Ολυμπιακός – Πλατανιάς 2-1 (video+photos)

Ολυμπιακός – Πλατανιάς 2-1 (video+photos)

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Πλατανιά και αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο του παρά το 2-1 κόντρα στους Χανιώτες - Εντινγκά και Μήτρογλου τα γκολ των Πειραιωτών, ο Αγκιλέρα είχε ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους

Αν και τα… χρειάστηκε, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη (2-1) σε βάρος του Πλατανιά για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος και συνέχισε να καταδιώκει τον ΠΑΟΚ ο οποίος παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κακή εικόνα, χρειάστηκαν διορθωτικές κινήσεις στο δεύτερο ημίχρονο και η εκτελεστική δεινότητα που φαίνεται να βρίσκει ξανά ο Μήτρογλου, έτσι ώστε να πάρουν το ματς. Ο Πλατανιάς θα μπορούσε να κάνει πολύ σοβαρή ζημιά στους Πειραιώτες αν ήταν πιο εύστοχος, αφού «έβγαλε» 11 τελικές στο «Γ. Καραϊσκάκης», όμως, πέτυχε μόνο ένα γκολ κι αυτό δεν ήταν αρκετό έτσι ώστε να του δώσει κάτι περισσότερο.

Η εικόνα αυτή, μόνο ευχάριστη δεν ήταν για τον κόσμο του Ολυμπιακού ο οποίος αποδοκίμασε στη λήξη του παιχνιδιού καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν, πάντως, να φτάσουν τους 36 βαθμούς και είναι έναν πόντο πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Ο Πλατανιάς έμεινε 18 βαθμούς και τη 12η θέση της βαθμολογίας.

1188582

Ο Εντινγκά τη διαφορά

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός φάνηκε φανερά επηρεασμένος από τη διακοπή του πρωταθλήματος, πιθανόν κι από την πολυήμερη άδεια που είχε δώσει στους ποδοσφαιριστές του ο Μίτσελ. Αντίθετα, ο Πλατανιάς παρουσιάστηκε αρκετά διαβασμένος και περιόρισε τη δράση όλων των «ατού» των «ερυθρόλευκων». Παράλληλα, προσπάθησε στις αντεπιθέσεις να βρει χώρους και να προξενήσει προβλήματα στην εστία του Ρομπέρτο κάτι που κατάφερε σε κάποιες περιπτώσεις, χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αν και οι Κρητικοί είχαν περισσότερες τελικές από τον Ολυμπιακό (3-1), οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα. Στο 17’, ο Ντελβίν Εντινγκά με ένα δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Με το τέρμα των «ερυθρόλευκων» θα περίμενε κανείς να «ανοίξει» περισσότερο το ματς, να γίνει πιο εύκολο το έργο των «ερυθρόλευκων» και να βελτιωθεί η εικόνα του αγώνα, κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ο Πλατανιάς κράτησε την τακτική του και η δικαίωση για αυτή θα ερχόταν στο δεύτερο ημίχρονο.

1188591

«Χτύπημα» Αγκιλέρα, λύτρωση Μήτρογλου

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Πλατανιάς φαινόταν πως πατούσε καλύτερα κι έψαχνε τη στιγμή που δικαιούταν βάσει ευκαιριών. Έτσι, στο 50’ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια, ο Αγκιλέρα έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Μίτσελ βλέποντας τον Ολυμπιακό «μπλοκαρισμένο» έκανε διορθωτικές κινήσεις από τον πάγκο, περνώντας στο ματς τον Ντοσεβί κάτι που βοήθησε αρκετά τους «ερυθρόλευκους». Ο παίκτης από το Κονγκό έκανε «ρήγματα» στην άμυνα του Πλατανιά και άλλαξε τις ισορροπίες.

Ο Πλατανιάς από την πλευρά του, προσπάθησε με την καλή κυκλοφορία στη μεσαία γραμμή να δημιουργήσει ευκαιρίες και το κατάφερε στο 72’ όταν έφυγαν τρεις ποδοσφαιριστές του με έναν του Ολυμπιακού, όμως, οι Κρητικοί… κατάφεραν να αστοχήσουν! Στην εξέλιξη της φάσης, μάλιστα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει στο 2-1 μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας και προβολή του Μήτρογλου! Το γκολ αυτό «λύτρωσε» τον Ολυμπιακό, αν και στο φινάλε ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» αποδοκίμασε την ομάδα του Μίτσελ για την εικόνα της…

Ο κορυφαίος του αγώνα

1188612

Μπορεί Μήτρογλου και Εντινγκά να έβαλαν τα γκολ της νίκης, όμως, αυτός ήταν που άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού και βοήθησε τον Ολυμπιακό να γίνει πιο κινητικός και απειλητικός στην επίθεση. Ο Ματιέ Ντοσεβί πέρασε στο παιχνίδι σαν αλλαγή, ωστόσο, ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης των νικητών.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελ Αμπντελαουϊ, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μαζουακού, Εντινγκά, Μανιάτης, Φορτούνης (58΄ Ντοσεβί), Ντομίνγκες, Μήτρογλου (85΄ Διαμαντάκος), Μπενίτες (58΄ Ντουρμάζ).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μιλούνοβιτς (60΄ Μενδρινός), Μπανανά, Τσουράκης (44΄ Φιγκέϊρα), Ιτούα, Μαχαμάτ (79΄ Γουνδουλάκης), Μπεριάν, Τόρες, Δημήτρης, Αγκιλέρα.

Τα γκολ του αγώνα

{novavideos}nova/2014-2015/GOAL_OLYMPIAKOS_PLATANIAS_04115.mp4{/novavideos}

 

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης στο Onsports:

Ολυμπιακός – Πλατανιάς 2-1 (video+photos)

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/54a9329d61efecb826a0b352?theme=onsports|600|700{/iframe}


Euroleague: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε τα χέρια με την Παρτιζάν για νέο συμβόλαιο
Euroleague: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε τα χέρια με την Παρτιζάν για νέο συμβόλαιο
Το "next stop Paris" του Πετρούνια!
Το "next stop Paris" του Πετρούνια!
Super League: «Μάχες» παραμονής σε Πανθεσσαλικό, Καισαριανή και Αγρίνιο
Super League: «Μάχες» παραμονής σε Πανθεσσαλικό, Καισαριανή και Αγρίνιο
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Κρίνεται ο τίτλος στη Volley League γυναικών | Πού θα δείτε το Game 5
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Κρίνεται ο τίτλος στη Volley League γυναικών | Πού θα δείτε το Game 5
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved