Παναιτωλικός – Πλατανιάς 1-0 (video+photos)

Παναιτωλικός – Πλατανιάς 1-0 (video+photos)

Χάρη στο γκολ του Μπεχαράνο οι Αγρινιώτες επέστρεψαν στις επιτυχίες και τα… τρίποντα κάμπτοντας την αντίσταση των Κρητικών

Ο Βολιβιανός αμυντικός του Τίτορμου έκρινε το ματς με το εύστοχο σουτ που επιχείρησε στο 24’ διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 που έδωσε την ευκαιρία στον Παναιτωλικό να φτάσει τους 21 βαθμούς κι άφησε παράλληλα τον Πλατανιά στους 15.

«Αγρινιώτικη καταιγίδα»

Σε… παράσταση για ένα ρόλο διαμορφώθηκε η εικόνα του αγώνα στο πρώτο 45λεπτο καθώς ο Παναιτωλικός ήταν απόλυτος κυρίαρχος στο γήπεδο, στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά για την 15η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι έχασαν σωρεία ευκαιριών, ενώ στην αντίπερα όχθη οι παίκτες του Χριστόπουλου δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να κάνουν αισθητή την παρουσία τους επιθετικά. Ο… χορός των ευκαιριών για τους παίκτες του Τίτορμου άνοιξε στο 3’ με τον Άλβες να στέλνει την μπάλα άουτ με κεφαλιά, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Γοδόι στο 8’.

Στη συνέχεια, ο Ολιμπά είπε «όχι» στο σουτ του Άλβες, έχοντας υπερβολικά… πολλή δουλειά καθώς η άμυνά του δεν μπορούσε να «καθαρίσει» τις φάσεις και οι περισσότερες κατέληγαν σε εκείνον ή άουτ. Έτσι, στο 24’ οι προσπάθειες των Αγρινιωτών έφεραν αποτέλεσμα όταν ο Μπεχαράνο από πλάγια δεξιά επιχείρησε το σουτ κι έστειλε την μπάλα στην ίδια γωνία της εστίας του Ολιμπά που έπεσε μεν αλλά δεν αποσόβησε το γκολ. Η πίεση των γηπεδούχων στο τελευταίο 20λεπτο δεν ελαττώθηκε και στο 30’ ο Μαρτίνες έστειλε την μπάλα άουτ, ο ίδιος παίκτης 7 λεπτά αργότερα σε ακόμη πιο προσπάθειά του είδε την μπάλα να περνάει εκτός εστίας, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Ετζενγκέλε στο 44’, με το 1-0 να μένει ως την ανάπαυλα.

Αγχώθηκε στο φινάλε ο Τίτορμος

Με… κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο 45λεπτο, ο Παναιτωλικός μπήκε στο δεύτερο μέρος έχοντας τον απόλυτα έλεγχο του ματς. Μάλιστα, στο 51’ και το 52’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τον Άλβες και τον Μύγα αντίστοιχα να στέλνουν την μπάλα άουτ από εξαιρετικά ευνοϊκές θέσεις. Από το 55’ και μετά οι παίκτες του Πλατανιά έδειξαν διάθεση να… φανούν στο γήπεδο και είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 59’ με τον Ράφαελ να κρατάει με δυσκολία την εστία του ανέπαφη μετά από προσπάθεια του Τσουράκη. Ωστόσο, ο Παναιτωλικός φρόντισε να… απαντήσει άμεσα με τον Άλβες να βλέπει τον «Ολιμπά» να του λέει «όχι» στην προσπάθειά του για το 2-0.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα 20λεπτο όπου οι Κρητικοί ισορρόπησαν κάπως το ματς κρατώντας περισσότερο την μπάλα, χωρίς όμως να δημιουργήσουν «επικίνδυνες» καταστάσεις στα καρέ του Ράφαελ. Στο… ίδιο μοτίβο κινήθηκαν και οι γηπεδούχοι που έκαναν διαχείριση του αποτελέσματος. Έτσι, το 1-0 έμεινε ως το σφύριγμα της λήξης καθώς στο 81’ ο Ναζλίδης έκανε το σουτ και πάνω στη γραμμή ο Κούσας διατήρησε την εστία του Τίτορμου ανέπαφη.

Κορυφαίος του αγώνα

Αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό του Παναιτωλικού, «μοίραζε» παιχνίδι ενώ έχασε και ευκαιρίες να προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Ωστόσο αν κι έμεινε… άσφαιρος ο Μαρτίνες δικαιούται τον τίτλο του MVP του αγώνα καθώς η συμβολή του στη νίκη των Αγρινιωτών ήταν καθοριστική.

Τα γκολ του αγώνα

{novavideos}nova/2014-2015/GOAL_PANAITOLIKOS_PLATANIAS_171214.mp4{/novavideos}

 

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κέβιν, Κούσας, Μπεχαράνο, Άλβες (66' Βασιλείου), Κάπελ, Καλογέρης (87' Μαλεζάς), Γοδόϊ, Μαρτίνες, Μύγας (61' Κόρμπος), Ετζενγκέλε.

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Δημήτρης, Μενδρινός (80' Γιακουμάκης), Μαχαμάτ, Ναζλίδης, Μιλούνοβιτς (71' Φιγκέιρα), Νέπλιακ, Τσουράκης (75' Τσοντάκης), Ιτούα, Κουλιμπαλί, Τετέ.



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved