Βέροια – Νίκη Βόλου 2-0 (video+photos)

Βέροια – Νίκη Βόλου 2-0 (video+photos)

Εύκολη νίκη (2-0) για τη Βέροια κόντρα στην υπό διάλυση Νίκη Βόλου, για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας – Μείωσε στον πόντο από τον Αστέρα η «Βασίλισσα».

«Ρέφαρε» την ήττα στην Τρίπολη η Βέροια, με το 2-0 επί της Νίκης Βόλου και τη «γκέλα» των Αρκάδων στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό. Η ομάδα του Γκρανέρο δεν είχε πρόβλημα να επιβληθεί της ομάδας της Μαγνησίας, με τους Κάμπορα και Καλτσά να είναι οι σκόρερ. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές του Τζαναβάρα είναι άξιοι συγχαρητηρίων, αφού παρά την ήττα ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, βάζοντας στην άκρη τα τεράστια εξωαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

1183591

«Καθάρισαν» Κάμπορα, Καλτσάς

Σε βαρύ αγωνιστικό χώρο άρχισε το ματς στη Βέροια, με τους φιλοξενούμενους παρά τα πολλά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα να πατάνε καλά στον αγωνιστικό χώρο και να απειλούν πρώτοι με τους Ίβενς και Μουζακίτη. Σταδιακά οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και με τους Μπαργκάν, Κάμπορα και Βεργώνη να έχουν… κέφια, περιόρισαν τη δραστηριότητα της Νίκης Βόλου. Η Βέροια άρχισε να πιέζει και έφτασε στο γκολ με τον Χαβιέρ Κάμπορα στο 38’ του αγώνα. Ο Μπαργκάν ήταν αυτός που έκανε την ωραία κούρσα από αριστερά, γύρισε τη μπάλα στον Αργεντινό κι αυτός με το πέμπτο φετινό του γκολ έκανε το 1-0 για τη Βέροια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βέροια μπήκε δυναμικά από την αρχή και στο 47’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπεν σε κενή εστία. Στη συνέχεια, οι βοηθοί είχαν δυο λάθος υποδείξεις για κάθε ομάδα, «κόβοντας» Ροτζέριο για τη Νίκη και Μπεν για τη Βέροια, με τους δυο προπονητές σταδιακά να προχωρούν σε αλλαγές και να «φρεσκάρουν» τις ομάδες τους. Ο Γκρανέρο έδωσε χρόνο σε Βούκιτς και Ντουμίτρου, ενώ ο Τζαναβάρας έβαλε στο ματς και τον Τζιώρα. Ο Σκούρτης είχε μια καλή ευκαιρία για την ισοφάριση με την κεφαλιά του στο 83’ να περνά άουτ, με αποτέλεσμα η Βέροια να φτάσει και σε δεύτερο γκολ. Ο Μπεν στο 84’ έφυγε μόνος του στην κόντρα και… σέρβιρε στον Καλτσά ο οποίος δεν αστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 στην Ημαθία. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο νεαρός πορτιέρο της Νίκης, Δήμιζας, είχε δυο μεγάλες επεμβάσεις στο 88’ και στο 90’ σε προσπάθειες των Καλτσά και Βούκιτς, διατηρώντας σε… λογικά πλαίσια το σκορ!

1183599

Ο κορυφαίος του αγώνα

Μπορεί να είναι πλέον 35 χρονών, όμως, το ένστικτο του σκόρερ… δεν χάνεται. Ο Χαβιέρ Κάμπορα έδειξε τη μεγάλη του κλάση, λύνοντας τον «γόρδιο δεσμό» της άμυνας της Νίκης Βόλου κι ανοίγοντας τον δρόμο για την επικράτηση της ομάδας του. Αν μη τι άλλο, το πέμπτο γκολ του Αργεντινού στο πρωτάθλημα αποδείχθηκε εξαιρετικά χρήσιμο για τη Βέροια.

Τα γκολ του αγώνα

{novavideos}nova/2014-2015/GOAL_VEROIA_NIKH_VOLOU_171214.mp4{/novavideos}

 

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Βάσκες (87' Άρτσε), Μπαργκάν (81' Ντουμίτρου), Καλτσάς, Μπεν, Κάμπορα (68' Βούκιτς)

Νίκη Βόλου: Δήμιζας, Μαρινάκης, Τσουκάνης (63' Σταμπολζίεφ), Μαχλελής (81' Τζιόρας), Αργύρης, Ίβενς, Καρασαλίδης, Αναστασόπουλος (87' Γιαννιτσάνης), Μουζακίτης, Μάρτινς, Σκουρτάι



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved