Εργοτέλης – ΠΑΣ Γιάννινα: Παραμονή ή Ευρώπη

Εργοτέλης – ΠΑΣ Γιάννινα: Παραμονή ή Ευρώπη

Οι ουραγοί της βαθμολογίας, Κρητικοί, υποδέχονται τον «Άγιαξ της Ηπείρου» που μετά τη νίκη με 3-0 επί του ΠΑΟΚ… κρυφοκοιτάζει την πρώτη πεντάδα (Κυριακή 21/12, 17.15 Novasports 3/Onsports)

Δυο αντίπαλοι με εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους αναμετρώνται στο Παγκρήτιο στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League. Ο Εργοτέλης που είναι τελευταίος στη βαθμολογία με μόλις 7 βαθμούς υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα που μετά και την επικράτηση απέναντι στον ΠΑΟΚ στους «Ζωσιμάδες» είναι σε απόσταση 2 βαθμών από την πρώτη πεντάδα.

Δυο μέσα, δυο έξω

Ευχάριστα ήταν εν μένει τα νέα για τον Γιάννη Ταουσιάνη στην προπόνηση που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του Εργοτέλη για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου είδε με ανακούφιση τον Γιοβάνοβιτς να συμμετέχει στο πλήρες πρόγραμμα έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν και με δεδομένο πως εξέτισε την ποινή του, έθεσε εαυτόν ξανά στη διάθεσή του. Επίσης, εξέτισε την ποινή του και ο Λυκογιάννης που συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή, ενώ αντιθέτως οι Μέγι και Μπρούνο συνέχισαν την θεραπεία τους και έμειναν εκτός πλάνων. Αναλυτικά στην αποστολή του ματς της 16ης αγωνιστικής στο Παγκρήτιο συμμετέχουν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Καβουσάκης, Δερμιτζάκης, Πίτσος, Λυκογιάννης, Τζανακάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φίντελεφ, Καζναφέρης, Κοζορώνης, Γκέντσογλου, Μπογκντάνοφ, Λεονάρντο, Μπουρσέλης, Άλαν, Γιουσούφ, Μπαμ Μπαμ, Νόσκοβιτς και Παμλίδης.

Με απουσίες στην Κρήτη

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο ΠΑΣ Γιάννινα ετοιμάζεται για εκτός έδρας ματς με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Η αποστολή των Ηπειρωτών έχει ταξιδέψει από το Σάββατο (20/12) στο Ηράκλειο, έχοντας αρκετές απουσίες. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Μανιάς αλλά και ο Χαρίσης, ενώ σταθερά εκτός παραμένουν οι Μπέριος και Ιωάννου. Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Σωτηρίου, Ντάσιος, Στρούνα, Μιχαήλ, Ναδάλες, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Λίλα, Τσουκαλάς, Αυγενικού, Γιάκος, Ακόστα, Ίλιτς, Σαπαλίδης, Τσάβεζ, Κοροβέσης και Γαρουφαλιάς.



«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved