Γρηγορίου: «Θα ήθελα καλύτερη εικόνα»

Γρηγορίου: «Θα ήθελα καλύτερη εικόνα»

Η Κέρκυρα έχασε 2-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στη μέτρια παρουσία αρκετών ποδοσφαιριστών του.

Ο τεχνικός των Φαιάκων χαρακτήρισε ωραία τη μάχη που γίνεται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά και υγεία, πρέπει να συμβάλλουμε όλοι ένα λιθαράκι για να κάνουμε το ποδόσφαιρό μας ακόμα καλύτερο. Όσον αφορά το παιχνίδι, το πρώτο γκολ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου του Παναθηναϊκού. Την πρώτη ευκαιρία την είχαμε εμείς που αν είχαμε σκοράρει θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, αλλάξαμε σχήματα, είχαμε αναγκαστική αλλαγή με τον Καρντόζο. Θέλαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, αλλά σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Ο Παναθηναϊκός είχε πιο πολλές ευκαιρίες. Θα πρέπει να ανασυνταχθούμε στις γιορτές και να ξεκουραστούμε. Και πλέον θα πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, θα ήθελα καλύτερη εικόνα από την ομάδα μου, γιατί παίζαμε καλά τον τελευταίο καιρό. Αρκετά παιδιά δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα και δεν διεκδικήσαμε κάτι».

Για τους τρεις διεκδικητές του τίτλου: «Αυτό που γίνεται μέχρι τώρα είναι ενδιαφέρον. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο τα τελευταία χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό αυτό να διαρκέσει μέχρι το τέλος για να έχει ενδιαφέρον ο κόσμος. Θεωρώ ότι θα έχει ενδιαφέρον μέχρι τέλους και η ουρά για να δούμε ποιοι θα πέσουν. Δεν θα δώσω προβάδισμα σε κάποιον για το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ έχει κίνητρα, ο Ολυμπιακός είναι εθισμένος και οι Παναθηναϊκός έχει ομάδα με παρόν και μέλλον. Μακάρι να διαρκέσει».

Μία αποτίμηση της πορείας της ομάδας του: «Ευχαριστημένος αλλά όχι βαθμολογικά. Σαν ομάδα θα έπρεπε να έχουμε 4-5 βαθμούς παραπάνω. Από τον Ατρόμητο δεχτήκαμε γκολ στο 93’, από την Ξάνθη χάσαμε δύο βαθμούς. Βαθμολογικά δεν έχουμε αισθανθεί κάπου τυχεροί, ενώ έχουμε χάσει βαθμούς ενώ παίζαμε καλά. Σαν εικόνα είμαι ευχαριστημένος. Θέλουμε βαθμούς για ψυχολογικούς λόγους. Σαν ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο είμαι ευχαριστημένος».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved