Πλατανιάς – ΟΦΗ: Νίκη για καλές γιορτές

Πλατανιάς – ΟΦΗ: Νίκη για καλές γιορτές

Πλατανιάς και ΟΦΗ κοντράρονται στα Περιβόλια με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να αποσπαστούν από τις τελευταίες θέσεις και να κάνουν ήρεμες γιορτές.

Από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της αγωνιστικής είναι αυτή ανάμεσα σε Πλατανιά και ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες της Κρήτης θέλουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να μπορέσουν να αποσπαστούν από τις τελευταίες θέσεις και να κάνουν γιορτές εκτός της ζώνης του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι έχουν μία νίκη στα τελευταία τους επτά παιχνίδια και ποντάρουν πολλά στο γήπεδό τους για να φτάσουν στο στόχο τους. Αν έρθει το τρίποντο θα πάρουν σημαντική βαθμολογική ανάσα και θα κάνουν με πιο ήρεμο τρόπο γιορτές.

Το θετικό για τον Γιάννη Χρηστόπουλο αφορά το γεγονός πως μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Τζιλβάν Γκόμεζ ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της ομάδας του.

Η αποστολή του Πλατανιά: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γιακουμάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κοκκαλά, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Ναζλίδη, Ολιμπά, Τέτε, Τζίλβαν, Τόρες, Τσουράκη, Φιγκέιρα.

Ο Τζενάρο Γκατούζο από την πλευρά του έχει σημαντικά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Εκτός αποστολής συγκεκριμένα, έμειναν οι τραυματίες Ραζάκ, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Κάλαϊτζιτς, Τζορτζ, ο τιμωρημένος Τριποτσέρης και ο Γιαγκιόζης.

Ο ΟΦΗ έχει μία νίκη στα τελευταία του οκτώ παιχνίδια και βρίσκεται αρκετά χαμηλά βαθμολογικά. Καίγεται για τους τρεις βαθμούς και αν έρθει το τρίποντο θα μπορέσει να κοιτάξει με περισσότερη ηρεμία το ενδιαφέρον των επενδυτών, αλλά και να κερδίσει χρόνο για περισσότερη δουλειά έτσι ώστε να βελτιωθεί για το δεύτερο μισό της σεζόν.  

Η αποστολή του ΟΦΗ: Αγριμάκης, Λόρια, Αρτόλα, Στάθης, Μεϊτέ, Αντελέγιε, Δαμιανάκης, Φαζός, Μονιάκης, Μιλιάζες, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Μακρής, Μερεμπασβίλι, Ροβίθης, Μαραθιανός, Μανιδάκης, Πετρόπουλος και Μπολάκης.



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved