ΑΕΛ Καλλονής - Ολυμπιακός 0-5: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

ΑΕΛ Καλλονής - Ολυμπιακός 0-5: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

Σημαντικό «διπλό» πανηγύρισε ο Ολυμπιακός πραγματοποιώντας την καλύτερη του εμφάνιση μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης», επικρατώντας 5-0 της ΑΕΛ Καλλονής στον «Ταρλά».

Οι παίκτες του Μίτσελ παρουσίασαν καλή εικόνα στην πρώτη τους… επίσκεψη στην Μυτιλήνη και πήραν το «τρίποντο» κόντρα σε μία ομάδα που όχι μόνο δεν είχε ηττηθεί στο «σπίτι» της, αλλά δεν είχε δεχθεί κανένα τέρμα με ενεργητικό 6-0. Το Onsports σας παρουσιάζει τη βαθμολογία των Πειραιωτών.

Ρομπέρτο 7
Ο Ισπανός τερματοφύλακας ξεκίνησε… ιδανικά την αναμέτρηση, μια και στο 2’ απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του Μίνγκα, στην πρώτη… επίσκεψη της Καλλονής στην εστία του, ενώ είχε σωστές επεμβάσεις και στις προσπάθειες του Λεοζίνιο στο πρώτο μέρος να τον… νικήσει. Στο δεύτερο, απλά… παρακολούθησε τον αγώνα.

Ελαμπντελαουί 7
Μία ακόμα θετική εμφάνιση από τον Νορβηγό διεθνή άσο. Αν και είχε μία δύο λάθος μεταβιβάσεις στο πρώτο ημίχρονο, με… αποκορύφωμα τη φάση του 43ου όταν ο Ρομπέρτο έδιωξε προ του Λεοζίνιο από λάθος γύρισμα, ήταν θετικός στις επελάσεις του από τα δεξιά, προκάλεσε ρήγματα στους γηπεδούχους και στο 40’ έβγαλε εξαιρετική σέντρα στον Μήτρογλου που δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

Μαζουάκου 7
Από τα πόδια του Γάλλου αμυντικού ξεκίνησε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού στο 11ο λεπτό στην κεφαλιά του Μανιάτη και έδωσε την ευκαιρία στους «ερυθρόλευκους» να παίξουν με λιγότερο… άγχος. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, ενώ επιθετικά ήταν μέσα στις περισσότερες επικίνδυνες καταστάσεις των Πειραιωτών από τα άκρα.

Αμπιντάλ 9
Ο Γάλλος αμυντικός, στην… δύση της ποδοσφαιρικής του καριέρας, έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Μπορεί η βαθμολογία να είναι λίγο… πειραγμένη προς τα πάνω, αλλά η καριέρα του στο ποδόσφαιρο μας το… επιβάλλει. Στα… αγωνιστικά, ήταν σωστός στις επεμβάσεις του, στο πρώτο μέρος, όταν η ΑΕΛ Καλλονής πίεσε για ένα γκολ, ενώ στο δεύτερο παρακολούθησε… χαλαρά την «καταιγίδα» στην επίθεση.

Σιόβας 7
Πέρασε ένα μεγάλο διάστημα μακριά από την δράση, ελέω του τραυματισμού του, αλλά όσο παίρνει παιχνίδια στα πόδια του, δείχνει πως διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία. Ο διεθνής άσος είχε μία ακόμα παρουσία στην αρχική ενδεκάδα, η οποία ήταν και αυτή θετικότατη.

Εντινγκά 7
Ο Αφρικανός αντιμετώπισε λίγα προβλήματα στο πρώτο μέρος, όταν οι νησιώτες ήταν πιο… εκδηλωτικοί στην επίθεση, αλλά σε πολλές περιπτώσεις είχε σωστές τοποθετήσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρόλος του… περιορίστηκε μια και ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε πιο επιθετικός και δεν χρειάστηκε να επέμβει σε πολλές περιπτώσεις.

Μανιάτης 8
Φαίνεται πως η ΑΕΛ Καλλονής… πηγαίνει στον αρχηγό του Ολυμπιακό. Ο Έλληνας άσος σημείωσε δεύτερο συνεχόμενο γκολ σε εκτός έδρας αγώνα με τους νησιώτες και η εμφάνισή του ήταν θετικότατη, βοηθώντας σε μεγάλο σημείο, τόσο τον Εντινγκά στα ανασταλτικά του καθήκοντα, όσο και τον Ντομίνγκεζ στην επίθεση.

Κασάμι 7
Ο Ελβετός δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, όπου έχασε μερικές «μονομαχίες» με τους αντιπάλους του. Όμως, όσο περνούσαν τα λεπτά, ανέβασε… στροφές και βοήθησε τους «ερυθρόλευκους» στην επίθεση.

Ντομίνγκεζ 8
Ο Αργεντίνος αποτελεί βαρόμετρο για τον Ολυμπιακό. Κόντρα στην ομάδα της Μυτιλήνης έδειξε διάθεση, πήρε πρωτοβουλίες και μοίρασε το παιχνίδι στα άκρα, ενώ… συνδύασε την καλή του εμφάνιση με το εύστοχο πέναλτι, το 6ο του τέρμα στην Super League.

Μήτρογλου 7
Ο Έλληνας επιθετικός δεν κατάφερε να συνεχίσει την καλή… παράδοση που έφτιαξε στα προηγούμενα τρία παιχνίδια, με την Μάλμε, τον Λεβαδειακό και τον Πανιώνιο, καθώς έμεινε μακριά από το γκολ. Έχασε σημαντική ευκαιρία στο 40’ να σκοράρει, αλλά είχε διάθεση και έψαξε το τέρμα.

Μπενίτες 9
Ο Παραγουανός πήρε την… ευκαιρία από τα μαλλιά. Έκανε μακράν την καλύτερή του εμφάνιση στην θητεία του στον Ολυμπιακό, σημειώνοντας δύο τέρματα, με ανάποδα πόδια, είχε δοκάρι στην εκπνοή του αγώνα για το χατ-τρικ, ενώ ήταν ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι από τον Πιπίνη στην αρχή του δεύτερου μέρους που έδωσε μεγαλύτερη… ανάσα στους Πειραιώτες.

Μπουχαλάκης 8
Ο νεαρός μέσος δείχνει σιγά σιγά πως ενσωματώνεται πλήρως στον Ολυμπιακό. Έκανε μία ακόμα θετική εμφάνιση και έδειξε στον Μίτσελ πως μπορεί να τον υπολογίζει για τη συνέχεια. Η καλή του εικόνα συνδυάστηκε και με το πέμπτο τέρμα των «ερυθρόλευκων» στο 78ο λεπτό.

Φορτούνης 7
Ο νεαρός άσος μπήκε στην θέση του Ντομίνγκεζ, αγωνίστηκε για περίπου 20 λεπτά και πήρε πρωτοβουλίες για να… μοιράσει το παιχνίδι των Πειραιωτών.

Βούρος -
Ο αμυντικός της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού κλήθηκε από τον Μίτσελ να… γεμίσει τον πάγκο, αλλά η άνετη επικράτηση των «ερυθρόλευκων», έδωσε την δυνατότητα στον Ισπανό να τον περάσει στον αγωνιστικό χώρο, σε ένα γήπεδο, απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του, μια και κατάγεται από την Μυτιλήνη. Δεν αγωνίστηκε πολύ και δεν μπορεί να κριθεί.



Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved