Skoda Ξάνθη – Παναθηναϊκός: Η κριτική των «πράσινων»

Skoda Ξάνθη – Παναθηναϊκός: Η κριτική των «πράσινων»

Διαβάστε στο Onsports τη βαθμολογία των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στην εκτός έδρας ήττα από τη Skoda Ξάνθη για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

«Εξετάσεις» πρωταθλητισμού έδινε ο Παναθηναϊκός στην Ξάνθη, αλλά δεν κατάφερε να περάσει… ούτε τη βάση αφού οι Ακρίτες τον νίκησαν καθαρά 4-2. Πολύ κακό βράδυ για τους περισσότερους από τους παίκτες του Αναστασίου. Διαβάστε τη βαθμολογία τους στο Onsports

ΛΟΥΚ ΣΤΙΛ 6: Μπορεί να δέχθηκε τέσσερα τέρματα, αλλά αποσόβησε άλλα τόσα ο Άγγλος τερματοφύλακας. Η, ούτως ή άλλως βαριά, ήττα του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να ήταν ντροπιαστική αν δεν ήταν κάτω από τα δοκάρια.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ 5: Μέτριο βράδυ για τον έμπειρο μπακ. Δεν είχε ούτε ένα καλό ανέβασμα, ταλαιπωρήθηκε πολύ από Λουσέρο και Σολτάνι και δεν βοήθησε την ομάδα.

ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΣΙΛΝΤΕΝΦΕΛΝΤ 5: Κακό βράδυ για τον έμπειρο στόπερ αφού η ομάδα δέχθηκε γκολ από την καρδιά της άμυνας σε στημένες μπάλες, όπου είναι ο χώρος ευθύνης του.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΜΕΝΤΕΣ 5: Χαμένος στη… μετάφραση κι ο έμπειρος Ολλανδός, είχε πολλά προβλήματα ανασταλτικά με τους γρήγορους περιφερειακούς της Ξάνθης, ενώ δεν είχε το καθαρό μυαλό που χρειαζόταν για να βοηθήσει στην κυκλοφορία.

ΝΑΝΟ 6: Προσπάθησε να βοηθήσει, κυρίως επιθετικά, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα. Είχε πολλά προβλήματα με τους Σολτάνι, Κλέιτον και… Μπέρτο που έβγαιναν από την πλευρά του.

ΤΑΣΟΣ ΛΑΓΟΣ 5: Σε κακή βραδιά κι ο νεαρός χαφ των «πράσινων», δεν κατάφερε να δικαιολογήσει την παρουσία του στην ενδεκάδα, με πολλές χαμένες μονομαχίες και πάρα πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις. Σωστά αντικαταστάθηκε.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΡΑΝΙΤΣ 5: «Χαμένος» στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ο Κροάτης, δεν βοήθησε την ομάδα όταν έπρεπε, αφού ήταν εμφανής η έλλειψη ενός σημείου αναφοράς στη μεσαία γραμμή.

ΖΕΚΑ 6: Ίσως από τα χειρότερα παιχνίδια του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Κακές επιλογές, άσκοπο τρέξιμο και χαμένες μονομαχίες – κάτι που δεν συνηθίζει – στο χώρο του κέντρου. Δεν απέφυγε τα λάθη και σωστά έγινε αλλαγή.

ΜΛΑΝΤΕΝ ΠΕΤΡΙΤΣ 5: Επιστροφή στις κακές εμφανίσεις για τον Κροάτη στράικερ. Ο έμπειρος φορ «χάνει» τον Γούτα στη φάση του πρώτου γκολ, ενώ στις δυο φορές που βρέθηκε σε θέση βολής δεν κατάφερε να νικήσει τον Κυριακίδη…

ΒΙΚΤΩΡ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ 5: Σε… άλλο γήπεδο ο νεαρός εξτρέμ, όπως κι οι περισσότεροι. Άσκοπα τρεξίματα, λάθος επιλογές κι ελάχιστες καλές ενέργειες στην επίθεση. Άφησε πολλές φορές ακάλυπτη την πλευρά του εκθέτοντας τους μπακ.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΕΛΗΣ 8: Ο μοναδικός διασωθής του Παναθηναϊκού. Πάλεψε, προσπάθησε και φάνηκε να τον πειράζει η βαριά ήττα. Δυο φορές βγήκε σε θέση βολής, δυο φορές έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Πάλευε μόνος του να αποτρέψει το μοιραίο.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΙΝΑΣ 6: Έδωσε πνοή στην επίθεση με την είσοδό του, δημιούργησε το δεύτερο γκολ και δυο-τρεις καλές ευκαιρίες ακόμα αλλά και την απορία γιατί δεν άρχισε το ματς.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΩΝΗΣ 5: Μέτρια παρουσία από τον νεαρό χαφ, που φάνηκε να χάνεται μέσα στο γενικό «ναυάγιο» της ομάδας του. Έτρεξε και πάλεψε, αλλά δεν ήταν αρκετό.

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΧΟΥΧΟΥΜΗΣ 6: Καλύτερη παρουσία από τον νεαρό μπακ, ο οποίος παρότι φαινόταν να είναι χαμένο το παιχνίδι πήρε προσπάθειες και πρωτοβουλίες για να αλλάξει την κατάσταση.



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved