Κρίσιμη… στροφή

Κρίσιμη… στροφή

Στη τελική ευθεία μπαίνει το πρωτάθλημα της Super League, καθώς πραγματοποιείται (Κυριακή, 10/4), η προτελευταία αγωνιστική (29η).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις, ωστόσο, το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ, τραβάει πάνω του τα βλέμματα της προσοχής.

Παράλληλα, σπουδαίο θέαμα αναμένεται να προσφέρουν Άρης και Ολυμπιακός Βόλου, ενώ είναι -σχεδόν- σίγουρο, πως θα «πέσουν κορμιά» στους αγώνες: Κέρκυρα – Εργοτέλης και Λάρισα – ΑΕΚ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μόνο νίκη θέλει ο Ατρόμητος, κόντρα στον Ολυμπιακό, προκειμένου να παραμείνει ενεργός στο παιχνίδι της παραμονής στη Super League.

Οι Περιστεριώτες, δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών, αφού απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Στον αντίποδα, οι «ερυθρόλευκοι» του Ερνέστο Βαλβέρδε, θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά τους αποτελέσματα, την φετινή χρονιά και να κλείσουν την σεζόν με τον πλέον ιδανικό τρόπο.

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια αναμένεται να διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης»,  με «φόντο» την είσοδο στα play off.

Άρης και Ολυμπιακός θα «παλέψουν» για το «τρίποντο», που θα φέρει σε πλεονεκτική θέση όποια ομάδα το κατακτήσει.

Ο γηπεδούχος Άρης δεν θα έχει άλλη ευκαιρία για να μπορέσει να ελπίζει σε είσοδο στην πρώτη «πεντάδα» του πρωταθλήματος, καθώς αν δεν νικήσει τους Βολιώτες, μένει και μαθηματικά εκτός play off.

Από την άλλη πλευρά, οι «ερυθρόλευκοι» του Μάκη Κατσαβάκη, θέλουν να «τελειώσουν» την υπόθεση play off και να πανηγυρίσουν την έξοδό τους στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
Να «τελειώσει» την υπόθεση παραμονή θέλει ο Πανιώνιος, απέναντι στον αδιάφορο Πανσερραϊκό.

Οι «κυανέρυθροι» θέλουν ένα βαθμό για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους στη Super League, ενώ στον αντίποδα, τα «λιοντάρια» θέλουν την νίκη σε συνδυασμό με την καλή εμφάνιση για να «κλείσουν» την σεζόν θετικά.

ΛΑΡΙΣΑ – ΑΕΚ
Σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της 29ης αγωνιστικής, οι «βυσσινί» υποδέχονται τους «κιτρινόμαυρους» με μοναδικό στόχο την επικράτηση.

Σε περίπτωση ήττας για την ΑΕΛ, η υπόθεση παραμονή τελειώνει και μαθηματικά.

Το συγκρότημα του Μανόλο Χιμένεθ, εξάλλου, θέλει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, για να παραμείνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΟΚ

Να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών θα επιδιώξει ο Ηρακλής στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο «Γηραιός», που προέρχεται από την ήττα στο ματς με τον Εργοτέλη, θα τα δώσει όλα για το «τρίποντο», προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά την σωτηρία του.

Στον αντίποδα, το συγκρότημα του Μάκη Χάβου, που βρίσκεται σε ανοδική πορεία, επιθυμεί να φύγει με το «διπλό» από το «Καυτανζόγλειο», προκειμένου να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

ΚΑΒΑΛΑ – ΞΑΝΘΗ

Τις ελάχιστες πιθανότητες που έχει για να τερματίσει στην πρώτη «πεντάδα» του πρωταθλήματος, θέλει να διατηρήσει η Καβάλα, στην αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Στο μεταξύ, οι Ακρίτες, έχοντας πετύχει τον στόχο της παραμονής, θα παραταχθούν χωρίς άγχος στο «Ανθή Καραγιάννης», ωστόσο, θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την ήττα (3-0) στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να βελτιώσει την κακή εικόνα που παρουσίασε την προηγούμενη αγωνιστική στις Σέρρες, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» θέλουν το «τρίποντο» για να διατηρήσουν τη διαφορά τους από τις υπόλοιπες ομάδες ενόψει play off, την ώρα που οι Αρκάδες θέλουν μόνη νίκη για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για παραμονή στη Super League.

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Απόλυτα έτοιμη είναι η Κέρκυρα για τον αγώνα με τον Εργοτέλη. Το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι «τελικός» για τους Φαίακες, καθώς με οποιαδήποτε άλλο αποτέλεσμα, εκτός από τη νίκη, τα πράγματα θα είναι δύσκολα, όσον αφορά την παραμονή του συλλόγου στα «μεγάλα σαλόνια».

Στην αντίπερα «όχθη», μπορεί η κρητική ομάδα να έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην Super League, ωστόσο, θέλει να πετύχει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της  29ης αγωνιστικής:

«Κλεάνθης Βικελίδης» :Άρης – Ολυμπιακός Βόλου

Γηπ. Περιστερίου: Ατρόμητος – Ολυμπιακός

Καυτανζόγλειο: Ηρακλής – ΠΑΟΚ

«Ανθή Καραγιάννη»: Καβάλα – Ξάνθη

ΕΑΚ Κέρκυρας: Κέρκυρα – Εργοτέλης

AEL FC ARENA: Λάρισα – ΑΕΚ

ΟΑΚΑ: Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης

Νέα Σμύρνη: Πανιώνιος – Πανσερραϊκός
*Όλα τα ματς αρχίζουν στις 19:00.



Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved