Ατρόμητος - Λεβαδειακός 1-0 (photos)

Ατρόμητος - Λεβαδειακός 1-0 (photos)

Επιτέλους… νίκη για τον Ατρόμητο, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού στο Περιστέρι και έβαλε… τέλος στο αρνητικό σερί τριών αγώνων χωρίς «τρίποντο».

«Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο ήταν ο Θανάσης Παπάζογλου (8’) και έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ανέβουν στους 22 βαθμούς. Αντίθετα, οι «πράσινοι» γνώρισαν την δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους και έμειναν στους 14 πόντους στο πρωτάθλημα.

Η εξέλιξη του αγώνα

Ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη… απειλή στην εστία του Σηφάκη. Συγκεκριμένα, στο 8’ ο Πίτου Γκαρσία έκανε εξαιρετική σέντρα από τα αριστερά και ο Παπάζογλου με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι θέλησαν να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα πριν την ολοκλήρωση του πρώτου έρους, αλλά στο 13’ το σουτ του Μπρίτο απέκρουσε ο Σηφάκης. Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά στο 20’ ο Γκορμπούνοφ αντέδρασε σωστά στην κεφαλιά του Βιούκσεβιτς και έδιωξε τον κίνδυνο.

Η συνέχεια άνηκε στους γηπεδούχους και στο 23’ ο Αγκουαζί απείλησε με σουτ, όμως η μπάλα δεν βρήκε… στόχο, ενώ στο 43’ ο Νάστος έπιασε το σουτ από εξαιρετική μεταβίβαση του Ναπολεόνι, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές να παίξουν ποδόσφαιρο… αξιώσεων. Ο Ατρόμητος πάντως είχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του, όταν ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε το κόρνερ, ο Αγκουαζί έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Σηφάκης απέκρουσε σωτήρια.

Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στους «πράσινους» θέλοντας να χτυπήσουν στην κόντρα. Ωστόσο, στο 69’ η ομάδα της Βοιωτίας έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Ζίτο ανέτρεψε τον Ναπολεόνι, όταν αυτός πήγε να… βγει απέναντι στον Σηφάκη, με τον διαιτητή να του δείχνει την κόκκινη κάρτα.

Στα τελευταία λεπτά, ο Λεβαδειακός προσπάθησε να φτάσει στο τέρμα της ισοφάρισης και πίεσε την εστία του Γκορμπούνοφ. Μάλιστα, στο 89’ ο Γεωργιάδης έχασε απίστευτη ευκαιρία να σκοράρει, όταν το σουτ που έκανε βρήκε σε ετοιμότητα τον πορτιέρο των γηπεδούχων που έδιωξε σε κόρνερ.

Ο κορυφαίος του αγώνα

PituMVP

Ο Θανάσης Παπάζογλου μπορεί να επέστρεψε στα γκολ, αλλά όλο το παιχνίδι του Ατρόμητου πέρασε από τα πόδια του Πίτου Γκαρσία. Ο μέσος των «κυανόλευκων» ήταν ο κινητήριος… μοχλός για το «συγκρότημα» του Ρικάρντο Σα Πίντο και δικαιωματικά παίρνει τον τίτλο του MVP.

Ατρόμητος (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Νάστος, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Κοντοές, Πίτου Γκαρσία (81’ Δημούτσος), Αγκουαζί, Ούμπιδες, Μπρίτο (64’ Καραμάνος), Ναπολεόνι (75’ Φάμπιο), Παπάζογλου.

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Σηφάκης, Γεωργιάδης, Τομάς, Κώτσιος (41’ λ.τρ. Μάγκας), Βούκτσεβιτς, Σκέμπης, Ζιτό, Σάντσες (75’ Γκόμεζ), Κονέ, Oρτέγκα (34’ λ.τρ. Σοτέλο), Μάντζιος.



Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved