«Στις χαρές και στις λύπες μαζί»

«Στις χαρές και στις λύπες μαζί»

Η προσωρινή διοικούσα του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Α.Ε.Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητάει από τους φιλάθλους να μην προβούν σε ακρότητες στο παιχνίδι της Κυριακής (10/4) κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Την Κυριακή στις 7 το απόγευμα η ομάδα μας αποχαιρετά την φετινή χρονιά στο γήπεδο της. Και ίσως και την SUPER LEAGUE, αν και ακόμη πολλά παίζονται.  (Σύμφωνα με ασφαλείς  πληροφορίες του Συλλόγου μας πέντε ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με παρατυπίες στα δικαιολογητικά του φακέλου αδειοδότησης τους. Και ελπίζουμε την Δευτέρα να μας πει κάτι γι’ αυτό οι Πρόεδρος στην πολυαναμενόμενη συνέντευξη του).

Ο αποχαιρετισμός αυτός (αν συμβεί την Κυριακή) θα γίνει σε έναν χώρο για τον οποίο τόσα πολλά ονειρευτήκαμε και τόσο πολύ μας πλήγωσε. Στο AEL FC ARENA.
Οι αιτίες για την δύσκολη αυτή μέρα πολλές. Διοικητικά λάθη, κακή και ανεπαρκής ομάδα, ακατάλληλοι προπονητές, σφαγιαστική διαιτησία και άστοχες ενέργειες μερίδας φιλάθλων μας. Δεν θυμόμαστε ποτέ σε άλλη ομάδα να μαζεύτηκαν τόσα στραβά μαζεμένα.


Αλλά και δεν θυμόμαστε καμιά άλλη περιφερειακή ομάδα να έχει κατακτήσει πρωτάθλημα, δυο κύπελα και να έχει συμμετάσχει στους ομίλους του EUROPE LEAGUE.
Ποιος Έλληνας φίλαθλος μπορεί να τραγουδήσει το «Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις, σε έχω δει στην Γ’ Εθνική»; ΚΑΝΕΝΑΣ.


Αυτή, όμως, είναι η μοναδικότητα της ΑΕΛ. Ότι κάνει να το κάνει σε ακραίο βαθμό. Και το καλό και το κακό.


Και δίνουμε τον τελευταίο (για φέτος) αγώνα στην έδρα μας. Τα δύσκολα αυτά 90’ θα τα παρακολουθήσουμε με την καρδιά σφιγμένη, τα μάτια βουρκωμένα και το μυαλό θολωμένο.
Αλλά με την ψυχή περήφανη να πετάει στα ουράνια. Γιατί είμαστε ΑΕΛ.


Την Κυριακή θα πρέπει η ιαχή ΑΕΛ-ΑΕΛ να φτάσει παντού. Μέχρι την Αλεξανδρούπολη, τα Γιάννενα, την Καλαμάτα, την Λήμνο. Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Οτιδήποτε άλλο θα είναι ξένο προς την οικογένεια μας. Κάθε μορφή ή πράξη βίας θα κάνει τους εχθρούς μας να λένε ότι “όλοι ίδιοι είμαστε”. Εμείς δεν είμαστε ίδιοι. Και θα αποδείξουμε πως αποχαιρετάνε μια κατηγορία με μαγκιά, με περηφάνια και αξιοπρέπεια. Και με την κρυφή ελπίδα ότι, επιτέλους, θα εφαρμοσθούν οι νόμοι σε αυτή την χώρα.


Οπότε οποιαδήποτε πράξη βίας πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα θα είναι εγκληματική κατά της ΑΕΛ και ίσως αποδειχθούμε οι ιδανικοί αυτόχειρες. Αν συμβεί κάτι τέτοιο – να μην πάρουν κάποιοι την άδεια και να μην σωθεί η ομάδα μας  λόγω τιμωρίας – οι υπαίτιοι θα μείνουν στην ιστορία της ΑΕΛ γραμμένοι με μαύρα γράμματα σαν αιώνιοι εχθροί της.


Την Κυριακή το AEL FC ARENA πρέπει να είναι ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ και ΕΚΚΛΗΣΙΑ μαζί.


Και αν τελειώσουν όλα στραβά και η ομάδα δεν παραμείνει εκεί που δικαιωματικά ανήκει,  θα μπορούμε να τους πούμε πικρά αλλά ειρωνικά: Καληνύχτα SUPER LEAGUE, καληνύχτα κύριοι Μπέοι, καληνύχτα Ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς δεν είμαστε σαν εσάς, είμαστε η ΑΕΛ.


Και από την επόμενη μέρα θα κάνουμε πράξη τα συνθήματα και τα τραγούδια μας. Το «ΑΕΛ στην Α’, ΑΕΛ στην Β’, ΑΕΛ σ’ όλη την αλφαβήτα» και το «Στις χαρές και στις λύπες μαζί» θα είναι μια πραγματικότητα. Διαφορετικά δεν θα είμαστε η ΑΕΛ αλλά ακόμη μια Ελληνική ομάδα"



Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved