Η κατάρα του «Γηραιού»!

Η κατάρα του «Γηραιού»!

Με τρομερό κενό στo κέντρο της άμυνας και πληρότητα στην κεντρική, αλλά και στην επιθετική ζώνη ολοκληρώνει σήμερα (9/4) ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Ηρακλή (10/3, 19:00, ΝΟVA 1).

20 ποδοσφαιριστές και 4 ετοιμοπόλεμοι τερματοφύλακες τίθενται στη διάθεση του Μάκη Χάβου. Ο Μακεδόνας τεχνικός καλείται να αντιμετωπίσει το σοβαρό κενό που έχει δημιουργηθεί στο κέντρο της άμυνας μετά και τον αναπάντεχο τραυματισμό του Μαλεζά, ο οποίος υπέστη θλάση α’ βαθμού στον προσαγωγό και πιθανολογείται ότι θα χάσει και το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Στα μετόπισθεν διαθέτει 2 δεξιούς μπακ, Σνάουτσνερ και Έτο, τρεις αριστερούς, Λίνο, Γεωργίου και Σακελλαρίου και μόλις  ένα καθαρό «ενδεκαδάτο» στόπερ, τον Τσιρίλο. Ως κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται με τη Β’ ομάδα και ο 17χρονος Σταφυλίδης, ο οποίος δοκιμάστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής, χωρίς να εμπνεύσει εμπιστοσύνη στον προπονητή του. Από το χώρο του κέντρου λοιπόν κατεβαίνει για να βγάλει το «φίδι από την τρύπα» ο Μπαλάφας, ο οποίος έχει αγωνιστεί και κατά το παρελθόν στη συγκεκριμένη θέση. Δεν αποκλείεται, επίσης, να επιστρατευτεί και ο Σνάουτσνερ.

Υπερπλήρης είναι η ομάδα στο χώρο του κέντρου και στον άξονα, αλλά και στα άκρα. Το μοναδικό ερωτηματικό που αιωρείται αφορά στο όνομα του Ίβιτς ο οποίος δεν έδωσε το «παρών» στην τελευταία προπόνηση, καθώς ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Έτσι στη διάθεση του Χάβου είναι οι Βιτόλο, Φωτάκης, Αρίας, Τσουκαλάς και ο νεαρός Κάτσε ο οποίος είναι ήδη εκτός σχεδίων του προπονητή της Κ20, Νίκου Κολομπούρδα, ώστε να είναι διαθέσιμος στη «μεγάλη» ομάδα. Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ, Κουτσιανικούλης και Σαλπιγγίδης (αν υποθέσουμε, ότι θα αγωνιστεί στα άκρα) είναι έτοιμοι να καλύψουν τις πλευρές, στη συγκεκριμένη λίστα και ο Φωτάκης, που προαναφέρθηκε.

Στην κορυφή ο Στέφανος Αθανασιάδης αναζητά το ρόλο του στην ενδεκάδα, με 50-50 πιθανότητες να αγωνιστεί, αφού ο Χάβος έχει δείξει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον πιο έμπειρο της παρέας, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Σε δοκιμαστικό σχήμα πάντως συμμετείχε στο 4-2-3-1 ως φουνταριστός κι έτσι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει.

Τέλος, το καρέ των γκολκίπερ βρίσκεται στις επάλξεις, με τους Χαλκιά και Κρέσιτς να προορίζονται για την ενδεκάδα. Ο Κροάτης παρότι αντιμετώπισε πρόβλημα στον καρπό, προπονήθηκε κανονικά και την Πέμπτη και την Παρασκευή και άνευ απροόπτου θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στο Καυτανζόγλειο. Στη Σουρωτή, πάντως, τις καλύτερες εντυπώσεις αφήνουν και οι δύο νεαροί τερματοφύλακες, ο 23χρονος Γιακουμής και ο 22χρονος Κουτζαβασίλης, που θεωρούνται από τους πιο ελπιδοφόρους κίπερς της γενιάς τους.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης που είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στην Τούμπα, ο Μάκης Χάβος θα ανακοινώσει την αποστολή που θα μεταβεί στο Καυτανζόγλειο αύριο (10/4) για να σπάσει την παράδοση των 13 ετών, όπου ο ΠΑΟΚ έχει να επικρατήσει εκτός έδρας του «Γηραιού». Η αναμέτρηση ξεκινά στις 19:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports 1.



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved