γεγονός πως κατέβαλλαν μέρος των οφειλομένων στους Ρόβα, Ταυλαρίδη και Γεωργίου και συνεχίζουν κανονικά την πορεία τους στη Super League

Μπορεί ο ΟΦΗ να πρόλαβε την διορία της Super League και να προχώρησε σε καταβολή μέρους τω οφειλομένων στους Ρόβα, Ταυλαρίδη και Γεωργίου, αλλά ουσιαστικά δεν… κατέβηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό. Οι Αγρινιώτες μετέτρεψαν σε μονόλογο την αναμέτρηση και πήραν εύκολα τη νίκη με 3-1 έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κέβιν.

mesa

«Παράσταση» για ένα ρόλο

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα φάνηκε πως υπήρχε μια ομάδα μόνο στο γήπεδο καθώς ο Παναιτωλικός ανέλαβε τα ηνία του ματς ελέγχοντας απόλυτα τον ρυθμό του. Στην αντίπερα όχθη ο ΟΦΗ παρατάχθηκε με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς, χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του στον επιθετικό τομέα. Οι παίκτες του Χάβου λοιπόν πριν καν την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου είχαν τρεις καλές στιγμές με τον Άλβες στο 9’ να στέλνει την μπάλα άουτ με ανάποδο ψαλίδι, τον Κέβιν στο 10’ να αναγκάζει σε δύσκολη απόκρουση τον Αγριμάκη και τον Κουτρομάνο στο 14’ να στέλνει την μπάλα άουτ με δυνατό σουτ.

Όσο περνούσαν τα λεπτά οι γηπεδούχοι ενέτειναν την πίεσή τους κι έφτασαν μια «ανάσα» από το γκολ στο 18’ με τον Μύγα να «σημαδεύει» το δοκάρι του ΟΦΗ, ενώ 11 λεπτά αργότερα ο Κάπελ από ευνοϊκή θέση έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Τελικά, οι προσπάθειες των Αγρινιωτών καρποφόρησαν στο 34’ με τον Κέβιν να κάνει το διαγώνιο σουτ από πλάγια δεξιά και να ανοίγει το σκορ νικώντας τον Αγριμάκη. Στη συνέχεια και μέχρι την ανάπαυλα ο Παναιτωλικός… κατέβασε ταχύτητα χωρίς όμως να χάσει τον έλεγχο του ματς, με τον Στεφανάκο να συνεχίζει να έχει ρόλο «θεατή» στο παιχνίδι.

katw

Στο ίδιο μοτίβο

Μπορεί το δεύτερο 45λεπτο να ξεκίνησε με γκολ του ΟΦΗ αλλά αφενός προήλθε από τραγικό λάθος των γηπεδούχων κι αφετέρου οι Κρητικοί στη συνέχεια δεν έδειξαν τίποτα αξιόλογο, με τους Αγρινιώτες να διατηρούν τα ηνία του ματς. Συγκεκριμένα, στο 46’ ο Κουτρομάνος γύρισε από τη σέντρα την μπάλα συρτά στον Στεφανάκο που προσπαθώντας να κάνει κοντρόλ την είδε να περνάει κάτω από το πόδι του και να καταλήγει στα δίχτυα του για το 1-1.
Ωστόσο, η απάντηση των Αγρινιωτών ήταν άμεση καθώς στο 51’ ο Φωτάκης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Κούσας πήρε αμαρκάριστος την κεφαλιά από την μικρή περιοχή δίνοντας ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι επιβεβαιώνοντας την καθολική τους υπεροχής κατάφεραν να φτάσουν και σε τρίτο γκολ όταν στο 61’ ο Μύγας βρήκε τον Κέβιν που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει σωστά τον Αγριμάκη διαμορφώνοντας το 3-1 που έμεινε ως το τέλος του αγώνα φέρνοντας τον Τίτορμο στους 31 βαθμούς και τον ΟΦΗ να μένει στους 20.

kevin

Κορυφαίος του αγώνα

Πετυχαίνοντας δυο τέρματα ήταν αναμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής του Παναιτωλικού στη νίκη επί του ΟΦΗ. Ο λόγος για τον Κέβιν που σκοράροντας στο 34’ και το 61’ «σφράγισε» τη νίκη των Αγρινιωτών.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κέβιν (76' Σκαραμοτσίνο), Κούσας (83' Μαλεζάς), Μπεχαράνο, Άλβες, Καπέλ, Μαρτίνες, Μύγας (70' Παπουτσογιαννόπουλος), Εντενγκέλε, Φωτάκης.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Αγριμάκης, Τριποτσέρης, Μπανούσης (83' Κάλαϊτζιτς), Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (70' Μανιδάκης), Ροβίθης, Φερνάντεθ, Λαμπρόπουλος, Στάθης, Μαραθιανός, Μακρής.



Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved