Κάμπος: «Μπορούσαμε μεγαλύτερο σκορ»

Κάμπος: «Μπορούσαμε μεγαλύτερο σκορ»

Ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του Άρη στη νίκη επί της Θύελλας Φιλώτα εμφανίστηκε ο Βραζιλιάνος τεχνικός των «κίτρινων»

Συγχαρητήρια μοίρασε στους παίκτες του Άρη για την εμφάνισή τους απέναντι στη Θύελλα Φιλώτα (2-0) ο Πάουλο Κάμπος. Επίσης, ο Βραζιλιάνος τεχνικός στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αναφερόμενος στην περίπτωση του Σανιά υπογράμμισε πως η απόφαση για την αποδέσμευσή του ήταν συλλογική.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας. Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα που δεν είχε χάσει εκτός έδρας. Τους μελετήσαμε πολύ καλά και προετοιμάσαμε το κατάλληλο πλάνο. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί έκαναν πολύ καλή δουλειά. Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Δεν χαλαρώσαμε ποτέ και δείξαμε τον απαιτούμενο σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα. Δεν αστειευόμαστε. Ήμασταν καλύτεροι. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι δώσαμε επτά επίσημα παιχνίδια. Φέραμε μόνο μία ισοπαλία και αυτό δείχνει την δουλειά της ομάδας» επεσήμανε αρχικά ο Λατινοαμερικάνος τεχνικός.

Ερωτηθείς για το αν θεωρεί αυτή την εμφάνιση ως την καλύτερη της ομάδας του, απάντησε: «Δεν θέλω να πω ότι είναι η καλύτερη εμφάνιση. Σίγουρα όμως ήταν πολύ καλή». Όσο για το αν αν είναι σύμφωνος με την απομάκρυνση του Σανιά επεσήμανε: «Όλες αυτές οι αποχωρήσεις και οι προσθήκες, τις σκεφτόμαστε και οι αποφάσεις παίρνονται συλλογικά, όχι μόνο από ένα άτομο. Όταν ήρθα εδώ, ήταν στην ομάδα χωρίς τα επίσημα έγγραφα. Έκανε προπονήσεις κάθε μέρα, αλλά η απόφαση πάρθηκε από το μάνατζμεντ του κλαμπ, από τη διοίκηση και όλους τους ιθύνοντες. Από την αρχή ήμουν συγκεντρωμένος στους παίκτες που ήταν έτοιμοι να παίξουν».

Στην ερώτηση για το αν θεωρεί την απομάκρυνση του Σενεγαλέζου πλήγμα για τον Άρη, τόνισε: «Δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για τον Σανιά, αλλά για το παιχνίδι. Όποια απόφαση είναι να παρθεί, θα τη δούμε από τον Ιανουάριο».

Κληθείς να σχολιάσει την εικόνα της ομάδας του στο χώρο του κέντρου, ανέφερε: «Πολύ καλή εμφάνιση, έξυπνη στρατηγική μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε κατοχή της μπάλας, καλές επιθέσεις και δεν αφήσαμε την αντίπαλη ομάδα να κάνει ευκαιρίες. Είχαν βέβαια κάποιες αντεπιθέσεις, αλλά δεν δημιούργησαν φάσεις. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι αυτό που γίνεται μέσα στο γήπεδο και τις προπονήσεις, είναι δική μου ευθύνη».

Κλείνοντας, μίλησε και για τον Καρατζιοβαλή: «Έκανε ένα τεστ πριν τον αγώνα. Είναι πολύ έμπειρος. Του έδωσα το δικαίωμα να μου πει κατά πόσο είναι έτοιμος και στις στιγμές που έπρεπε να φανεί, ήταν πολύ καλός. Και επειδή στο τέλος δεν είχαμε πολύ πίεση, δεν ήθελα να επιβαρύνω τον τραυματισμό του και για αυτό έβαλα τον Μπαϊμάκη».



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved