Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Έχοντας ουσιαστικά από ένα ημίχρονο, οι δυο ομάδες πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας, με τους Αγρινιώτες να έχουν τις ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο και τον Παναιτωλικό στο δεύτερο

Από έναν βαθμό κι ένα.. ημίχρονο μοιράστηκαν Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και τις ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο, ενώ οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν αισθητά στο δεύτερο με το τελικό 0-0 να κρίνεται εν πολλοίς δίκαιο αποτέλεσμα.

«Κίτρινη» υπεροχή, αλλά…

Μετά το πρώτο «αναγνωριστικό» 10λεπτο οι παίκτες του Μάκη Χάβου ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχοντας καλύτερη κυκλοφορία από τον ΠΑΣ που έδειχνε να προσέχει περισσότερο τα μετόπισθεν. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι στο 12’ βρέθηκαν μια «ανάσα» από το γκολ όταν ο Βιγιαφάνιες επιχείρησε το δυνατό σουτ με την μπάλα να χτυπάει στο δεξί δοκάρι του Βελλίδη και να περνάει άουτ.

Ο Τίτορμος λοιπόν έβρισκε εύκολα διαδρόμους προς την εστία του «Άγιαξ της Ηπείρου» έχοντας αρκετές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, χωρίς όμως να καταφέρει να παραβιάσει την εστία του Βελλίδη. Στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΣ περίμενε ουσιαστικά στο μισό γήπεδο θέλοντας να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις, χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Ράφαελ.

Από κει και πέρα, οι Αγρινιώτες είχαν τις καλύτερες στιγμές τους με τον Μαρτίνες στο 16’ να αναγκάζει τον Βελλίδη να διώξει δύσκολα σε κόρνερ, τον Ετζεγκέλε στο 28’ να στέλνει την μπάλα άουτ με κεφαλιά από την μικρή περιοχή και τον Βιγιαφάνιες στο 38’ να εκτελεί απευθείας φάουλ και τον πορτιέρο του ΠΑΣ να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

Η… σειρά του ΠΑΣ

Χωρίς πολλές αλλαγές στην εικόνα του ματς «κύλησε» το δεύτερο 45λεπτο με τον ΠΑΣ Γιάννινα πάντως να δείχνει ελαφρώς πιο επιθετική διάθεση, θέλοντας να εκμεταλλευτεί και την κούραση του Παναιτωλικού. Οι παίκτες του Χάβου δεν είχαν την φρεσκάδα και την αντοχή του πρώτου ημιχρόνου αλλά συνέχισαν να διατηρούν τον έλεγχο του ρυθμού, ενώ στην αντίπερα όχθη οι Ηπειρώτες κέρδιζαν σταδιακά μέτρα στο γήπεδο.

Μάλιστα, η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου μέρους ανήκε στους φιλοξενούμενους όταν στο 53’ ο Κοροβέσης ύστερα από την μπαλιά του Τσάβες βρέθηκε απέναντι στον Ράφαελ στέλνοντας την μπάλα άουτ. Οι παίκτες του Πετράκη έδειχναν αισθητά ανεβασμένοι και 4 λεπτά αργότερα , Τσάβες και Κοροβέσης συνδυάστηκαν ξανά με τον δεύτερο να στέλνει και πάλι την μπάλα άουτ. Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν με την… άνεση του πρώτου ημιχρόνου να φτάσουν στα καρέ του Βελλίδη και το ματς είχε ισορροπήσει ουσιαστικά.

Ωστόσο, από το 65’ και μετά οι φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες μειώθηκαν, ενώ ο ΠΑΣ πλέον είχε φέρει το ματς στα μέτρα του. Τελικά, οι Ράφαελ και Βελλίδης κατάφεραν να διατηρήσουν μέχρι το σφύριγμα της λήξης ανέπαφες τις εστίες τους με το 0-0 να μένει ως το τέλος, με τον Παναιτωλικό να φτάνει τους 28 βαθμούς, 3 περισσότερους από τον ΠΑΣ.

Κορυφαίος του αγώνα

Σε ένα ματς που μπορεί να ειπωθεί πως ήταν απόλυτα μοιρασμένοι, το ίδιο μπορεί να γίνει και με τον άτυπο τίτλο του MVP. Έτσι, ο Βιγιαφάνιες του Παναιτωλικού στο πρώτο ημίχρονο και ο Τσάβες του ΠΑΣ στο δεύτερο μπορεί να ειπωθεί πως ξεχώρισαν εξίσου στην αναμέτρηση του Αγρινίου.

Παναιτωλικός (Χάβος): Μπρακάλι, Γκαρσία, Κούσας, Μπεχαράνο, Άλβες (88' Βασιλείου), Κάπελ, Γοδόι, Βιγιαφάνιες (69' Μύγας), Μαρτίνες, Εντενγκέλε, Φωτάκης (81' Παπουτσογιαννόπουλος)

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ίλιτς (77' Μανιάς), Ριβέρα, Ναδάλες, Τσουκαλάς, Τσάβες (72' Γιάκος), Στρούνα, Κοροβέσης, Γαρουφαλιάς (19' Σκόνδρας)

Θυμηθείτε την εξέλιξη αγώνα στο Onsports

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/54b26bd2bb9b5b221db2068b?theme=onsports|600|700{/iframe}


Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved