Κέρκυρα: Μοίρασαν δώρα και γλυκά στα παιδιά (photos)

Κέρκυρα: Μοίρασαν δώρα και γλυκά στα παιδιά (photos)

«Αντιπροσωπεία» των Φαιάκων επισκέφθηκε το Ορφανοτροφείο Κέρκυρας και το Κέντρο Ειδικής Αγωγής «Η Μέλισσα»

Κινούμενοι στο πνεύμα των ημερών, παίκτες και παράγοντες της Κέρκυρας βρέθηκαν στο Ορφανοτροφείο αλλά και το Κέντρο Ειδικής Αγωγής «Η Μέλισσα» μοιράζοντας δώρα και χαρά στα παιδιά που έδειξαν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα αυτή την «επίσκεψη».

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «To κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε, γι’ ακόμη μία φορά, η ΠΑΕ Κέρκυρα... Καθώς σήμερα, Σάββατο (20/12) το πρωί, αντιπροσωπεία της ομάδας, αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές και στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και της διοίκησης, επισκέφτηκε το Ορφανοτροφείο Κέρκυρας και το Κέντρο Ειδικής Αγωγής «Η Μέλισσα» και μοίρασαν δώρα, γλυκά, μια αγκαλιά και πολλές ευχές στα παιδιά.

Από πλευράς παικτών, το "παρών" έδωσαν οι Τάσος Βενέτης, Γιώργος Παρασκευαϊδης, Φρανθίσκο Χαβίτο, Σάσα Καϊκούτ, Αλέξανδρος Κόντος, Ζορντάο Ντιόγκο, Στέλιος Μαραγκός, Νίκος Κρητικός, Νεμάνια Ομπράντοβιτς, Τέλης Καραγιαννίδης και Παναγιώτης Σαμπανίδης, συνοδευόμενοι, μεταξύ άλλων, από τον γενικό αρχηγό, Αλέξανδρο Αναλύτη και τον υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, Ηλία Αλεξόπουλο.

Άπαντες, μίλησαν με τα παιδιά, μοιράστηκαν λίγη ώρα από την καθημερινότητά τους, περιηγήθηκαν στο χώρο τους, ενημερώθηκαν από τους υπευθύνους για την εν γένει λειτουργία των δύο οργανισμών, ενώ δεν παρέλειψαν να καταθέσουν τις καλύτερες των εντυπώσεών τους για το άρτιο έργο το οποίο διαπίστωσαν ότι συντελείται.

Στη «Μέλισσα», μάλιστα, συμμετείχαν και σε προγραμματισμένη εορτή, με πρωταγωνιστές τα παιδιά (και παρουσία συγγενών και οικείων τους) τα οποία τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, αποσπώντας το ζεστό χειροκρότημα όλων.

Σε δηλώσεις τους, οι υπεύθυνοι του Ορφανοτροφείου και της «Μέλισσας», αφού ευχαρίστησαν θερμά για την επίσκεψη, έκαναν λόγο για μια πρωτοβουλία, που καταδεικνύει το κοινωνικό και το ανθρώπινο πρόσωπο της κορυφαίας ομάδας του νησιού.

Ενώ, εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας, Γιώργος Παρασκευαϊδης, δήλωσε στο kerkyrafc.gr τα εξής: "Αποτελεί υποχρέωση όλων μας να βρισκόμαστε, με την πρώτη ευκαιρία, δίπλα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη για ένα παραπάνω χάδι και ιδίως στα παιδιά. Και καλό θα είναι να τους έχουμε όλοι στο μυαλό και την ψυχή μας, όχι μόνο τις περιόδους των εορτών. Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους του Ορφανοτροφείου και της “Μέλισσας” για τη θέρμη που μας υποδέχτηκαν, συγχαρητήρια για το σπουδαίο έργο που επιτελούν και καλές γιορτές σε όλους, με υγεία και αγάπη..."».



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved