Παναθηναϊκός: Το limit up του Καρέλη! (photos+videos)

Παναθηναϊκός: Το limit up του Καρέλη! (photos+videos)

Απίστευτα βελτιωμένος και παραγωγικός ο Νίκος Καρέλης στη δεύτερη σεζόν του στον Παναθηναϊκό, με το Onsports να αναλύει πως... ανέβασε τις μετοχές του ο Έλληνας φορ!

Ήρθε στο «τριφύλλι» το καλοκαίρι του 2013, στο πλαίσιο της ανανέωσης και της ελληνοποίησης του ρόστερ του Παναθηναϊκού της νέας εποχής. Αν και στην επιθετική γραμμή υπήρχαν ήδη ο Μάρκους Μπεργκ κι ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, με τον δεύτερο να φεύγει στην πορεία και τον Μλάντεν Πέτριτς να προστίθεται, ο Γιάννης Αναστασίου του έδωσε τις ευκαιρίες που του αναλογούσαν κι ο νεαρός επιθετικός της έπιασε από... τα μαλλιά!

Είχε δείξει στοιχεία

Ο Νίκος Καρέλης την περσινή σεζόν είχε ήδη ξεπεράσει κατά πολύ όλες τις προηγούμενες επιδόσεις του. Κατέγραψε 41 συμμετοχές, σκοράροντας 8 φορές και δίνοντας 8 ασίστ! Στο δεύτερο μισό της χρονιάς, μάλιστα, με τον Μπεργκ να έχει... πάρει φωτιά, ο 22χρονος Έλληνας επιθετικός έκανε αρκετή από τη... βρώμικη δουλειά στα άκρα και στο κέντρο της επίθεσης, ανοίγοντας τον δρόμο για τον Σουηδό, τους συμπαίκτες του, αλλά και τον εαυτό του.

Παράλληλα, έφτιαξε ένα... τρομερό ρεκόρ σκοραρίσματος με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων, ενώ πέτυχε καθοριστικό γκολ και στον τελικό Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, όπου και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του. «Πιστεύω πως δουλεύω καθημερινά για αυτό, αν κάθε παίκτης δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις αυτό θα βγει και μέσα στον αγώνα. Προσπαθώ να δίνω ότι καλύτερο μπορώ. Θέλω να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται με τον Παναθηναϊκό», δήλωνε πέρσι ανάλογη εποχή στο Onsports και φαίνεται πως... τηρεί τον λόγο του και στοχεύει στην κορυφή!

Καρέλης... on fire

Μπορεί η σεζόν και η προετοιμασία να ξεκίνησαν με βασικό επιθετικό όπλο τον Μπεργκ, όμως, ο Καρέλης συνέχισε να δουλεύει σκληρά υπό τις οδηγίες του Αναστασίου. Άλλωστε ο «Ολλανδός» θέλει την επιθετική πολυφωνία και πρέπει να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την εξέλιξη του 22χρονου Κρητικού φορ. Ο Καρέλης είδε τον Σουηδό στράικερ να μένει εκτός με τον σοβαρό τραυματισμό στην έναρξη της σεζόν, σήκωσε μόνος του όλο το βάρος της επίθεσης για μεγάλο διάστημα και έχει καταφέρει ήδη να έχει πετύχει ένα γκολ περισσότερο από την περσινή χρονιά, παίζοντας σχεδόν τα μισά ματς!

Αν και χρειάστηκε να φτάσει 21 Σεπτεμβρίου για να πετύχει το πρώτο γκολ στη σεζόν, στο εκτός έδρας ματς με τον Πλατανιά, η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη. Η κλήση στην Εθνική ομάδα και το γκολ στο ντεμπούτο του στο εκτός έδρας μας με τη Φινλανδία, ήταν η... καλύτερη ώθηση για τον Καρέλη. Ακολούθησε κι ένας τραυματισμός που τον πήγε λίγο πίσω, όμως, ειδικότερα τον τελευταίο μήνα ο κυνηγός του Παναθηναϊκού έχει πάρει... φωτιά. Στα τέσσερα τελευταία ματς της ομάδας έχει πέντε γκολ, φτάνοντας συνολικά στα 9 (τα 7 από αυτά στο πρωτάθλημα), δείχνοντας πως ο Αναστασίου μπορεί να στηρίζει πολλά και σε αυτόν, σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση-γκολ!

Η... μετοχή στα ύψη!!!

Όταν ο 20χρονος Καρέλης πήρε τη μεταγραφή από τον Εργοτέλη στη ρωσική Αμκάρ, η αξία του υπολογιζόταν κοντά στις 450.000 ευρώ. Η εμπειρία στη Ρωσία ναι μεν τον έκανε σοφότερο ποδοσφαιρικά, δεν ανέβασε όμως τις μετοχές του. Αυτές... εκτοξεύτηκαν στον Παναθηναϊκό, αφού σύμφωνα με το έγκυρο transfermarkt, ο Νίκος Καρέλης κοστίζει πλέον 1,7 εκατ. ευρώ! Περίπου τέσσερις φορές επάνω, δηλαδή, από όταν αποκτήθηκε από τους «πράσινους».

Στον Παναθηναϊκό, θέλοντας να δείξουν στον παίκτη πως τον πιστεύουν ιδιαίτερα αλλά και επιβραβεύοντας τις επιδόσεις και την προσπάθεια του Νίκου Καρέλη, δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια. Πριν από λίγες ημέρες, ο 22χρονος άσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στους πράσινους ως το 2018 κι αν συνεχίσει να βελτιώνεται και να... πυροβολεί με τον ίδιο ρυθμό, τότε η μετοχή του δεν θα αργήσει να φτάσει σε... τρομακτικά ύψη!

Βίντεο και φωτογραφίες από τα... κατορθώματα του Νίκου Καρέλη

Παναθηναϊκός: Το limit up του Καρέλη! (photos+videos)



Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved